Şimdi Ara

Fluence a para verenler var mı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
5.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tayfun_aslan

Daha 1 ay önce 0 km aldığım araçtır.Şu söylediklerinizi otobanda 180 km/h yaparak kendimce çürüttüm. Ne yan rüzgar sesi, ne motor nede yol sesi alıyor araç.Yol tutuş programı sayesinde çizgisini bozmayan tok bir araç.Tabi piyasanın en iyisi olmasada orta direğin lüks bir aracı...

Hocam eğer sizin yazdıklarınız doğruysa merso bmw halt etmiş bu araç yanında.

180 km'de ne yol sesi ne motor sesi yok ha! Gerçekten harikaymış
  • Arkadaşımda var her gün biniyorum benim yorumum; yol tutuşu güven vermiyor, trim sesleri çok fazla (6 aylık araç), ses yalıtımı iyi değil.
    Donanım olarak yeterli, motor performansı sınıfına göre iyi, yakıt iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayhani A kullanıcısına yanıt
    O araba ile 180 e çıkan yürek yemiştir başka açıklaması yok :)
  • IslakFasulye kullanıcısına yanıt
    neden çift kavramalı şanzımanda dikiş tutturamadı firmalar
  • U.C.Y kullanıcısına yanıt
    Dandik multimedya ekranı? Hangi arabanda o ekrandan var?

Evet şaha kalkıyor ama kullanmasına bilene..

Benim arabamda hiç o tarz sesler yok. Elde kalma falan abartılır da bu kadar da olmaz.Sana al diyen yok zaten alırsın almazsın dedim iyi oku.

Halen fiat diyorsun. 60-70 milyara tabut satıyorlar ucuz kap hemen. Yenileri çıktı nede olsa. Sitelerden bi güvenlik testini izle. Benim arabam güvenli demiyorum ama koltuk konusunda bile sınıfta kalmış bir markayı ben tercih etmem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: U.C.Y

Fluenci bilmiyorum ama clio 4 harbiden leş bi araba. Bunlara verilen paraya yazik harbiden.

en azından tasarımı güzel her türlü aksesuar yakışıyor asıl leş olan linea dır ne tip var ne konfor var yandan bakıyorsun c gibi uzun duruyor önden bakıyorsun araç bildiğin b sınıfı punto yu yılan gibi uzatmışlar iğrenç bir araç linea yı gördükçe clio 4 bence maserati gibi duruyor.
  • renault'un satma sebeplerinden en büyüğü 1.5 dci motorudur.
    yani renault araç satmıyor,motor satıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

quote:

Fluenci bilmiyorum ama clio 4 harbiden leş bi araba. Bunlara verilen paraya yazik harbiden.

en azından tasarımı güzel her türlü aksesuar yakışıyor asıl leş olan linea dır ne tip var ne konfor var yandan bakıyorsun c gibi uzun duruyor önden bakıyorsun araç bildiğin b sınıfı punto yu yılan gibi uzatmışlar iğrenç bir araç linea yı gördükçe clio 4 bence maserati gibi duruyor.

Birader sen neyden bahsediyosun ? lineayi ovdum mu yada goklere mi cikardim ? lineanin konusu dahi gecmedi.

Ayrica senin mantikla gidersek sahinler doganlar da mukemmel arac oluyo. sonucta keskin cizgilere sahip spor gorunumlu bi araba sahin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U.C.Y -- 31 Mayıs 2016; 23:09:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhani

quote:

Clio 4 teneke bir araba.
    Arka kapiyi kapatiyosun elinden kalacak gibi sesler cikiyor. Bozuk yollarda gidiyosun heryerden trim sesi geliyo. 50-60 bin tl verip boyle araba alacagima almam daha iyi.

Kesinlikle katılıyorum. 2 gün araba kiralamam gerekti son kasayı merak ettiğimden benzinli son kasa clio kiraladım. Kiralamaz olaydım. Araç değil yürüyen teneke her tarafından gelen sesi kiralık arabaya verdimde dizel gibi çalışan motoru yolda sıfır güven vermesi ile beni kendinden nefret ettirdi.

Hocam bendeki araba kiralik falan da degil tertemiz insani sartlar altinda kullanilan bi araba. Bakimini gunu gecmeden yaptirir titiz bi adamin arabasi. O bile boyleyse 60 binde 200-300 binleri dusunemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanHollandalı

Dandik multimedya ekranı? Hangi arabanda o ekrandan var?

Evet şaha kalkıyor ama kullanmasına bilene..

Benim arabamda hiç o tarz sesler yok. Elde kalma falan abartılır da bu kadar da olmaz.Sana al diyen yok zaten alırsın almazsın dedim iyi oku.

