Şimdi Ara

VECTRA 2008 COMFORT 1.6 ALINIR MI? ALDIM BİLE...RESİMLERİNİ DE EKLEDİM...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
27.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Malum 2008 içinde en geç 2009 başında Vectra kasa ile beraber isim değiştirerek tarihteki yerini huzur içinde alacak. Bu nedenle ciddi indirimler var vectrada...Benim aşağıda belirttiğim dikkat çekici özelliklere göre 38.000 YTL'ye Sıfır Vectra Comfort 1.6 alınır mı?

Özellikler:
    - EPS (Var)
    - Traction Control (Var)
    - Deri Kumaş Karışımı Döşeme (Var)
    - 8 Hava Yastığı (Var)
    - Ön Sis Farı (Var)
    - Metalik Renk (Var)
    - Elektronik İklim Kontrollü Klima (Var)
    - Ön ve Arka Kol Dayama (Var)
    - Uzaktan Kumandalı Anahtar (Var)
    - Yağmur Sensörü ((Var)
    - Otomatik Yanan Far (Var)
    - Hız Sabitleyici (Var)
    - Xenon Far (Yok)
    - Ön ve Arka Park Pilotu (Yok)
    - Alarm (Yok)

Belli başlı olan ve olmayan özellikleri yazdım.

Yakıt konusunda biraz sıkıntı olacak biliyorum...

Fiyatı iyi mi? Yoksa biraz daha bekleyeyim mi?

Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Resimler 3. Sayfada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zad1986 -- 19 Ocak 2008; 14:18:43 >

• alınır fiyatıda iyi dahada düşermi bilmem ama kmde 400-450 yakıyor şehir içinde,yok eğer paran çoksa hiç durma al
  • Hiç kaçırma bence .
  • Hocam bu belirttiğin fiyat şirket üzerine olan fiyat mı?

Yok eğer değilse bu fiyatı hangi bayiden aldın paylaşırsan sevinirim.
  • o ozelliklere sahip astra bile 37milyar..
  • almayı düşündüğün vectra nerdeyse opeli iflas ettirecekti...

adını bile insignia olarak değiştirmek zorunda kaldılar...

neticede karar senin...
  • arkadasim vectra 1.6 comfort kullaniyorum. Kesinlikle cok iyi fiyat almissin. Bence bu fiyata bu araba alinir. Ben yazin klima acikken 8.5 lt, su an ise 7.5-8 lt yakiyorum. Yani 400-450 ytl yakarsin tarzindaki yorumlar kesin kez yanlis oldugunu soyleyebilirim. Gerci sakin kullanirim ama arabayi zorlasan bile 9,5-10 ltyi gecmen cok zor bu da 300 ytl max eder.

ote yandan araba cok konforlu surusu rahat guven veriyor yol tutusu cok iyi. d sinifi bir arac. yeni kasasi ciktiginda ciddi fiyat farki olur. kisaca tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Donanımına göre oldukça makul duruyor fiyati.Oturaklı, rahat iyi bir model.
    Ama işte Dünyanın en pahalı benzini bizim ülkemizde malesef.Benzinli araba alırken bunu iyice düşünmek gerekiyor.
  • fiyat güzel sitesinde 40 küsür ama bu araba bu kadar yakıyormu ya km 400 450
  • quote:

Orjinalden alıntı: capt

arkadasim vectra 1.6 comfort kullaniyorum. Kesinlikle cok iyi fiyat almissin. Bence bu fiyata bu araba alinir. Ben yazin klima acikken 8.5 lt, su an ise 7.5-8 lt yakiyorum. Yani 400-450 ytl yakarsin tarzindaki yorumlar kesin kez yanlis oldugunu soyleyebilirim. Gerci sakin kullanirim ama arabayi zorlasan bile 9,5-10 ltyi gecmen cok zor bu da 300 ytl max eder.

ote yandan araba cok konforlu surusu rahat guven veriyor yol tutusu cok iyi. d sinifi bir arac. yeni kasasi ciktiginda ciddi fiyat farki olur. kisaca tavsiye ederim.

ilk defa vectrası olan birisi aracım az yakıyor dedi
    kıyamet alemetleri

neyi az yakıyor yaww seninki az yakabilir genel olarak 2004 üstü vectralar kmde 400 450 dahada spor sürersen 550 ye kadar çıkıyor ama uzun yolda çok az yakar 2004 den öncekileri bilmiyorum

