Şimdi Ara

Fluence a para verenler var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
121
Cevap
1
Favori
5.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araba 2009 dan beri tek makyajla geziyor en full ü 95 bin 73 binden başlıyor alan var mıdır fluence ı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• niye verilmesin, bizde var yıllardır kullanıyoruz gayet memnunuz. kaldı ki illa sıfır ve full donanım almak gerekmiyor.

• gayet güzel araç, internet sitesindeki liste fiyatlarına bakmayın, ciddi alıcıysanız gidin pazarlık edin. ben gayet memnunum arabadan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merm M kullanıcısına yanıt
    Arabaya kötü demiyorum 100 lerce km yaptım ama 2009 dan kalma araba için fiyat biraz fazla gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

niye verilmesin, bizde var yıllardır kullanıyoruz gayet memnunuz. kaldı ki illa sıfır ve full donanım almak gerekmiyor.
    93 Felan olduğu yok.Icon Dci edc'yi 79-80 Bin'e satıyorlar.Icon donanımda gayet güzel motor şanzıman mis gibi Az yakıt,iyi performans otm şanzıman konforu.. Bagajı ve iç hacmi geniş,Süspansiyon konforu çok iyi..Tam ülkemizdeki ailelere göre bir araba Az büyük olup evli olsam bir tanede ben alırdım.
  • Geneli filo araci

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.900lira borç verecek var mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deorro4

Geneli filo araci
    Alayı jant kapaklı beyaz,gri filo arabası. Bireysel kullanıcı yok mu elbette var ama o da gidip 93.000'e almıyor orta paketi pazarlıkla falan uyguna getiriyor.
  • Araç aslında tam Türkiye yollarına uygun bir araç, suspansiyon konforu olarak. Dizel otomotigi vs. var, fiyatları uygun, iyi pazarlık var aileler için daha ne olsun. Benim için kötü bir arac orası ayrı konu ama istekler doğrultusunda mantıklı bir tercih bence.
    Durumu normal, gazlamayan aile babalarına uygun tercih.

• quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

93 Felan olduğu yok.Icon Dci edc'yi 79-80 Bin'e satıyorlar.Icon donanımda gayet güzel motor şanzıman mis gibi Az yakıt,iyi performans otm şanzıman konforu.. Bagajı ve iç hacmi geniş,Süspansiyon konforu çok iyi..Tam ülkemizdeki ailelere göre bir araba Az büyük olup evli olsam bir tanede ben alırdım.

Icon 1.5 dCi EDC 110 bg 95.700 tl

Prestij Paketi: Elektrikli Park Freni- Xenon Far-Far Yıkama-Elektrikli Açılır Tavan
    Renault R-LINK (İnternet bağlantılı entegre navigasyon ve multimedya sistemi)
    Stepne*
    Deri Döşeme
    Metalik Renk

bunlarda 10 bin tl ediyor hepsini 100 e bırakırlar ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efective

Araç aslında tam Türkiye yollarına uygun bir araç, suspansiyon konforu olarak. Dizel otomotigi vs. var, fiyatları uygun, iyi pazarlık var aileler için daha ne olsun. Benim için kötü bir arac orası ayrı konu ama istekler doğrultusunda mantıklı bir tercih bence.
    Durumu normal, gazlamayan aile babalarına uygun tercih.
    güzel araç her malın alıcısı var

• quote:

Aşşağıdakiler varken kim verir 100 bin

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-renault-fluence-1.5-dci-icon-297863283/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-emre-otomotiv-den-2016-fluence-1.5-dci-115-bg-icon-prestij-paket-303167072/detay

valla hocam ben 80 bin tl bile vermem o kadar param olsa ikinci el premium bir araç tercih ederim her zaman için

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

quote:

Aşşağıdakiler varken kim verir 100 bin

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-renault-fluence-1.5-dci-icon-297863283/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-emre-otomotiv-den-2016-fluence-1.5-dci-115-bg-icon-prestij-paket-303167072/detay

valla hocam ben 80 bin tl bile vermem o kadar param olsa ikinci el premium bir araç tercih ederim her zaman için

Alıntıları Göster
    otomobilden zerre anlamayan satın alma uzmanlarının eseridir fluence...

• Babam 2012 de en dolusunu navigasyon, sunroof, 17inch jant vs 58 bin tl ye almıştı. Sürekli yaylaya köye gidip gelir. bagajda sürekli un çuvalları, tarla takım malzemeleri gibi büyük hacimli eşyalar olur. Bazen baba arabanı artık değiştir diyorum da sonra bi düşünüyorum 90-100 bin tl nin altında başka hangi araç o kadar büyük bagaj, geniş arka diz mesafesi, bu kadar az yakıt, Ucuz ve kolay bulunan parçası ile dağ taş yollara hiç sorun yapmadan çıkabilir ve babamı memnun edebilir deyip onun için biçilmiş kaftan olduğu kanaatine varıyorum. Bu tip ihtiyaç sahipleri de alıyorlar babam gibi. Ama ben konfor istiyorum, bu kadar az yakmasına gerek yok diyorum, en küçük çukurdan bile kaçıyorum, tirim seslerinden nefret ediyorum bu yüzden fluence bana göre değil, almayı da aklımın ucundan bile geçirmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: merm

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-0-km-fluance-touch-1.5-dci-edc-110-bg-dizel-otomatik-fiyatdustu-304402914/detay

Açıklamayı okuyup tercüme edecek biri var mı?

Bayiden birlikte alacağız sonra noterden devir edilecek?

• quote:

Orijinalden alıntı: merm

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-0-km-fluance-touch-1.5-dci-edc-110-bg-dizel-otomatik-fiyatdustu-304402914/detay

Açıklamayı okuyup tercüme edecek biri var mı?

Bayiden birlikte alacağız sonra noterden devir edilecek?

Anladığım kadarıyla ilan sahibi arkadaş Renaulttan aracı 72 bin tl nin altında bir fiyata satın alıyor ve aracını Renaultun bayisinde bekletiyor. Büyük ihtimal noterden devrini ilan sahibinden alacaksınız. Yanlış yorumlamış ta olabilirim tabii

• merm M kullanıcısına yanıt
    Aracın sahibi arabayı Oyak kampanyasıyla almış.Mecburen kendi üzerine alarak bayiden çıkarmak zorunda sonra satışı sana vereyim diyor

• Fluenci bilmiyorum ama clio 4 harbiden leş bi araba. Bunlara verilen paraya yazik harbiden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.