Şimdi Ara

Ve wariordan Anlayan Arkadaşlarım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wariordan anlayan arkadaşlarım.Ark. a warior açıorus.yaklaşık 100gb ye yavaş yavaş charı düzcez.Sizce item olarak ne seçmeliyiz? Ben

- +8 glave
    - +7 shell set
    - Ve takı seti olarak düşündüm

sizin önerilerinizi de bekliorum.Ve kasmak içinde 45 e kadar atack 45 de voke die düşündük.Önerilerinisi bekliorum.Bizim burdanda ilk kes adam gibi sağlam bi warior çıkartcas.Her türlü yardımı beklerim.Şimdiden sonsuz teşekkürler ederim

• OLDUKCA GÜZEL BENCE AMA SHELL SET ALABİLİRMİSİN BİLEMEM GLAVE YERİNE +8 BLADE AXE AL DERİM YADA +7 RAPTOR BİRDE TAKILARIN EN AZ +10 OLSUN SİMDİDEN BASARILAR... WARRİOR GÜZELDİR OYNAMASINI BİLİRSEN KENDİ LEWELİNDEN 2,3 LEWEL YÜKSEK ASASLARI RAHAT ALIRSIN
  • --- +3 rbrth raptor ya da hp vermesi açısından +7 giga da olabilr, +3 rbrth ms olabilr
    --- +7 shell set , +8 chitin set (eğer +7 giga alıcaksan +8 chtn set forever derim sana Tabi şimdi neden +8 chtn set +8 shell set alsın diyen zeki arklarımız cıkar bu yüzden cevabı simdiden vereyim adam 100gb için konusuyor)
    --- Görev küpeleri, lupus pendant, belt of strenght, dual diamond ring (bulamazsan görev takısı derim.Sana bir tavsiyem daha olacak kesinlikle +9 +10 strlere özenme +12 + 1 hp bile olsa ben onun yerine görew takısını tercih ederim verdigi hp sana 5 str den daha fazla yarayacaktır şüphen olmasın.)

Takıları o kadar dert etmene gerek yok bir warrior en kolay kendini dizebilecek bir karakterdir.Boss keserek takıları tamamlarsın ama dediğim gibi iyi bir silah ve shell set ya da +8 chtn set olmazsa olmaz.Tabi bunları sen en az 2 hafta sonra yap piyasa git gide düşüyor farkındaysan.İtemleri dizmen için en az 1 ay sonra cok rahat bütcen yetecektir.Hatta daha iyilerini de alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: agentwolf

OLDUKCA GÜZEL BENCE AMA SHELL SET ALABİLİRMİSİN BİLEMEM GLAVE YERİNE +8 BLADE AXE AL DERİM YADA +7 RAPTOR BİRDE TAKILARIN EN AZ +10 OLSUN SİMDİDEN BASARILAR... WARRİOR GÜZELDİR OYNAMASINI BİLİRSEN KENDİ LEWELİNDEN 2,3 LEWEL YÜKSEK ASASLARI RAHAT ALIRSIN
    quote:

Orjinalden alıntı: agentwolf

OLDUKCA GÜZEL BENCE AMA SHELL SET ALABİLİRMİSİN BİLEMEM GLAVE YERİNE +8 BLADE AXE AL DERİM YADA +7 RAPTOR BİRDE TAKILARIN EN AZ +10 OLSUN SİMDİDEN BASARILAR... WARRİOR GÜZELDİR OYNAMASINI BİLİRSEN KENDİ LEWELİNDEN 2,3 LEWEL YÜKSEK ASASLARI RAHAT ALIRSIN

Valla raptor +7 bence çok saçma bi silah.Ne wurcağı fln belli olmuo.Ama glave in hem ap gsl hemde fazla sekmio die düşünüorum.Takıları en başta fazla bişe yapamicam ama en azından lupus +1 fln yaparıs.Pathos da açıcak ark.da . Irk olarak human düşündük ama belli olmaz şimdilik.Çok saol yorumun için

• walla senin yerinde olsam real param varsa da.... tabii!!YANİ EKLEME FİLAN GEREK OLURSA

dual we, raptor +7 ,shell set +7 ,dual foverin ,veya onun gibi başka bi yüzük
    ,aos veya lupus+1 bunbalrı dizerdim a
    HANGİ SERVER??BİDE LEVEL KAÇ????

