Şimdi Ara

Ordu-Giresun Havalimanı Tam Karadeniz Usülü Oluyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ORDU Valisi Kenan Çiftçi, Türkiye’de denize dolgu yapılarak kurulan ilk havalimanı olma özelliği taşıyan Ordu – Giresun Havalimanı inşaatına şu ana kadar 16 milyon metreküp taş döküldüğünü, altyapı çalışmalarının ise 15 Kasım tarihine kadar bitirilmesinin hedeflendiğini söyledi.

Ordu-Giresun Havalimanı Tam Karadeniz Usülü Oluyor.

Yorumları merakla bekliyorum. Eskiler derdi ki deniz verdiğini geri alır. Birde Karadenizin denizi hırçın olur yarın birgün yerle bir olursa devletin milyonları, bizim milyonlar sular altında kalacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoglu19 -- 2 Ekim 2013; 17:32:19 >

• Koskoca karada havalimanı için alanmı bulamamışlar denizi dolduruyolar çok yazık gerçekten.Büyük ihtimal arazi yapısı engebeli olduğu için uğraşmak istemediler.
  • elin çaponu yapinca hll spr dvm
    benim turkum yapinca auuuuv ne auuv ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben orduluyum havalimanin denizin ustune yapilmasinin sebebi : şehirde ucaklarin iniş-kalkis yapmasi icin uygun ortam olmayisidir.Ayrica avrupada tek dunyada 4.dur.hircin denizimiz icin onlemler alinmistir gayet buyuktur yani.bilip bilmeden konusmamak lazim bu hayatta..

• Yer olmadığından denize yapıyolar.Giresun ve Ordu da eskisi gibi sahil yok artık hep taş doldurup yol yaptılar.iyi de oldu ancak denizi doldurmak iyi değildir.
  • Adam gibi yaparsan bir şey olmaz. Hollandalılar yıllardır denizden toprak kazanıyor.
  • Havalimanının ismi ile ilgili en son neye karar verildi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doğu Karadeniz turu hakkında
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Orasını yıkarlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.