Şimdi Ara

Ve Tayin Malatya... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bunukimyazdı

quote:

Orijinalden alıntı: f(x)

Hmm oksijen vardı de mi ?

yok biz fotosentez yapıyoz

• quote:

Orijinalden alıntı: mesutreis

quote:

Orijinalden alıntı: dr.Frankenstein

Malatyalı nın heryerde olduğunu biliyordum.. konudan da anlaşıldığı üzere forum da da çok..

Ben merkez deyim.. (kütük doğanşehir/polat)

Zaten forumda malatyalılar konusu da vardı bi ara...

Benim arkadas var soyadi Özalp tanirmisin

yok, tanımıyorum.. sen malatya da değil misin..? değilsen neredesin..?
  • Yengeniz malatyalı yazın bakalım biraz bilgi alayım bende beyler
  • Malatya merkez yesiltepedeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutreis

Malatya merkez yesiltepedeyim.

Özalp sen misin, yoksa neden kendini değilde arkadaşı soruyorsun..??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kvarforth

Yengeniz malatyalı yazın bakalım biraz bilgi alayım bende beyler

Kız işte her yerde hep aynı.. :))

(bkz: tencere tava hep aynı hava :))
  • Gençler merkezdeyim ben MDK,çiçekçi doğanın oralarda oturuyorum.

• avm miz var :D
  • Tencerem var tavam var Malatyalıyım havam var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sivas caddesi makro marketin üstünde oturuyorum
  • Avm olmasına şaşırmadım değil çünkü iki dağın arasında küçük bir yer olarak tanıttılar bana.Ailemin tayini çıktı.Ben de yeni lys 'den çıktım yazıldığına bakarsam güzel bir yer.Bilgiler için çok teşekkür ederim

babamın mesleği asker. Astsubay kendisi.Torpil falan yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f(x) -- 16 Haziran 2013; 15:49:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f(x)

Avm olmasına şaşırmadım değil çünkü iki dağın arasında küçük bir yer olarak tanıttılar bana.Ailemin tayini çıktı.Ben de yeni lys 'den çıktım yazıldığına bakarsam güzel bir yer.Bilgiler için çok teşekkür ederim

babamın mesleği asker. Astsubay kendisi.Torpil falan yok

İki dağın arası küçük bi yermis..
    Yok canım, köy...
    Onu diyen adam hiç açıp tv de mi izlemiyo demi yo mu burayı niye büyükşehir yapıyorlar...

Istanbul ankara bursa ızmir adana konya vs elbet olamaz ama 81 il de ilk yirmi de vardır heralde... İlçelerin de bişey yok, yok derken tarihi şeyler falan var meselâ ama avm falanyok.. Varsa yoksa merkez... W collection Hp nin kendi şubesi vatan teknosa bimeks gold var 5m migros var 2011 de yılın en iyi avm ödülü var malatyaparkın....
    Ayrıca diğer arkadaşların dediği ve benim daha önce dediğim gibi doğu ili havası pek yok...
    Terör ise ülkedeki en az olan şehirler arasında dır ki bu durum beni çok mutlu eder göğüsümu kabartır...
    Çok az terör yandaşı var bunların büyük çoğunluğu adını vermemin yanlış olacağını düşündüğüm çevre illerden geliyor..
    Malatya da doğdum büyüdüm molotof nedir hiç görmedim...
    Ama uyuşturucu kullanımı fazladır...(gençler dumanlanip haplanip geziyorlar ona para bulamayan çakmak gazı çekiyor..)

Ayrıca bu ülkeyi kuran ulu önder Atatürkün malatyalı olduğu söyleniyor ki bunu malatyalılar falan da söylemiyor... (inandırıcı bişey değil bende inanmıyorum zaten..)
    Bu ülkeyi atatürk den alıp devam ettiren ınönü malatyalı ve bu ülkenin bir çok insanı tarafından sevilen sayılan merhum turgut özal da malatyalı... Ayrıca kemal sunal ve adlarını sayamayacagimiz kadar fazla ünlü kişi de malatyalı...

son olarak halk akp yi tutar (çoğunluk)
    Ve Atatürk pek sevilmez...

(Atatürk ü sevmeme ile akp yi tutmayı birbirine bağlamayın ben Ulu önderimizi sever sayarım ve mevcut partiler içinde akp yi tutarım...)

konuyu uzun bi mesajla hortlattim biliyorum ama kızmayın işyerindeyım işler durgun sohbet edecek adam da yok buraya konuşuyorum ışte... :)

EKLEME: hocam yazmayı unutmuşum gelp bir ay falan kaldıktan sonra veya gelir gelmez ilk izlenim olarak konu açsan iyi olur bence görüşlerini merak ediyorum..hem senin durumunda ki insanlar google a yazdığında konun çıkar, bilgi sahibi olurlar...

Bide sen maraştan mı gelecen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.Frankenstein -- 18 Haziran 2013; 13:08:07 >

• dr.Frankenstein kullanıcısına yanıt
    Evet , ben Kahramanmaraş'tan geleceğim.Tabii ki memnuniyetle gittiğimde görürüm artık değerlendirmemi yazarım. :) Birkaç gün ile ne hortlatması hocam :)
  • Evet olmaz da talep görmeyen bi konuydu zaten diye dedim...

Tamam bekliyorum yazınızı... Ve o bahsettiğim maraşlı arkadaşı gördüm biraz önce senin için tekrar sordum ve malatyayla bi farkı olmadığını bazı yönlerde buranın bazı yönlerde oranın iyi olduğunu söyledi....

Teşekkür ederim hocam gidince umarım aynı düşüncede olurum
  • Bende övdüm o kadar aynı görüşte olmazsan üzülür ve utanırım... İns hoşuna gider...

Hayır hocam üzülüp utanmaya gerek yok.İnsanız sonuçta herkesin görüşleri farklı olabilir.Zaten herkes aynı olsa dünyada savaş çıkmazdı
  • çok doğru söyledin.. :)

• Kahramanmaraştan iyidir merak etme.
  • kofiklerin memleketine hoşgeldin kardo
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.