98 model vectra GLS 2.0 buz mavi orjinal km. 34000 aracı uzun zamandır, satamadım. Cok acil satmamız lazım, Araç çok temiz herşey orjinal, kullanılmamış garaj otomobili, emekli memur babamın arabası olduğundan doğru duzgun kullanamadı bile..14500 e bırakıcaz, 17000 lerden buralara düştük, alıcı varsa pazarlık olur yine.. 6 lı cd changer pioner, ve alarmı var. Motor lastik yeni değişti..Borcu harcı yok..
1.6 olsa kapış kapış giderdi Zor satmanın nedeni vergi..
evet dogru vergi ve fazla yakar bu araç.bide motor değişmiş.inş müşteri bulursun
quote:
Orjinalden alıntı: bjkamil
evet dogru vergi ve fazla yakar bu araç.bide motor değişmiş.inş müşteri bulursun
O Model bi araçta motor değişmesi + bi özelliktir arkadaşım , yoksa alan kişiye + masraf olur.
Vergiler hepimizin sıkıntısı ama 2.0 motorun hakkını veren bi makine , arkadaşım benden tavsiye yok pahasına ver , yoksa hiç veremeye bilirsin. Zamanın varsa her yere haber bırak 1 2 ay bekle ses çıkmassa okut makineyi.
Hayırlı satışlar arkadaşım , şuan ölü olan bi piyasada araba satmak çok zor , umarım alıcısını bulursun.
MOTOR DEĞİŞMESİNİ YANLIŞ YAZMIŞIM YA Motor yagı diycektim, yanlış anlaşılmış, evet bu kadar 0 araç indirimi varken satmak imkansız ama arabayı bende baya kullandım bence şu anki yeni nesil 1.6 araçlardan farksız yakıyor, bir depoyla 750 km gidiyoruz, sorun acil paray ihtiyac olması yoksa böle temiz bi araba dünyada bulamıcaz bi daha.. neyse salık olsun..
+ parça pahalı
2.0 motorlu aracın satılmaması sebebi ise, Vergi sıkıntısı, benzinleri pahalıya patlaması, ve şimdi de ölü olan piyasada araba satmak zor , umarım, kısmet olursa alıcısını bulursun.
98 model vectra GLS 2.0 buz mavi orjinal km. 34000 aracı uzun zamandır, satamadım. Cok acil satmamız lazım, Araç çok temiz herşey orjinal, kullanılmamış garaj otomobili, emekli memur babamın arabası olduğundan doğru duzgun kullanamadı bile..14500 e bırakıcaz, 17000 lerden buralara düştük, alıcı varsa pazarlık olur yine.. 6 lı cd changer pioner, ve alarmı var. Motor lastik yeni değişti..Borcu harcı yok..
abi vergiden dolayı kimse yanaşmıyor bence bir de yedek parçası pahalı arkadaşlarınd dediği gibi...
quote:
Orjinalden alıntı: andydark
quote:
O Model bi araçta motor değişmesi + bi özelliktir arkadaşım , yoksa alan kişiye + masraf olur.
Vergiler hepimizin sıkıntısı ama 2.0 motorun hakkını veren bi makine , arkadaşım benden tavsiye yok pahasına ver , yoksa hiç veremeye bilirsin. Zamanın varsa her yere haber bırak 1 2 ay bekle ses çıkmassa okut makineyi.
Hayırlı satışlar arkadaşım , şuan ölü olan bi piyasada araba satmak çok zor , umarım alıcısını bulursun.
98 model aracın motorunun değişmesinin neresi normal.araç 7 yaşında daha.bizdeki 89 model kötü tofaşşın bile motoru değişmedi.zaten motorda değişmemiş.ama sen çok değiştirdin.
İKİNCİ EL ÖLÜ KARDİŞ
2. el 1.6 üstü tüm araçlarda denildiği gibi ölü ayrıca araç 7 senelik ,,, Motor değiştiyse zati o aracı kimse asla almaz. Ne bir galerici girer nede bir normal alıcı .. Bence satmaya uğraşma ,, 6-7 milyara bile zor verirsin . yazık olur. 96 model brodway fiyatına vectra verilmez... Benim amcam satamıyor kendi vectrasını 2000 model vectra cd , araç full bi araç adamlar 11 teklif etmiş. bide araçta sadece 2 yerinde çizik nedeniyle rötuş boya var , ne vuruk ne kırık full orjinal değişeni yok ama satamıyor. senin araç imkansız ...
Biz kendi vectramızı piyasa bu akdar kötüleşmeden önce 19 milyara zor satmıştık. 2000 model vectra cdx ve full bi araçtı , xenondan , derisine kadar. 60.000 km deydi.. sadece ön tampon ve arka tampon kazalıydı.. galeriler 15 veriodu b,iz elden sattık 19 a ama baya uğraştık.. tanıdığa gitti , yoksa alan yoktu.
2000 2001 model cdx ler zaten 20 civarına rahat gidiyordu piyasa kötüleşmeden... ki ben focusu almadan önce cdx modeline kafayı takmıştım... xenon deri döşeme fln cidden full bi araçtı ve 20 ye alına bilenecek en süper aletti... 98 kasasıda güzel ama aşşırı zarar verdi tüketiciye o kasa... zaten satan 1 sene önce sattı coğu kişininde elinde kaldı... senin aracı alıcak müşteri ya bi genç ünüv öğr. olur yada ucuz araba alıp modluyayım diyen yine bi genç olur... aile arabası olmaz ondan... aslında cidden cok güzel bir araç ama 2.0 olması arkadaşlarında dediği gibi cok müşteriyi caydırır... ayriyetten vectranın (düttürünün bahsettiği makyajlı cdx te dahil) bu kasaları eco tec olduğu için sınıfındaki coğu 2.0 arabadan daha az yakar dediğin gibi ama bir kere 2.0 ı görene bunu anlatmak zor... o arabayı ben olsam kesin alırdım ama bunu gelde bir aile babasına anlat
vallahi ikinci el öldü allah rahmet eylesin ben ce kullan satma hep zarar belki piyasa oturur zamanla
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: andydark
quote:
98 model aracın motorunun değişmesinin neresi normal.araç 7 yaşında daha.bizdeki 89 model kötü tofaşşın bile motoru değişmedi.zaten motorda değişmemiş.ama sen çok değiştirdin.
arkadaş motor yağı diyeceğine MOTOR demiş.Bunu düzeltmiş hala neden motor değişmiş diye yazıyorsunuz? Satıcı arkadaşada bir tavsiye arkadaşım bence 14.5 bile 98 model bir arabaya fazla hemde 2.0 motor bu zamanda kredilerde düşmüşken kimse 14.5 milyarını 2.0 motor bir vectra'ya vermez bu benim şahsi düşüncem ama her kör satıcının bir kör alıcısı olur. Hayırlı müşteriler.
quote:
Orjinalden alıntı: theduayen
Abi, bir arkadaşım galeriye 1.6 2000 modelini 15.000e sattı. Sen herhalde satabilmek için 10-11 lere falan inmelisin. Hem motorun büyük hem de model eski.
2 gün önce arkadaşım 2000 model 1.6 vectrayı zorla 14 milyara sattı...