Şimdi Ara

Ve Windows 7 tüm dünyada lanse edildi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
0
Favori
25.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlla 7 gerekliyse ve makina güncel ise VM kurun.

CorelDRAW 7 kullanıyorum. Eski 7, yeni 7 değil. Windows 8'den itibarenki help yapısı ile anlaşamıyor. Önce 8.1'e eski help kurmuştum. O da tatsız bir durum. Epeydir W10 içinde XP VM'de (LANsız) mutlu mesut çalışıyorum, Lightscribe ile de.

Makina eski ise, ister 32 ister 64 bitlik makina olsun, Linux yahut BSD kurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafyon -- 17 Ekim 2024; 21:17:15 >
  • Hala; Windows 7 denilince aklıma, microsoft godmode özelliği üzerinde çalışıyor haberi geliyor. İlginçtir. Sanırsın hala bu özellik üzerinde çalışıyorlar. Öyle kalmış aklımda gitmiyor bir türlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 17 Ekim 2024; 22:1:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt
    exe’yi niye çalıştırsın? exe Windows içindir. Bu tıpkı Android için yazılmış apk paketini iPhone’a kurmaya çalışmak gibi bir şey. Dediğinizin hiçbir mantığı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 17 Ekim 2024; 22:39:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    işte o yüzden geçemem , onun paketlerini bulma imkanı yok ...Microsoft uygulamaları sadece Windows ile çalışıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hala kullanıyorum. Bir türlü win10 yapamadım. Uğraşasım yok.

Bazi oyunlarda win 7 desteklemiyor artik evet windows system dllerinin icerisinde api structlari modifiye edince uygulama, oyun gelistiricilerinin de ona gore updatelemesi gerekiyor. Updatelemezlerse oyun/uygulamalar cokebiliyor veya hicz acilmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya 3B tasarım yazılımı, ses kayıt/düzenleme/mastering, vb. mega yazılımlar olmadıkça...

Linux üzerinde Windows VM'i yeter de artar.

Edit: Ha oyun tabi bir de. Ben Fransız olmak oyuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafyon -- 19 Ekim 2024; 0:17:58 >
  • win 7 adamdır

• Guest-2C030AEF3 G kullanıcısına yanıt
    Kubuntu baya iyiymiş. KDE Neon kurdum ama her ne kadar Ubuntu kökenli olsa da Ubuntu uygulamaları Ubuntu’daki gibi tam manasıyla eksiksiz çalışmıyor. Kubuntu’ya geçtim baya iyi geldi.

• UI olarak en iyi os buydu.

Hep içimde kalmıştır prime döneminde windows 7 kullanamamak.

XP'den direkt 8'e geçmiştim.

Gayet kolay bulunuyor. Çoğun dağıtımda kendi mağazaları var. Netten indirmeye gerek bile yok. Mağazaya girip indiriyorsun.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.