Şimdi Ara

Ve Tayin Malatya...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tayin Malatya'ya çıktı.Nasıl oralar dutluk mu?

• Malatya fena değildir yaşanılabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hmm oksijen vardı de mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: f(x)

Hmm oksijen vardı de mi ?

yok biz fotosentez yapıyoz
  • dr.frankestein yardımcı olacaktır sana

• Geldim kanka. (yürüyenmerdiven' e)

profil in de maraş yazıyor eğer maraştan gelecek isen; arkadaş maraştan geldi bu yıl bizim okula... bu iki şehrin bi farkı olmadığını söyledi... avm miz var, büyük parkımız var, diğer doğu şehirlerinde ki gibi aşiret vs yok, kürtleri gayet iyi insanlar, terörist falan değil... (DH de kürtler sevilmez ondan söylüyorum belki sende sevmiyorsundur diye..) diğer doğu şehirlerin de ki kadar fazla "ne bakıyon"cular yok... ve yine diğer doğu şehirlerine nazaran insanları daha az derece de baskıcı, yobaz vs.

Yani anlayacağın batı şehirlerine benziyor.. gelince sende görüp anlarsın bunu.. (geçen ay ankara da idim bi fark göremedim (insanları arasında) )

maraşta nasıldır bilemem ama (maraştan gelen arkadaşı aradım sana daha iyi yardımcı olabilmek için ama telefonu açmadı..) buranın kötü yönü, gezilecek fazla yer yok. meselâ bir tane güzel avm var.. çarşı da gezilecek belli bi kaç güzargâh var..

ve en güzeli hızla gelişen bi şehir... (bu yıl kararı alınan 13 (heralde 13 tü.) büyük şehir adayından biriydi ve yasa geçti diye biliyorum.)

Ek olarak;

770.000 falan nüfusu olduğu söyleniyor ama bence daha fazla.. arefe günleri vb. günlerde çarşı ya bi çık 4-5 metrelik kaldırımlar cadde boyu (3 km lik güzergâhta 2-3 caddenin birleşimi olan güzargâh) full dolmuş (bide yollara taşmış) hâlde.. keza akşam iş çıkış saatleri veya öğlen saatleri de bu kadar abartılı olmasada haddinden fazla kalabalık...

bana daha kalabalığız gibi gelmesinin sebebini ise şu şekilde düşünüyorum..;

nüfus 800.000 bin dir doğrudur ama dışarı da bir çok malatyalı var. Onlar sürekli şehirlerine geliyorsa ondan daha kalabalık geliyordur bana.. meselâ istanbulda yaşayan başka şehirlerden gelen insanların 1 milyonu benim hemşerim.. yani malatyalı.
    istanbula göç rekoru malatya da diye biliyorum..

daha da aklıma bişey geldikçe editlerim diyecektim kiiii... aklıma bşey daha geldi.. ;
    trafik çok yoğun bazen cm cm hareket ediyor arabalar.. hiç bi yerde park yeri bulamıyorsun (istanbul un trafiğinin daha iyi olduğunu söylüyor oradan gelenler) vs.
    ve malatya da malatyalı dan sonra en çok (sırasıyla) Elazığlı Adıyamanlı ve Diyarbakır lı var... (adıyamanlı elezığlı dan çok olabilir..)

umarım yardımcı olabilmişimdir... aklına gelebilecek soruları da gerek konu dan gerek pm den sorabilirsin....

• Meslek nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aydın vs Çanakkale vs Muğla
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 10 yıl kaldım orada, aynı zamanda memleketimdir. Merkez gayet güzeldir ama şehrin çoğunluğu köy vs.

• Güzel diyorlar şu memleketime gitmek bir türlü nasip olmadı
  • Kardeş ben malatyalıyım. Malatyada yaşıyorum sorun olursa .

• Bende Malatyaliyim.Malatyalilar nerden olduklarinida yazsinlar.Ben Yesiltepedeyim.

• Malatyalıyım ben, oralar cidden güzel. İstanbul 25 derece havada terliyorsun ama Malatya 40 derece havada gram ter yok. Ayrıca akşamları yıldızları sayabilirsin.
  • Lan sen daha geçen sene üniversite sınavına hazırlanmıyor muydun ne tayini?
  • Bende malatyada yaşıyorum, küçük bir şehir ama her imkan var doğu şehri havası yok, sokakları dar ve kalabalık, trafik işkence, güzel piknik yerleri falan var.İnsanları muhafazakar ama yobaz değil pek karışmaz etliye sütlüye.Açıkçası sıkıcı bir yer ama yaşanılabilir.
  • Ayrıca yazmayı unutmuşum..; yazdıklarım dan da anlayacağın üzere dutluk falan değil..

(la baktım da ne güzel yazmışım, beni Malatya ya vali, belediye başkanı falan yapsınlar.. :)))
  • Malatyalı nın heryerde olduğunu biliyordum.. konudan da anlaşıldığı üzere forum da da çok..

Ben merkez deyim.. (kütük doğanşehir/polat)

Zaten forumda malatyalılar konusu da vardı bi ara...
  • Sakin.Her şeye ulaşman mümkün.Nerede ise problem olmuyor.Ne pkk ne diğer şehirlerdeki olaylar pek etki etmiyor.Kafan rahat çok güzel şekilde yaşarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.Frankenstein

Malatyalı nın heryerde olduğunu biliyordum.. konudan da anlaşıldığı üzere forum da da çok..

Ben merkez deyim.. (kütük doğanşehir/polat)

Zaten forumda malatyalılar konusu da vardı bi ara...

Benim arkadas var soyadi Özalp tanirmisin

• torpili kime yaptırdın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

Bende malatyada yaşıyorum, küçük bir şehir ama her imkan var doğu şehri havası yok, sokakları dar ve kalabalık, trafik işkence, güzel piknik yerleri falan var.İnsanları muhafazakar ama yobaz değil pek karışmaz etliye sütlüye.Açıkçası sıkıcı bir yer ama yaşanılabilir.

Sıkıcı olma sebebi sosyal aktivite yerlerini çoğaltamadılar gitti.Bir yere gidip eğlenip gezelim desek sayı az umarım kısa zamanda bunlar aşılır
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.