Şimdi Ara

Vectra aracımı satamıyorum .... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
5.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hasanyuceer

Düşsün de öğrenim kredisi ile araba alim bitane :)

way öğrenim kredileri o kadar yükseldi mi ya
  • Arkadaşım,bence satmak için çok yanlış bi zamanlama. Zaten acil satmak zorunda olduğun için bu zamana denk geldin. Ama yaz başını beklesen daha kolay satarsın. Bendede var vectra 2.00, gerçekten 2.00 olunca satmak çok zor oluyo. Halbuki muhteşem bi araba. Ama ah şu vergiler mahvediyor ortalığı. Zaten ikinci el rezalet birde vergiler var. Allah kolaylık versin, araba arayan tanıdık olursa sana yönlendiririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem_hakan

quote:

Orjinalden alıntı: cenever

quote:

Orjinalden alıntı: düttürüleyla

Biz kendi vectramızı piyasa bu akdar kötüleşmeden önce 19 milyara zor satmıştık. 2000 model vectra cdx ve full bi araçtı , xenondan , derisine kadar. 60.000 km deydi.. sadece ön tampon ve arka tampon kazalıydı.. galeriler 15 veriodu b,iz elden sattık 19 a ama baya uğraştık.. tanıdığa gitti , yoksa alan yoktu.

Kardeş deli fiyata satmışınız, biz günlerdir piyasayı gazetelerden galerilerden takip ediyoruz, millet kan ağlıyor..Cumartesi Ankara'dan buraya(istanbul) 2000 vectra cdx 2.0 araba gelecek, araçta deri koltuk,otomatik vites,sunroof ve xenon yok sadece ve asıl bomba fiyatı: 12.000 YTL!!! Bugün 16,500 e bi galericiyle 2001 vectra cdx e (fazladan xenon var,82000 de ve çok temiz) anlaştık ama parayı çekmeye giderken 1999'una 12,000, 2000 e 13.500 dediler..Bu sefer kafa karıştı tabi vazgeçtik :)
    Ama 2. el çok düşük,20 gün önce profilonun genel müdürlerinden birinin 1999 passat 1.8 otomatik, cillop gibi makam arabasını 14.250 ye anlaşmamıza rağmen millet çok yakar dedi diye almadık ama çok pişman olduk!! Zaten o fiyata öyle bir araba bir daha dek gelmez ama 2. el şu an alıcılar için çok uygun. . .

anlamadım deri koltuk falan varda sadece xenon mu yok yoksa o rada yazdıkalrının hiç birimi yok.

Kardeş araçta deri yok,sunroof yok, xenon yok, oto. yok... Yani cdx in temeli :) Dün gittik baktık araba cacık,pasta cila gerekiyor,biraz da hor kullanılmış. . .Bugün altunizadede pazarda adamlar arabaya 14 isteyeceklermiş!

• quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

galeride 2005 model vectra elegance var adam 23000ytl istiyor 2 aydır satamadı aleti gerisini sen düşün

yok daha neler
  • xenon'suz b2 kasa cdx yok hoca, yanlışın var.
    senin dediğin 100. yıl modelidir.
    taş gibi arabalar, vectralar passatlar şahin doğan sever 2. el piyasasında maymun oldu ya,
    yanarım ona yanarım.

quote:

Orjinalden alıntı: cenever

quote:

Orjinalden alıntı: düttürüleyla

Biz kendi vectramızı piyasa bu akdar kötüleşmeden önce 19 milyara zor satmıştık. 2000 model vectra cdx ve full bi araçtı , xenondan , derisine kadar. 60.000 km deydi.. sadece ön tampon ve arka tampon kazalıydı.. galeriler 15 veriodu b,iz elden sattık 19 a ama baya uğraştık.. tanıdığa gitti , yoksa alan yoktu.

Kardeş deli fiyata satmışınız, biz günlerdir piyasayı gazetelerden galerilerden takip ediyoruz, millet kan ağlıyor..Cumartesi Ankara'dan buraya(istanbul) 2000 vectra cdx 2.0 araba gelecek, araçta deri koltuk,otomatik vites,sunroof ve xenon yok sadece ve asıl bomba fiyatı: 12.000 YTL!!! Bugün 16,500 e bi galericiyle 2001 vectra cdx e (fazladan xenon var,82000 de ve çok temiz) anlaştık ama parayı çekmeye giderken 1999'una 12,000, 2000 e 13.500 dediler..Bu sefer kafa karıştı tabi vazgeçtik :)
    Ama 2. el çok düşük,20 gün önce profilonun genel müdürlerinden birinin 1999 passat 1.8 otomatik, cillop gibi makam arabasını 14.250 ye anlaşmamıza rağmen millet çok yakar dedi diye almadık ama çok pişman olduk!! Zaten o fiyata öyle bir araba bir daha dek gelmez ama 2. el şu an alıcılar için çok uygun. . .

• Öncelikle bence o elegance bir iş vardır. 23 milyarlık araba değil o araç! Normali 32-33ten aşağı etmez ki piyasa düşse dahi olsun sana en az 28!

Bu arada benim 2004 307 3 kapılıyı(deri,sunroof,sensörler,..vb) bayram öncesi satmaya kalktım. 3 kapılı olması dolayısıyla çabuk satılabileceğini ummuyordum. 10 gün sonunda hepsi anlaşmış gibi 3 tane ciddi alıcı çıktı. Bir tanesiyle 23 milyara anlaştık. Diğerine 23'e satmak için anlaştığımı söylediğimde 24 verebileceğini söyledi. Tabi etik olarak kabul etmedim. Ama sonra düşünüp taşınıp satmaktan vazgeçtim. Ben bundan şu sonucu çıkardım.

