Şimdi Ara

Fluence a para verenler var mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
5.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende suan clio 4 var. Arabanın nesi var? Fiyatına göre iyi,az yakıyor. Ne bekliyorsun yani arabadan??

Bizde de vardı fluence 2010 model privilege. 80binde almıştık bir kere olsun yolda bırakmadı 300binde sattık. Motorla ilgili hiç sıkıntısı olmadı.

Yeni kasası geliyor zaten adamlar elindekini bitirmeye çalışıyor. Alanda bir hayli var. Konuyu açan arkadaş vosvoscu galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 80'e dizel otomatik icon donanımını veriyorlarsa mantıksız değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Aşşağıdakiler varken kim verir 100 bin

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-renault-fluence-1.5-dci-icon-297863283/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-emre-otomotiv-den-2016-fluence-1.5-dci-115-bg-icon-prestij-paket-303167072/detay

valla hocam ben 80 bin tl bile vermem o kadar param olsa ikinci el premium bir araç tercih ederim her zaman için

Beklenti ihtiyaç meselesi tabi.. 80 Bin'e Polo alanda var.2002 Model S500 Long'da

• Fluence ucan tenekedir aksini idda eden arabadan anlamiyordur acik ve net direksiyon hissiz malzeme kalitesi cop guvenlik cop denge 0 yalitim 0 igrenc otesi bir araba hani neden bole bir araba alinir sirket araci haric hic bir fikrim yok

• Aile aracı, bizde de icon var gayet memnunuz donanım vs cezbedici baya. Dci 110 gayet iyi ama dci 130 versiyonuda daha bir seri tabii ki. 2.elide gayet hareketli.

• sorsan o para jettaya verilir der. ama fluence a verilmez diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanHollandalı

Bende suan clio 4 var. Arabanın nesi var? Fiyatına göre iyi,az yakıyor. Ne bekliyorsun yani arabadan??

Bizde de vardı fluence 2010 model privilege. 80binde almıştık bir kere olsun yolda bırakmadı 300binde sattık. Motorla ilgili hiç sıkıntısı olmadı.

Yeni kasası geliyor zaten adamlar elindekini bitirmeye çalışıyor. Alanda bir hayli var. Konuyu açan arkadaş vosvoscu galiba.

Bende temiz kullanilmis 60 binde clio 4 var suan emanet, yemin ediyorum heryerinden gacur gucur sesler geliyo. Sadece şöföru dusunme. Ayni arabada arkada gittim, 2 saatlik yol bitmek bilmedi.
    Piyasasida 50-60 binmis sanirim o yuzden benim gozumde cop.

Az yakmasina hic lafim yok uzun yolda 3 litre gordugu dogrudur.

• Blue_Knight kullanıcısına yanıt
    O ayarda özellikleri olan bi premium marka kaç para biliyor musun? Bence biraz kendinizi geliştirin, şu klasik türk kafasından kurtulun. İnsanlar özellik isteyemez mi? Anahtarsız çalıştırma var, led stop var, mercekli xenon var, far yıkama var, sunroof var, elektronik el freni var, çift yönlü otomatik dijital klima var, daha ne olacak? Aynı şartlarda bi audi baksana bi kaç para istiyorlar?
  • UçamayanHollandalı kullanıcısına yanıt
    Vw mi

Vw den nefret ederim büyük konuşmayım ama vw almayacağım bir marka skoda hariç, fluence ı kötülemedim mesajı okumadın herhalde 2009 da çıkmış bir araba için fiyat biraz fazla dedim.

• trnin en çok satan aracı, c sedan isteyenler alsın, filo çıkması da olsa 2. elde f/p
  • A380 kullanıcısına yanıt
    Jetta ile Fluence ı aynı cümle içinde kullanmak biraz abes olmuş, Fluence ın beş ettiği yerde Jetta on eder...
  • bence fiyatına göre güzel. kalitesine falan girmeyeceğim buralar karışmasın kimine göre kötü kimine göre iyi ama ben tipini beğeniyorum. Touch veya icon ön arka led + sunroof olacak. Ha bide jantlar 17 inş gümüş gri-metal ve araçta gümüş gri veya siyah ise ateş ediyor bence.
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Mesela ne farkı var?

