Şimdi Ara

Vectra aracımı satamıyorum .... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
5.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2. el ölü dioruz ama satılan arabalar da çok ucuza gidior.
    Yani alıcı için acaip 2. el piyasası var.Satıcı için çok berbat bir durum.
    Arkadaşım bence araban gayet iyi eğer özel alıcı bulursan sat ama yerinde olsam kullanırdım 2.0 motor ne gider bee
  • Moralini bozmayım ama geçenlerde bizim tanıdık 98 2.0 motor vectra sını 11000 YTL ye sattı
  • yaaa ben sana diim bende de 98 cd var öyle cok yaktıgı falanda yok .yani eniştemde 2003 megane var 1.6 onla aynı diyebilirim .hatta idda ediyorum .ayrıca bayır düzlük dinlemiyor canavar gibi araba hp desen var tork desen var daha nolsun...bence 11 e falan satcaksan satma bin.çok pparaya ihtiyacın varsa bankadan kredi al daha iyi.....

• senin piyasadan haberin yok heralde.2000 1.6 vectra 20 miyar mı ediyo
    quote:

Orjinalden alıntı: mevsim78

2 gün önce arkadaşım 2000 model 1.6 vectrayı zorla 14 milyara sattı...

şu anki gerçek değeri 20 milyar...

ama piyasa ölü ve ihtiyacı vardı...

yazık çok yazık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: er9en

senin piyasadan haberin yok heralde.2000 1.6 vectra 20 miyar mı ediyo
    quote:

yazık çok yazık...

Beğenemedin mi?

Bizim araca kışın 19-20 veren adamlar şimdi 16 milyar veriyor, biz neredeyse 17 ye vereceğiz, pazara gidioz 17.5 yazıp 17 ye vercez piyasa bu kadar ölü...

Benimki AStra 45binde, tavuk kümesi yapar gene satmazdım ama napalım para lazım

• Bizde araba almayı düşünüyoz iki araç arasında kaldık birisi astra diğeri Megane1 şu an megane daha ağır basıyo astraların değeride 16 milyar cıvarı 17 veren olursa hiç bekletme ver
  • quote:

quote:

yazık çok yazık...

benim çok iyi varda...

asıl senin birşeyden haberin yok...

• quote:

quote:

quote:

yazık çok yazık...

benim çok iyi varda...

asıl senin birşeyden haberin yok...

Aslında doğru diyosun bende geçen gezerken bi vectra gördüm araba 1.6 2001 modeldi ve adam 22 milyar diyodu

• eğer bu zamanda gerçekten satmak istiyosan 3-5 e bakmıyacan.dayımdaki 98 megane 2.0 140 lığı full araç 13 e veremiyoz 2 aydır.o yüzden eğer acilse 11-12 ne verirlerse satıcan.bu zamanda 2.el olmaz anca nisandan sonra satılır.şimdi bayiler kota doldurabilmek için 0 araçları nerdeyse karsız veriyolar.
  • valla o km de o araba kaçmaz da para yok anasını satim, 500 milyon bulup kart parası ödeyemiyoz.
  • İkinci el piyasasının durgun olduğu nerden çıktı?Doğan,şahin,broadway,124 gibi arabalar hala değerlerinin üstünde peynir ekmek gibi satılıyor.95 model broadway 8milyar,98 model dogan 10milyar bunlar ölü piyasanın fiyatları olmamalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Calpi84

İkinci el piyasasının durgun olduğu nerden çıktı?Doğan,şahin,broadway,124 gibi arabalar hala değerlerinin üstünde peynir ekmek gibi satılıyor.95 model broadway 8milyar,98 model dogan 10milyar bunlar ölü piyasanın fiyatları olmamalı.

doğan şahine bakma gözümün önünde R12 toros binek 96 8 milyara gitti.
    (ben öyle arabaya 3 milyar bile vermem)

8 milyara alınacak gül gibi bir çok araba var ne yazıkki Maalesef Türkiye piyasası böyle.
  • Aslında alınabilir de verginin yüksek olması işi bozuyor. Yoksa arcın km si çok iyi
  • Aslında broadway lerde de düşüs var geçen sene 11-12 milyar cıvarı diyolardı bizim arabaya bu sene 10 milyar verene vericez araba 2000 model
  • adam demek istediğini sadece yanlış anlatmış bunda gülecek birşey yok . aracın nominal değeri 20 milyar olmasına rağmen reel değeri 15 lerde demek istiyor..
    quote:

quote:

yazık çok yazık...

• Uygulanan promosyonlar ve sıfır faizli araç kredileri varken artık kimse ikinci ele dönüp bakmıyor. Eskiden bir yatırım aracı olan otomobiller artık yatırım aracı olmaktan çıktı. Otomobil aldıktan sonra değer kaybını göze almak gerekiyor.
  • arkadaşlar piyasa çok kötü 2. elde...

ağlanacak halimize gülüyoruz espri yapıyoruz...

reel değerler çok düşük...

en akıllıca iş aracı ne olursa olsun satmamak...

ihtiyaç varsa git bankaya kredi çek...faizler epeyce cazip...

40 milyara alınan sıfır araç 2-3 ay kullanmadan sonra 3 ila 5 milyar arasında değer yitiriyor

bu ne iştir böyle anlamadım

anahtarı takıp kontağı çevirince araç ikinci el oluyor...
  • İkinci el piyasası gerçekten sıfır araba kampanyaları yüzünden tamamen bitti.

Nominal değeri 6.500-7.000 YTL civarında olan Alfa Romeo 33 1.5 aracımı 4.100 YTL ye 6 ay uğraşıp zorla sattım. ( Aracın motoru 1500 cc ve vergisi yıllık 35 YTL )

Nominal değeri 17.000- 19.000 Ytl arasında olan 1997 Model TOYOTA CARİNA E 2.0 GLİ aracı sadece 9.400 YTL ye aldım.

Bugün bir arabam.com u yada araba.com gibi siteleri inceleyin. Nominal değeri 25.000 YTL olan 1998 model VOLVO S40 Full+Full Araçları insanlar 14.500-15.000 YTL ye satmaya çalışıyor.

Semaver tenekesinden üretilen ve hiçbir konfor ile can güvenliği olmayan araçların ülkemizde sadece vergisi az diye 9.000-10.000 YTL gibi fiyatlara satıldığı , 2 Hava yastığı/klima/abs/vs.vs.vs.vs. özelliklere sahip araçlardan daha fazla pirim yaptığı dünyada başka bir ülke sanırım yoktur.

NOT :NOMİNAL DEĞER = Söz konusu araçların 2005 yaz aylarındaki fiyatlarıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasok -- 18 Aralık 2005, 0:40:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hasok
    Semaver tenekesinden üretilen ve hiçbir konfor ile can güvenliği olmayan araçların ülkemizde sadece vergisi az diye 9.000-10.000 YTL gibi fiyatlara satıldığı , 2 Hava yastığı/klima/abs/vs.vs.vs.vs. özelliklere sahip araçlardan daha fazla pirim yaptığı dünyada başka bir ülke sanırım yoktur.

+1905
  • ayda 206 ytl ye 206 307 ytl ye 307 felan milletinde işine geliyor tabiki
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.