Eğer 2004 full vectramızı satmaya kalksaydık istediğimiz fiyata zor satardık çünkü aynı özellikte bir sürü piyasada satılık vectra var. İster istemez fiyat düşüyor. Piyasada da çok olduğu için alıcı, nazlı davranıyor. Zaten araba ne kadar konforlu olursa olsun bu segmente alıcılar daha az ilgi gösteriyor.

307'mim kritik bir özelliği var: Rengi. İstanbuldayım, Ankarayı, izmiri, antalyayı dolaştım ama benim arabanın renginde 3 kapılı 307 görmedim. Tabi temiz olması, kmsinin yüksek olmaması ve orjinal olması da başka etken. Bu tarz araba arayan biri, biraz da markaları detaylı biliyorsa makul ölçüler çerçevesinde(aracın gerçek değeri) fiyata çok dikkat etmiyor, çünkü aynısı piyasada yok. İstediğin parayı neredeyse hiç pazarlıksız kabul ediyor.

Sonuç; arabayı satmanızı, alıcının beklentileri dahilinde aracınızın hemtürlerinden ciddi bir farkı kolaylaştırır. Pazarlamadaki farklılaşma gibi

quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

galeride 2005 model vectra elegance var adam 23000ytl istiyor 2 aydır satamadı aleti gerisini sen düşün

• araban 2,0 o kasalar cok yakmıyor ama millet 2,0 ı duyunca vergiyi duyunca ve yakıtı düşününce kaçması gayet normal...valla yapıcak bişi yok satman cok zor arkadas
  • valla bizde araba almayı düşünüyoruz ha

s40 düşünüyoduk eski vectrayıda severim hem 2.0 hem km si az (tabi orjinalse)

nerden katılıyosun sen ankara falanmı?
  • Bak müşteriler çıkmaya başladı bile...
  • Ya bir sene geçmiş aradan, satmıştır belki adam.
  • en son yazılan mesaj 1 ocak 2006 tarihli.
    sonra 7 ocak 2007'de hortlatılmış ,

aradan geçen o kadar zamana rağmen değişen bir şey yok!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ihg70

en son yazılan mesaj 1 ocak 2006 tarihli.
    sonra 7 ocak 2007'de hortlatılmış ,

aradan geçen o kadar zamana rağmen değişen bir şey yok!

merak etme gelecek ocakta gene hortlar.
    cunku fıyatlar gene aynı duzeyde olacaktır...

• quote:

• Bundan nerdeyse tamı tamına bir yıl önce sunrooflu CD sini 12 ye zor sattık biz....... Gerçi KM 100 bini devirmişti ama yine de istediğin fiyat fazla. Eğer pazarlıkta felan 12.5 veren felan olursa bırak anahtarı kaç derim ben.

quote:

Orjinalden alıntı: theduayen

98 model vectra GLS 2.0 buz mavi orjinal km. 34000 aracı uzun zamandır, satamadım. Cok acil satmamız lazım, Araç çok temiz herşey orjinal, kullanılmamış garaj otomobili, emekli memur babamın arabası olduğundan doğru duzgun kullanamadı bile..14500 e bırakıcaz, 17000 lerden buralara düştük, alıcı varsa pazarlık olur yine..
    6 lı cd changer pioner, ve alarmı var. Motor lastik yeni değişti..Borcu harcı yok..

• 98 Vectra 2.0 çok baba araç, vergi vergi diyorsunuz be birader avrupa araba istiyorsun birde vergi düşünüyorsun, yılda 1 kere vereceğin vergi için vectra konforundan mahsur oluyor 1.6 araçlarda gazı köküne kadar basıyorsun halbuki 2 litre araçlarda öylemi ? gazın ucuna dokunursun araç kendini öne atar , dikkat li kullanırsan 1.6 gibi yakar unutmadan :

Hayatta sadece 1 kere performansa ihtiyacın olduğu anda gaza bastığında araç fırlamazsa ölebilir yada sakat kalabilirsin..
  • araban nerde ankara mısın ??? km orijinalse kazasızsa olabilir
  • 40 milyara aldığın arabayı vw hariç 3-5 milyar aşağıya satamazsın. en az zarar 8-10 milyar bence...
    quote:

Orjinalden alıntı: mevsim78

arkadaşlar piyasa çok kötü 2. elde...

ağlanacak halimize gülüyoruz espri yapıyoruz...

reel değerler çok düşük...

en akıllıca iş aracı ne olursa olsun satmamak...

ihtiyaç varsa git bankaya kredi çek...faizler epeyce cazip...

40 milyara alınan sıfır araç 2-3 ay kullanmadan sonra 3 ila 5 milyar arasında değer yitiriyor

bu ne iştir böyle anlamadım

anahtarı takıp kontağı çevirince araç ikinci el oluyor...

• quote:

Orjinalden alıntı: elRunks

quote:

ben öğrenim kredisi ile vectraya bir hafta binebiliyorm sadece gerisi babadan
  • quote:

Orjinalden alıntı: kornkrunded

quote:

Orjinalden alıntı: elRunks

quote:

ben öğrenim kredisi ile vectraya bir hafta binebiliyorm sadece gerisi babadan

valla ben benim öğrenimi kredisiyle biniyorum biniyorum kredi bitmeden diger ay geliyor 1,4 dizel tabii dedigin gibi en cok babama yarıo benmkide bitse babaya devam

• Bana lazım
    2.el bi vectra arıyorum, gerçekten satmak isteyen varsa
    gerçek fiyatlarıyla konuşalım.
    Biniciyim, kendime uzun süre kullanacağım araç arıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.