Halen fiat diyorsun. 60-70 milyara tabut satıyorlar ucuz kap hemen. Yenileri çıktı nede olsa. Sitelerden bi güvenlik testini izle. Benim arabam güvenli demiyorum ama koltuk konusunda bile sınıfta kalmış bir markayı ben tercih etmem.

Tamam tamam fiat tabut, renault tank.
    Cidden sizin gibilere uzuluyorum. Para verip aldiginiz arabayi goklere cikarma huyunuz yok mu, yazik.

• tayfun_aslan T kullanıcısına yanıt
    Yargisiz infaz mi ya 2009 2010 model kullandim sonra 2013 modelde 3 farkli araba kullandim otomatik manuel fark etmez ve fluence siz aksini idda etsenizde ucan bir tenekesir bunu nasil anladim insginia aldik 88 bin tl ye full bir arac dedimki demekki her ucuz adaba kotu degilmis teneke degilmis ama fluence olsun megane olsun herhangi bir renault arabasi olsun talisman haric binmedim genelde turkiyede uretiliyor ve inanilmaz kalitesiz oluyor fiat da ayni sekilde turkiyede uretilenler cop yurt disindan gelen modeller miss bu turkiyenin gercegidir ayrica 180le giderken nasil ses gelmiyor bi sagirlik kir falan olmasin kulaklarinizda benim e class 100den sonra ses basliyo model yili 2015 bmw 520 110 dan sonra ses basliyor yil 2015 bmw 730 da mercedes gl de bile 120 den sonra ses basliyor nasil bir tenekede yanlardan ses gelmiyor yorumunu yaptiniz anlamadim hani bu nasil bir ozguven hani biri cikarda bisi der diye hic cekinmeden nasil su turkiyese 10 a mal edilip 100e satilan tenekeleri ovuyorsunuz aklim almiyor demek bi denk gelip passat falan alsaniz passat 1 s serisi 2 olucak size gore

• Benim hosuma gidiyor.

• Yok biz boncuk veriyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • U.C.Y kullanıcısına yanıt
    Bak yine diyorum yazdıklarımı dikkatli oku. Aynı şeyleri tekrarlatmaya gerek yok değil mi?

Tank falan demişliğim yok. Arabana göre tank görüyorsan birşey diyemem.

Göklere çıkardığım da yok o paraya bu araba dedim. Daha iyisi varsa yaşına göre,otomatik,dizel ve az yakan buyur örnek ver. Ben burdayım bekliyorum örneklerini.

• Sanırsın herkesde bmw mercedes var. 500L biniyor ne kadar gereksiz bi konu
  • Fluence Renault bile değil bence.Samsung tan alınma bir araç. Fransada bile satmaz ama Türkiye de satar. Aynı Almanyada herkes Octavia alırken Türkiyede jettanin satması gibi. Gerçi jetta en azından iihs den yüksek puan falan aldı ama. Almasaydi da fark etmezdi. 3. Dünya ülkeleri için üretilen tüm araçlar en çok satan oluyor bu ülkede.

• 2014 modelini şirket aracı olarak kullanıyoruz. 90-100 km den sonra çok net yol sesi ve rüzgar sesi alıyor, rahatsız edici derecede. Dizel motorun sesini duymadiğimiz an yok zaten... İc mekanda kullanilab malzeme a dan z ye kalitesiz. Koltuklar rahat degil, ön göğüsteki plastikler elledikce ses yapiyor. (Trim sesi). Doğru sürüş pozisyonunu yakalamak imkansiz, gram zevk vermiyor kullanirken. Öte yandan ikinci araç olarak 2015 focus var, yemin ediyorum böyle konfor yok!

• Her yeri kalite olsa yine o tiple alınmaz. Megane 2 daha derli toplu. Bu kurbağa tipli

• more34 kullanıcısına yanıt
    fluence filolarda çok tercih ediliyor. bu kadar yüksek satış rakamının çıkmasının bence tek sebebi filo satışları(az yaktığı için).
  • filo ve kiralık araçları görüp piyasası var sanıp liste fiyatından hafif indirimli sıfır alanlar var, asıl düşünmesi gereken onlar.

ikinci el, spot veya oyak indirimli tercih edilebilir bir araç burası kabul. bariz yol ve rüzgar sesi alan, virajlarda yatan, yüksek hızlarda gezen bir araç. aşırı bir indirim veya ikinci el ucuza olmadığı sürece normal şahsın tercih etmemesi gerektiği düşüncesindeyim.

benim kullandığım araç boş paketti. yeni icon edc için olumlu duyum aldım ne kadar iyi orası tartışmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 1 Haziran 2016; 0:46:20 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.