2006 model vectra c 1.6 sahibiydim ve aracımı çokta seviyordum ama benzinin 4.70 li rakamları bulması üzerine bu ülke şartlarında kullanılmasının pek mantıklı olmadığı kanaatine vararak 2009 astra h enjoy 1.3 dizel ile 10 gün önce takas ettim ve gerçekten dizel faktörünü yaşayınca çok mantıklı iş yaptığıma bir kat daha inandım. 50 TLlik benzinle max 80 km yol giderken şimdi 50 TLlik mazot ile en az 150 km yol gidiyorum, memnunum. (:
Dostum bence hiç mantıklı bi iş yapmamışsın Vectra ya tüp takacaktın canavar gibi binecektin bende otomatik Golf var 50 tl gazla 180km gidiyorum ayrıca benzinli hem daha dayanıklı hemde km si arttı 100binen önce satalım derdi yok :)
tabi yinede tercih meselesi Lpg istemem diyenlerede saygımız var.
Kapalı otopark kullanıyorum ve lpg yüzünden geri çevrilmek zoruma gider. Ayrıca 100.000 den önce satma derdi niye olsun, taksi olarak kullanılan albealar bile 500.000 kmyi rahatlıkla devirirken ben niye 100.000 e takılıp kalayım. Verdiğim vectra 2006 modeldi aldığım astra 2009 model, verdiğim vectra 97.000 kmdeydi, aldığım astra 53.000 de, vectra benzinli ve 4 parçası boyalıydı, astra dizel ve hiçbir kazası boyası değişeni yok ve ayrıca herşeyin orjinali güzeldir, dizel seçimimdede kendime göre artıdayım, lpgyi takıp saatli bomba gibi gezmek yerine dizelimi alırım kafam rahat olur (;
kapalı otopark vs kullanıyosan tabi dizel tercih etmek zorundasın çevilmek zoruna gidermi bilmem ama benimde Vectra dan sonra Astra zoruma giderdi :) bende Yeni pololardan alayım diyorum ama modeli yeni bile olsa golf ten sonra Polo nun küçücük kapıları benim içime sinmiyor.2 sene dizel kullanmış biri olarak 155 binde c sınıfı bi dizeli satmak için neler çektiğimi biliyorum elbette satılıyor ama çok değer kaybediyor +100 binden sonra zaten pompadır enjektördür gözlerime perde indirmişti.Astra H de Vectra kadar olmasada güzel arabadır hatta sıfır classic versiyonu şuan fiyat olarak en alınabilir c sınıfıdır ama ben 40 kere tercih yapsam Vectra ya Brc tüpü yapıştırırdım.Lpg için Saatli bomba tabiri ise biraz bayat bi tabir :)
alana kadar demedikelrini bırakmadılar opel vectra 1,6 comfort için motor kasa abuk gubuk. aldım ve son derece memnunum yakıt lpg ve ;
2006 opel vectra 1,6 comfort araç satın aldım ve ertesi hafta brc marka lpg taktırdım ilk 2-3 ay yüksek olmasını saymaz isek aracım şuan da defalaca ince hesap yapılarak hesaplanmıştır:
ş.dışı: 110 km hızı geçmediginizde 0,17 tl. - 0,19 tl yakmaktadır
son ölçüm 2013 7. ayındaki lpg fiyatlarına göre yapılmıştır. bence bu rakamlarada dehşetdir. arabaya lpg sonderece uyum verdi ve fiyatlar olağan üstü iyi. ilk taktırdığımda 2 sefer ayara gittim ve 2. ayar süper oldu. tek şikayetim 20 000 deviri geçmeden hızla kavramıyor atik olmuyor araba. onun haricinde herşey süper.
lpg yi takan ve ayar yapan yer ise burdur 2a lpg (brc servisi), ustayı gözüm tutmamıştı il etapda ama zamanla sevdim :)
bu paraya bu konfor bu özellik rhatlık güvenlik, kardeşim içine binmeden kullanmadan yorum yapmayın alacak arkadaşlarda onlara kulak asamasın bence hertürlü soru ve cevap için yardımcı olurum...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme