Şimdi Ara

Ve Tayin Malatya... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eğer lojmanlarda kalmayacaksanız fahri kayahan da ev tutabilirsiniz. Bide paşaköşkü.Burda ev tutun malatyanın en canlı yerlerinden biridir. Gece 12 de özellikle yazın çok sayıda bay bayan gezerken cadde üstünde görebilirsiniz. Diğer mahallelerde in cin top oynarken o saatler burası oralara göre canlıdır.Tabi kerneği falan es geçiyorum. Çoğu akplidir derler ama yalan. Ben çevremde oy verecek parti bulamadığı için akp ye veren çok kişi tanıyorum. En basidinden son seçimlerde görevliydim ve mhp gözetmeni saadet gözetmeni akp ye oy attı. Doğru düzgün mekan yok demişler ama oda kişiye göre değişir. Gündüzbey tarafları çok güzeldir. Hemen yanınızda su akarken o sesin eşliğinde arkadaşlarınızla yapılan muhabbetinin tadı başkadır.Yemek yemek için hem şehir manzaralı hem de tadı fena sayılmayacak yerler var. Çamlıdağ ve toki yeşil elma manzara anlamında en iyileridir.Alkollü mekan olarak merkezde 2 tane vardı gençlerin takılacağı.Pub ve road house. Biri kapatıldı. Road house halen duruyor ama canlı müzik yok orda da. Avm fena değildir büyüktür bir çok markayı bulabilirsiniz. Avm nin hemen karşısında bulunan park yazın akşam saatlerinden gece saatlerinde çok kalabalıktır.şimdilik aklıma gelenler bunlar.Soracağın bişey olursa yazman yeterli.

Edit: İmla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acs_00 -- 18 Haziran 2013; 15:00:27 >

• avmnin önündeki park serseri dolu ama
  • Malesef ama 3 5 kendini bilmezden dolayı bunu tüm şehre mal etmek olmaz.
  • Mado da güzel bi kahvaltı yapmak vardı şimdi Malatyalı değilim ama 3 kere gittim gayet güzel bi şehir karadenizden daha gelişmiştir yani

• quote:

Orijinalden alıntı: f(x)

Tayin Malatya'ya çıktı.Nasıl oralar dutluk mu?

abim üniversiteyi orda okuyo hatta artık okudu da diyebilirim:) neyse 1kere gittim sadece 1-2tane caddesi var başka güzel bi şeyi var sayılmaz. malatya park diye bi avmsi var. üniversitesi de büyük kiralar ucuz(Gaziantep'e göre söylüyorum.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: f(x)

Tayin Malatya'ya çıktı.Nasıl oralar dutluk mu?

hocam ramazandan sonra gidiyorum bunumda tütiii batı şegirlerinden pek farkı yoktur merkezinin avm gayet iyidir ilçeleri insani yönden harikadır gelişmişlik çok yoktur. İnsaniyet yönünden mükkemmel olmasına rağmen esnafı değişikdir yada bana sürekli öyle denk geliyor . Malatya'ya Gider Gitmez. Kahtalıdan köfte dürüm veya çiğ köfteci müslümden çiğ köfte yemeyi ihmal etme
  • Malatya eskiden hep dutluktu. Şimdi beton yığını

bu arada

Malatya Süpermarket, Akaryakıt vs. Fırsatları için sayfamıza bakabilirsiniz. Destekleriniz bekliyorum.

https://forum.donanimhaber.com/malatya-supermarket-akaryakit-vs-firsatlari--135627620
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.