YA DA +7 AVEDON BULABİLİYOSAN,, +7 SHELL SET VE OPAL EARRİNG+LUPUS(WHİTE DRAGON NECKLACE DE OLUR)+DUAL ROC +BELT OF STR

TAVSİYEM BUNLAR AMA Bİ 2 KATI DA LAZIM OLABİLİRYANİ PARANIN....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bthn80 -- 23 Şubat 2007; 18:13:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeLLo_1905

--- +3 rbrth raptor ya da hp vermesi açısından +7 giga da olabilr, +3 rbrth ms olabilr
    --- +7 shell set , +8 chitin set (eğer +7 giga alıcaksan +8 chtn set forever derim sana Tabi şimdi neden +8 chtn set +8 shell set alsın diyen zeki arklarımız cıkar bu yüzden cevabı simdiden vereyim adam 100gb için konusuyor)
    --- Görev küpeleri, lupus pendant, belt of strenght, dual diamond ring (bulamazsan görev takısı derim.Sana bir tavsiyem daha olacak kesinlikle +9 +10 strlere özenme +12 + 1 hp bile olsa ben onun yerine görew takısını tercih ederim verdigi hp sana 5 str den daha fazla yarayacaktır şüphen olmasın.)

Takıları o kadar dert etmene gerek yok bir warrior en kolay kendini dizebilecek bir karakterdir.Boss keserek takıları tamamlarsın ama dediğim gibi iyi bir silah ve shell set ya da +8 chtn set olmazsa olmaz.Tabi bunları sen en az 2 hafta sonra yap piyasa git gide düşüyor farkındaysan.İtemleri dizmen için en az 1 ay sonra cok rahat bütcen yetecektir.Hatta daha iyilerini de alabilirsin.
    +3 rebirth raptor
    +7 shell set
    warior earing
    +9 str set

ama para yetmeye bilir

• quote:

Orijinalden alıntı: KARBONAT_EROL

+3 rebirth raptor
    +7 shell set
    warior earing
    +9 str set

ama para yetmeye bilir

Alıntıları Göster
    Hangi Serverda Oldugunu Yazarsan
    Ona Göre cvp Yazabiliriz
    Piyasa malum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HellLord_gs -- 23 Şubat 2007; 18:13:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl Kötü Biri Olabilirim?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellLord_gs

Ona Göre cvp Yazabiliriz
    Piyasa malum

Alıntıları Göster
    sen 100 gb ye +8 chitin set dizeceğinimi düsünüyosun ?? zannetmem 40 gb den assagı yok chitin +8 tabi rogue icin konusyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellLord_gs

Ona Göre cvp Yazabiliriz
    Piyasa malum

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: HellLord_gs

Ona Göre cvp Yazabiliriz
    Piyasa malum

Pathos piyasası olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: bthn80

walla senin yerinde olsam real param varsa da.... tabii!!YANİ EKLEME FİLAN GEREK OLURSA

YA DA +7 AVEDON BULABİLİYOSAN,, +7 SHELL SET VE OPAL EARRİNG+LUPUS(WHİTE DRAGON NECKLACE DE OLUR)+DUAL ROC +BELT OF STR

quote:

Orjinalden alıntı: bthn80

walla senin yerinde olsam real param varsa da.... tabii!!YANİ EKLEME FİLAN GEREK OLURSA

sen hangi devirden kaldın be? Arkadasım su anda patch 1472 ve bifrost itemleri silinde bilgine
    Ayrıca adam 100gb için sormus sen kalkms dual roc dual we falan filan bide LEVEL KAÇ???? o soruyu gördüm sinir oldum ya bir insan bu kadar embesil olamaz adam orda yazmıs neden okumadan sallamayı insanları sinir etmeyi tercih ediyorsunuz anlayamadım gitti

• quote:

quote:

sen hangi devirden kaldın be? Arkadasım su anda patch 1472 ve bifrost itemleri silinde bilgine
    Ayrıca adam 100gb için sormus sen kalkms dual roc dual we falan filan bide LEVEL KAÇ???? o soruyu gördüm sinir oldum ya bir insan bu kadar embesil olamaz adam orda yazmıs neden okumadan sallamayı insanları sinir etmeyi tercih ediyorsunuz anlayamadım gitti

Alıntıları Göster
    Düzcez dersen "becermek" anlamı katarsın cümleye,yanlış anlaşılır.Sırf oyunla ilgili terim kullanıp artistlik yapcam diye rezil olmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: W

Düzcez dersen "becermek" anlamı katarsın cümleye,yanlış anlaşılır.Sırf oyunla ilgili terim kullanıp artistlik yapcam diye rezil olmayın

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mcking

Tek kelime için birbirimizi kırmayalım.Artislikle bi ilgisi yok bunun.Çok becermek istesem kadın priest yazardım oraya tövbe ya Bi sen öle anladın nedense burda kimin eksik olduğu kimin artis olduğu belli

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: CeLLo_1905

quote:

KARDESİM Bİ KERE BÖYLE EMBESİL FİLAN AYIP OLUYOR YANİ..YARDIM ETMEYE ÇALIŞTIMIZ Bİ ŞYE ÇAMUR ATIPTA İNSANLARI KIŞKIRTMAYIN SENİN GİBİ İNSANLAR BATIRIO ZATEN BU FORUMLARI.....HEM İSTEYENLERDE NASIL OLABİLİYOR BU İTEMLER İSTERSEN HERŞEYİ YAPRSIN AMA ZAMAN GEREKLİDİR BEN AL FİLAN DEMEDİM ADAMA SADECE Bİ WARRİOR DAB ULUNMASI GEREKENLER HAKKINDA BİLGİ FİLAN VERDİM AYRICA SONUNDA DA DEDİĞİM GİBİ====>TAVSİYEM BUNLAR AMA Bİ 2 KATI DA LAZIM OLABİLİR======>YAPTIĞIN AYIP!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: bthn80

quote:

Orjinalden alıntı: CeLLo_1905

quote:

KARDESİM Bİ KERE BÖYLE EMBESİL FİLAN AYIP OLUYOR YANİ..YARDIM ETMEYE ÇALIŞTIMIZ Bİ ŞYE ÇAMUR ATIPTA İNSANLARI KIŞKIRTMAYIN SENİN GİBİ İNSANLAR BATIRIO ZATEN BU FORUMLARI.....HEM İSTEYENLERDE NASIL OLABİLİYOR BU İTEMLER İSTERSEN HERŞEYİ YAPRSIN AMA ZAMAN GEREKLİDİR BEN AL FİLAN DEMEDİM ADAMA SADECE Bİ WARRİOR DAB ULUNMASI GEREKENLER HAKKINDA BİLGİ FİLAN VERDİM AYRICA SONUNDA DA DEDİĞİM GİBİ====>TAVSİYEM BUNLAR AMA Bİ 2 KATI DA LAZIM OLABİLİR======>YAPTIĞIN AYIP!!!!!

Alıntıları Göster
    +3 rbrth raptor
    shell set +7
    +9 str takılar ve lupus

• quote:

Orijinalden alıntı: |Doqan©an|

+3 rbrth raptor
    shell set +7
    +9 str takılar ve lupus

Alıntıları Göster
    Ewt arkadaşlar herkes rebith raptor +3 tavsiye edio.Epeydir pathosda item fiyatlarına bakmadık.Sizce ne zaman düşer bilgisi olan warmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaGiCxX

Ewt arkadaşlar herkes rebith raptor +3 tavsiye edio.Epeydir pathosda item fiyatlarına bakmadık.Sizce ne zaman düşer bilgisi olan warmı?

Alıntıları Göster
    +8 blade axe al bence.Güzel Combo yapabilirsin.+7 shell set dizebilirsin +8 chitin sete para yetmez.Lupus Pendant +1 alabilirsin.
    Yüzük Olarak +10 Fln Takabilirsin (para fazla olsa Diamond ring fln derdim)Belt 12 str 1 hp kolyede öle Vb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şey1

+8 blade axe al bence.Güzel Combo yapabilirsin.+7 shell set dizebilirsin +8 chitin sete para yetmez.Lupus Pendant +1 alabilirsin.
    Yüzük Olarak +10 Fln Takabilirsin (para fazla olsa Diamond ring fln derdim)Belt 12 str 1 hp kolyede öle Vb.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Şey1

Arkadaşlar 100gb yi sınır olarak görmeyelim.100 gb başlangıç desek daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: MaGiCxX

quote:

Orjinalden alıntı: Şey1

Arkadaşlar 100gb yi sınır olarak görmeyelim.100 gb başlangıç desek daha iyi

Alıntıları Göster
    +8 Blade Axe +7 Shel Set Görev takıları.STR Takı Alma ßence.Onun Yerine Görev Takılarını Kullan çok işe Yaradığını Sende Görceksin.STR Takı Alcaksanda Uniqe Almaya ßak ROC W.E Opal Eanrrin AMulet Of STr

• takılar +10 str set ya da unique takılar 100gb var o zaman +8 raptor bulmaya çalışın olmazsa +7 raptor +7 shell set
  • nce ya +8blade axe yada +7giga al +7shellset yada +8cihitn set döşe senin için dah iyi olur.tabi blade axe ve gigayı iyi combo biliosan al
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.