• Renoda bireysel musteri gibi gidip arac almak mantikli degil.

Oyakli oldunmu
    Filo oldun mu cok avantajli.

0 fluence almaktansa 2. El premium alirim diyen arkadaslari servis bakiminda gormek isterdim.

• fluence 5 ediyormuş ama emisyon hileli üçkağıtçı firmanın arabası jetta 10 ediyormuş. sonra niye doğuş zam yaptı, serviste arızalı dsg kullanıcı hatası sayıldı, 6 ay sıra bekliyoruz diyorlar.
  • Araç f/p

Dizel az yakar otomatik de var

Parçası kolay bulunur

Serviste az yatar

Geniş aile arabası

Sümbül 1
    Fluence 2

• U.C.Y kullanıcısına yanıt
    Emanet aracın temiz kullanıldığını nereden biliyorsun? Temiz kullanmak döşemelerin temiz durması,vuruğu kazası olmaması mı?

Evet eksikleri var,bazı özellikleri kötüdür 140-150 ile giderken rüzgar sesi alır ama o fiyatada bu araç. Emanet aracın modeli nedir? Boş paket mi bunların da önemi var. Hatcback bir araç çok yüksek konfor ve rahatlık beklemeyin zaten. Polo'yada binsen aynı Fiestaya da binsen aynı,C3'e de,yarise binsende aynı.

Tani hatcback olarak alırsın bi ceed yada focus hatcback rahat rahat uzun yolada çıkarsın sıkıntısız.

Clio sınıfındaki hatcbackler aynı arabayı kötülemenin bir anlamı yok.

Renault neden Türkiye de bu kadar çok satıyor?
    Az yakması ve her çeşit kesime hitap etmesi. Tercih sizin alırsınız almazsınız siz bilirsiniz. Ama bende Fiat'ın hiç bir aracına binmem.

• Buraya yazanların çoğu gerçekten fanboyluk yapıyor,Şuan touch Plus dci edc 2013 fluence var,İkinci el 46 bine aldım,Bu fiyata 2007 civic,jetta,corolla vermektense çok daha iyi tercih olur,arkadaş 57 bin verip 2011 civic aldı,kullandım ama kesinlikle bir aileye göre değil,fluence mükemmel bir araba olmayabilir fakat ihtiyaclariniza fazlasıyla cevap verebilecek araç,Geçen hafta 700 km sehirdisi yaptım 28 litre yaktı daha ne olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpit -- 31 Mayıs 2016; 18:58:18 >
  • Zaten yazan tutarda bayiden almıyorsunuz. Size 70 milyar denmişse onu 3-4 milyar düşük şekilde veriyorlar.

Skoda evet değişim yaşadı ama bir alman aracı halen demem. Octavia var arkadaşın 1 yıl da çekişten düştü,eskisi gibi değil.

Her aracın bir ömrü vardır. Kullanana göre bu ömür uzar.

• hug kullanıcısına yanıt
    Babacan premium şart değil kaldı ki o paralara golf , leon , focus, 308, i30, volvo v40 , astra , ve hatta SUVlerden bile, daha niceleri bulunur daha yazmayayım da şimdi. Allah aşkına 80.000 - 100.000 arası bir meblayı fluence'a vermek akıl kârı değildir bunun savunulacak ne tarafı var.

Tamam şu an memleketin hali rezil c sınıfı araçlar 100000 e dayandı , vergiler saçma sapan Allahsızca alınıyor ancak bu ortamda bile fluence a verilmez o paralar daha iyileri varken.Bunca verginin ve olumsuzluğun üstüne renault kalite ve performansta diğer markalara özeneceğine fiyatta özenip zam koyuyor ve kendini öldürüyor.

O satışların çoğu filo aracı bunlarla kafa bulandırmasın kimse.

Şahsi alanlarda ya imkanlardan ya indirimlerden faydalanıp alanlar... yoksa kimse gidip full paket yapıp full opsiyon ekleyip 100.000+ fiyata gelen aracı pazarlıkla 95.000 e indirip almıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr09 -- 31 Mayıs 2016; 19:01:45 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.