Şimdi Ara

VECTRA 2008 COMFORT 1.6 ALINIR MI? ALDIM BİLE...RESİMLERİNİ DE EKLEDİM... (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
27.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2004 model opel vectram var.alalı 1 hafta oldu.42binde.araçtan memnunum ancak 1 problem var.sehiriçinde biraz yüksek kasislerden geçince süspansiyonlardan ses geliyor.normal mi acaba.
  • Ya arkadaşlar deli olacağımm bu araba alma işi ne zormuş. OPEL VECTRA 1.6 COMFORT alıyım dedim bir çok kişi alma alırsan satamazsın satarsan çok zarar edersin değer kaybeder diyor allah aşkına bi yardımcı olun. Kafayı sıyırcam. Alıyım 7-8 sene bineyim diyorum yakıtın çok problemi olacağını düşünmüyorum en azından forumda okuduğum kadarıyla diğer 1.6 larla hemen hemen aynı yakıyormuş. Sizce alıyım mı?
  • Al arkadasim al, daha onceki yorumlari mi bu konu basliginda bulabilirsin.
    quote:

Orjinalden alıntı: zeynar

Ya arkadaşlar deli olacağımm bu araba alma işi ne zormuş. OPEL VECTRA 1.6 COMFORT alıyım dedim bir çok kişi alma alırsan satamazsın satarsan çok zarar edersin değer kaybeder diyor allah aşkına bi yardımcı olun. Kafayı sıyırcam. Alıyım 7-8 sene bineyim diyorum yakıtın çok problemi olacağını düşünmüyorum en azından forumda okuduğum kadarıyla diğer 1.6 larla hemen hemen aynı yakıyormuş. Sizce alıyım mı?
  • Resimlerini ekledim.

VECTRA 2008 COMFORT 1.6 ALINIR MI? ALDIM BİLE...RESİMLERİNİ DE EKLEDİM...

• İç Resimleri...

• Bunlarda ön kısmın resimleri...

• iste budur, bu fiyat bu araba
    quote:

Orjinalden alıntı: zad1986

Resimlerini ekledim.

• çok güzel araba güle güle kullanın
  • Araba çok güzel duruyor allah tekerini düz bastırsın. Yarın gidiyorum bursaya bulursam alırım inşallah caydırmazlarsa.
  • Kardeşim Allah kazasız belasız dertsiz sürüşler nasip etsin. çok çok güzel mükemmel bi araç.
  • Akustik Tarih 19 Ocak 2008; 17:37:08
    Kardeşim Allah kazasız belasız dertsiz sürüşler nasip etsin. çok çok güzel mükemmel bi araç.
    zeynar Tarih 19 Ocak 2008; 17:19:40
    Araba çok güzel duruyor allah tekerini düz bastırsın. Yarın gidiyorum bursaya bulursam alırım inşallah caydırmazlarsa.
    otomobilci_x Tarih 19 Ocak 2008; 16:44:14
    çok güzel araba güle güle kullanın
    capt Tarih 19 Ocak 2008; 14:26:03
    iste budur, bu fiyat bu araba

Hepinize teşekkür edreim.
  • peki bu araçta xenon far yokmu şimdi...???
    mercekli lensler görünüyor fotoda

Birde jantlar eski comfort jantlarından farklı tasarımlı
    benim farkettiklerim bunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: xtatic

peki bu araçta xenon far yokmu şimdi...???
    mercekli lensler görünüyor fotoda

Birde jantlar eski comfort jantlarından farklı tasarımlı
    benim farkettiklerim bunlar

Xenon far yok maalesef...
    Jantlar değişik, doğrudur...
  • benim gördüğüm bir kaç ayrıntı var.yol bilgisayarı türkçe.mp3 çalabiliyor galiba.ama eski comfortun 5 kollu jantı daha hoş duruyor.ama araba harika.geçen denedim hiç zorlamadan 180 gördüm.biz sıralı lpg taktırdık.150 bin yakıyor.herkese tavsiye ederim.kimin aklından almak geçiyorsa bir daha düşünmesine gerek yok

• bende 2006 vectra var benzini içiyo resmen alacaklara tavsiyem aldıktan sonra fazla gezecekseniz mutlaka tüp taktırın fazla gezmiyorsanız kapıda yatacaksa sorun yok
  • D sınıfı araçlarda 1600 cc motor ağır kalıyor bu doğru. Firmalar bunu aşma yolunu bulmaya çalışır. Mondeo 1600 cc motoru 125 hp güce çıkarmış, passat 1.4TSI 122 hp çıkarmış. Ama bu ağır kasalarda bu motorların kullanılma sebebi bizim ülkemiz gibi yerlerdeki vergi sistemi, rakiplerle rekabet. Ama aldığınız araç D sınıfı ve C sınıfı araçlara göre oldukça kaliteli bir araç. Kampanyalı fiyatı opel sitesinde 40685 yazıyor ve aldığınız fiyatta iyi. Güle güle binin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mukeya -- 24 Ocak 2008; 16:09:51 >
  • Kardeş hayırlı olsun ama o kasaya 1600 cc motor az geliyor.Özellikle rampalarda eksiklik hissedecen ve yanından geçen ufak-tefek arabalara kızmayacan.güle güle kullan..
  • ya anlıyamadığım araba hem hızlı olacak az yakacak görünüşü super olacak olacak da olacak arkadaşlar ne arıyorsunuz konforlu,donanımlı,güvenli ve sürüs rahatlığı hersey var lpg taktırın eğer çok yakıyor diyorsanız gerçi bunuda anlamadım bu sınıfta bu araçtan az yakan varmı ama bence alınası bir araç 2.eli bulunmuyor bile nete bakmayın arkadaşlar benimde nette ilanım var çoğu geyik yani tutarsa kafamdaki fiyata satarım diyor alın ve binin 2 yılı geçti masallah hiç bir sorun yok lpg de taktırdım afedersiniz tuvalete bile araçla gideceğim neredeyse,neyse dostum allah kaza bela vermesin güle güle bin...
  • burada yazılanlardan sonra bu araçla test sürüşüne çıktım. Daha önce kullandığım eski kasa 2litre 115 hp ve önceki kasa 136 hp kadar diil tabi ama cokda kötü gelmedi bana performansı.Ama yokuşta falan deneyemedim haliyle, yinede devirli kullanma imkanım oldu.

bence (ben ikinci el için düşünüyorum) bu fiyata donanım gayet iyi. ancak yenisi cıkacağı için çok daha fazla düşme ihtimali var fiyatının malum vectra fazla prim yapmıyo...
  • Denemenize sevindim, su anda kullanilan 1.6 twinport motor kesinlikle denenmelidir. Cok acik soyleyeyim performansi hic de kotu degil; bu performans bu konfor ve bu kasaya yakit ekonomisi bu fiyata cok iyi.
    quote:

Orjinalden alıntı: xtatic

burada yazılanlardan sonra bu araçla test sürüşüne çıktım. Daha önce kullandığım eski kasa 2litre 115 hp ve önceki kasa 136 hp kadar diil tabi ama cokda kötü gelmedi bana performansı.Ama yokuşta falan deneyemedim haliyle, yinede devirli kullanma imkanım oldu.

bence (ben ikinci el için düşünüyorum) bu fiyata donanım gayet iyi. ancak yenisi cıkacağı için çok daha fazla düşme ihtimali var fiyatının malum vectra fazla prim yapmıyo...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.