• Aboo 400 - 450 ykr haa ? kardeş ben derimki alma web sitesinde inceledim kasa agır ve 1,6 motor bu kasayı hareket ettirmek için daha fazla benzin harcayacaktır. ayrıca araçta esp yok. seneye kasa kesin değişecek bence zarar edersin. ayrıca vectranın 2 eli 24-25 000 ytl e gidiyor ! ALMA ! ALMA ! ALMA !
  • vectra yerine avensis tercih et.
  • avensiste kasa değiştirecek ayrıca avensis 1,6 kendi segmentinde en seri araba ama yinede d segment araca 1.6 motor yetersiz kalıyor. ayrıca avensiste yukarda sayılan özelikleri elegantta mevcut onunda fiyatı 43000 ytl den başlıyor ki c ontrol bile elegant 1,6 da yok. D segment minımum 1,8 motor benzinli ve/veya 1,6 HDİ dizel olmalı!
  • quote:

Orjinalden alıntı: yunus2003

Aboo 400 - 450 ykr haa ? kardeş ben derimki alma web sitesinde inceledim kasa agır ve 1,6 motor bu kasayı hareket ettirmek için daha fazla benzin harcayacaktır. ayrıca araçta esp yok. seneye kasa kesin değişecek bence zarar edersin. ayrıca vectranın 2 eli 24-25 000 ytl e gidiyor ! ALMA ! ALMA ! ALMA !

Araçta ESP var...
    Eylül 2007 basımlı katalogta standart donanımlar bölümünde ESP Plus ve Traction Control için var anlamında işaret kullanılmış...
    Donanım için link veriyorum...

http://www.opel.com.tr/site/local_image/techpdf/vectra_tech.pdf

Yakıt için o kadar da olmaz bence (400-450 biraz fazla olmamış mı?).

• 6 milyon satan araba nasıl iflas ettirecekti opeli bilmeden sallamayın
    opel belirli aralıklarla isim değiştirir.....
    ör: kadett astra oldu, ascona vectra oldu şimdide tekrar değişiyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elegance883 -- 4 Aralık 2007; 20:49:19 >
  • arkadaslar 400-450 ye bizim kontagi kapatmamiz lazim, yok oyle bir sey. oyle yakan var ise kesin arabasinda ciddi bir sorun vardir. Diger yandan d sinifi bir arac binip, bu kasa da hangi arac olursa olsun az yakmasini beklemezsin, ama ben cok cok yuksek devirli kullanmaz isen 100 km de 9,5 - 10 nu gecmen ortalamada cok zor oldugunu dusunuyorum. Ben bunu araci devamli kullanan biri olarak soyluyorum.

1.6 arabayi kaldirmaz diyen arkadaslarin tabiki beklentisi onemli, ama bana gayet yeterli geliyor. Ozellikle 2nci vites sonrasi arabanin ivmelenmesi iyi. Son hiz olarakta 200lere ulasirsin, (ama araban ister 2000 motor ister 1600 olsun bu hizi kimseye tavsiye etmem. Acele giden ecele gider derler)
  • bir not daha ekleyeyim, kullandigim son 4500 km de yol bilgisayarini sifirlamadim.

ortalama 8.2 lt/100 km, ortalama hiz 40 km/ saat buyuk cogunluk istanbul sehir ici kullandim sadece arada uzun yol olarak bir kere toplam 900 km izmir ist gidis donus var.
  • işkembeden sallamayın be 450-500 yakıyormuş oha diyorum sadece
  • 2004 model 1.6 vectra arac sahibi olarak km 300-350 tll yaktığını belirtir araç konfor yol tutuşu olarakta memnuniyetimi bildiririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bianconera

işkembeden sallamayın be 450-500 yakıyormuş oha diyorum sadece

yok 450-500 değil 700-800 yakıyor 450-500 ü kim söyledi sana arkadaşım ? 400 yaktıgı kesin dahada basarsan aracı zorlarsan 550 ye kadar çıkıyor şehir içinde bu kesin ben sallamıyorum,tabi bu söylediklerim trafiğe göre değişir, aracı 1 ay kullandım benzini içiyor ayrıca çevremdekilerde yakııtan şikayetçi ,o 300 yakıyor diyenler şehiriçi kullanmıyorlar veya trafiğin yoğun oldugu yerlere girmiyorlardır,aracın kasası tank gibi 1.6 ona yetermi kullanmadanda insan anlar çok yakacagını yeşil ışıkta kalkmaya çalıstıgımda sanki araç deilde uçak kaldırıyorum çok ağır,çok yaktıgı için aracını satanlar bile var çevremde

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.