Şimdi Ara

Ve Windows 7 tüm dünyada lanse edildi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
0
Favori
25.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Visata'ya format atmadan direk upgrade ettim, diyebilirim ki karanlığın üstüne güneş gibi doğdu :)

Hızlı, kullanışlı v.s. hiç bir kötü bir yanını göremedim...
  • w7 home premium 32bit 250tl
  • İki gün önce 370 tl'ye satın alıp notebooka kurdum. Gerçekten çok güzel olmuş. Sanki yeni bir bilgisayar almışcasına değişiklikler var. Hız olayıda gerçekten çok iyi. Bence vista işletim sistemi felan değildi. BU xp kadar hızlı ama göresellik ve kullanım kolaylığı çok daha iyi olduğu için şuana kadarki en iyi işletim sistemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkvet

Visata'ya format atmadan direk upgrade ettim, diyebilirim ki karanlığın üstüne güneş gibi doğdu :)

Hızlı, kullanışlı v.s. hiç bir kötü bir yanını göremedim...

• Wın 7 gercekden cok iyi vista gibi bir facia degil zaten vista kullanmadım.Isın aslı sukı ben 32bit ve sadece dx9 sm3 oyunlarını oynarım dıyorsanız xp sp3 de kalabılırsınız yeterlı olacakdır.Ama benım gıbı kesınlıkle 64bıt bır ısletım sıstemı arıyorsanız wın7 tartısmasız en ıyı secenek.Tabı ılerde dx11 ve sm5 desteklı oyunlarda oynamayı dusunuyorsanız gene en ıyı secenek olarak karsınıza Win7 cıkıyor.PC nız sıstem olarak yeterlıyse gene xp de oldugu gıbı en uygun surum bence Win 7 Pro dur.
  • indirip kurdum ultimade yi. zaten oem sürüm. aktivasyon falan yok. süper sorunsuz ve hızlı çalışıyor.
    vistayı kullanamadık wın7 iyimiş.
  • bende dün yükledim vistayı kullanmamıştım hiç. süpper ötesi bişey olmuş... anakartı, ekran kartını, ses kartını herşeyi tanıdı anakart cd'sini hiç yüklemedim oldukça da hızlı...
  • Xp nin üzerine kuruluyor mu?

Yani hem xp hem win 7yi aynı anda kullabiliyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: monodoks

Xp nin üzerine kuruluyor mu?

Yani hem xp hem win 7yi aynı anda kullabiliyormuyuz?

Farklı harddisk bölmelerine kurmanız gerekiyor yoksa Xp kullanılmaz hale geliyor.
  • biri hızlı açılıo mu dedi? orijinal win7 ultimate ilk yükleyenlerdenim 23 ekim gecesi :) hızlı kapanıor orası doğru ama hızlı açılma konusunda aynı fikirde değilim vista da 35 sn de açılan laptop um win7 de 55-60 ı buluor bu tür şeylerde takıntılıyımdır ve bu sinir bozucu birşey, ayrıca oyunları film şeridinde gösteriyor, yeni oyunlar diildir diceksiniz, pes2010 örneğini vericem. driver bulma konusuna gelince üstüne yok diyebilirim bir tek webcam driverını bulamadı başka yüklemeye ihtiyaç duyduğum bişey olmadı, ha kendim özellikle ati driver ını yükledim o başka. başka şikayetim yok pencereler arası geçiş hızlı performans puanınızı en az 1 puan artırıor. dediğim gibi hızlı açılmıor test edildi onaylandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fîrzen -- 2 Kasım 2009; 14:35:34 >

• Selam dostlar,

Bende aynı bilgisayarda iki sistem mevcut, hem vista hem de xp kullanıyorum.
    Ancak hangisinin üzerine w7 kuracağıma bir türlü karar veremedim.

Bir de w7'yi vista üzerine kuran oldu mu? Mevcut programlarda herhangi bir değişiklik, bozulma oldu mu?
    Vista 'da kurulu bir sürü programım var, vista üstüne w7 kurarsam hepsi silinir mi kısacası?

teşekkürler
  • Anasını satiim hala bekliyorum sipariş daha varmamış.cumaya kısmetse alıyorum ultimate türkçe 32 bit.
  • 40 GB'lık yedek dosyalamı 25 dakikada diğer diske atmayı başaran süper ötesi işletim sistemi... Emeği geçenlere saygılar+ REP
  • quote:

Orijinalden alıntı: oak1969

Selam dostlar,

Bende aynı bilgisayarda iki sistem mevcut, hem vista hem de xp kullanıyorum.
    Ancak hangisinin üzerine w7 kuracağıma bir türlü karar veremedim.

Bir de w7'yi vista üzerine kuran oldu mu? Mevcut programlarda herhangi bir değişiklik, bozulma oldu mu?
    Vista 'da kurulu bir sürü programım var, vista üstüne w7 kurarsam hepsi silinir mi kısacası?

teşekkürler

Xp üzerine yükseltme yapamazsınız, Xp üzerine kurarsanız Xp kullanılmaz hale gelir. Vista üzerine yükseltme yapabiliyorsunuz. Bence Xp'yi kaldırıp direkt Windows 7'yi kurun. Kesinlikle pişman olmazsınız

• ben de hayırlı olsun diyeyim beri
  • Sen öyle fiyat koy sonra da korsan nie bitmiyor de:))
    Xp ile Win 7 karşılaştırılamaz.
    Win 7 mayıstan beri kullanıyom sorun vermedi.
    Sadece tek sorunu yüklerken eternet kartında verdi.Ondada driveri yükledim bitti:)
    Son halini daha kurmadım.Formatla uğraşmak istemiyom.Mayısa kadar lisans ile dewam:DD
  • Cahilce bir soru ama driverları biz mi araştırıyoruz indiriyoruz yoksa otomatik olarak indiriyor mu?
  • quote:

Cahilce bir soru ama driverları biz mi araştırıyoruz indiriyoruz yoksa otomatik olarak indiriyor mu?

Taktığın an Kullanıma hazır diyor Eğer windows İçinde driverı bulamazsa 5-10 sn Bekle Kullanıma hazır diyor
  • quote:

Cahilce bir soru ama driverları biz mi araştırıyoruz indiriyoruz yoksa otomatik olarak indiriyor mu?

ekran kartını tanıdı ama ben en son sürümünü yükledim. nvidia gforge 8400GS
  • quote:

Bir çok donanımı otomatik olarak kendi tanıyıp driverlerını kuruyor. Sizin bir şey yapmanıza gerek yok, örneğin ekran kartı driverını kurarken ekran 5 saniye gidiyor sonra çözünürlük artmış bir şekilde açılmış oluyor, bu arada Windows driverı yüklemiş oluyor. Benim tüm parçalarımı tanıdı ekstra driver kurmadım ama bazı web camler ve yazıcıları tanıyamıyormuş.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.