Şimdi Ara

Fluence a para verenler var mı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
5.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    FİLO
    FİLO
    FİLO
    FİLO
    FİLO
    FİLO
  • 95.000tl olan dizel ve full modelini bu sene ordu mensupları oyak kampanyası ile 73.000tl'ye aldılar

Ama ne olursa olsun bence c segmenti sedan sınıfında alınabilecek en f/p araç Fluencedir. Dizel almak ise saçmalıktır eğer yılda 50.000km yapmıyorsanız.
  • yok hocam patates soğan veriyorlar genelde.
    takas ekonomisi
  • 45 e daha iyisi varsa söyleyin onu alalım.
    Yada söylemeyin şimdi biri sıfır symbol falan der

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende ara sıra şirketin aracını kullanıyorum. içeri motor sesi çok alıyor ve direksiyon hiç güven vermıyor. ben özellikle direksiyonunu begenmedım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hug

"Fluance nere" derken nasıl bu kadar bilinçsiz bir ifade kullanabiliyorsunuz hayret ediyorum. 6500 mesaj yazmışsın, dünün üyesi değilsin, bi xenon mercekli otomatik farın araç üzerindeki fiyat etkisini nasıl atlarsın? elektronik el freni sisteminin araç üzerindeki fiyat etkisini nasıl atlarsın? sunroofun fiyat etkisi, edc yeni nesil vitesin etkisini, anahtasız çalıştırma, süper ekonomik ve sağlam motor etkisini nasıl atlarsın? Park sensörü+hız sabitleyici+sunroof için doğuş oto kaç para istiyor sağır sultan duymuşken fluance üzerindeki fiyata etkisini nasıl atlarsın?

Al, aynı özelliklerde diğer markaların fiyatlarına kendin bak:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-focus-1.5-tdci-titanium-powershift-plusbi-xenon-far-303125120/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-seat-leon-2016-1.6-tdi-dsg-110-hp-full-plusfull-plusfull-304412663/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-yildirim-dan-bmw-116d-m-plus-xenon-sunroof-borusan-cikisli-285381255/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-x-clusive-audi-a3-1.6-tdi-s-line-30.000-tl-degerinde-muzik-sis-303132083/detay

Bu da "fluance nere":https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-renault-fluence-1.5-dci-icon-297863283/detay

Aynı fiyata S60 sattı demek otomobil yorumculuğuysa vay halimize...

Fluence ile s60 ı kıyaslayıp karşındakini bilinçsizlikle suçlamak 😂 s60 powershift var, el freni elektronik 2013 makyajlı kasa bulunuyor. Bende mercedes c180 vardı en full paketi, kazasız bozyasız, cam tavan falan fistan ki tam otomatik şanzımanlı... 78 bin tl ye sattım. Birkaç yaş genç diye Fluenceyi s60 c180 gibi arabalarla karşılaştıramazsınız. Ki yukarda bir arkadaş da yazdı kendi sınıfında bile ondan bir sürü iyi araç var aynı paralara bulunabilecek. 80 bin tl yi o arabaya bağlayan adam arabadan zerre anlamıyordur net

• Blue_Knight kullanıcısına yanıt
    Bir kaç yaş genç diyosunuz ama volvonun pavırşitte en ufak bir sorun olsa en az 4-5 bin TL den başlar ama fluance' in aynı işi yapan vitesi garanti kapsamında değişir, sıfır km ya da sıfıra çok yakın otomatik vites çok çok daha cezbedici bir çok insan için. Ne yapsınlar? Mercekli xenon, sunroof, edc, elektronik el freni, çift yönlü dijital klima, esp, sürüsüne bereket srs, lastik basıncı, yağmur sensörü, far sensörü, park sensörü olan bi arabayı 50 bin liraya mı satsınlar? Kim ne yapsın 3 yaşına girmiş hassas otomatik vitesi? Göz göre göre bomba satın almak bana göre..
  • Hocam yapmayın powershift hassasta edc değil mi? Kafası rahat olsun isteyen insan tam otomatik alır bu forum da da şikayet sitelerinde de iki şanzıman için şikayet mevcut

• parayı o kocam ambleme veriyorlar yakında komple kaput u reno amblemi olarak üretecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

Orijinalden alıntı: caspento

Fiyatına göre mükemmel araba, hele ki 2012-2013 ikinci el EDC şanzımanlı fluence'ler o fiyatlara alınabilecek en iyi araba

2012 EDC'li Fluence kullandım.

Böyle berbat şanzıman olamaz.

Yokuşta çıkarken kaydırmama özelliği yok. Anti patinaj özelliği var ama. Yokuştan kalkarken gaza dokununca patinaja düşüyor, anti patinaj devreye giriyor gazı kesiyor ve araç geri kayıyor.

Zig zag çizerek zor çıktım yokuşu.

Ayrıca vites geçişleri de rezalet. İnanılmaz hissiz bir şanzıman.

Sizin kullandığınız Fluence değildir

• Babam 15 Bin kmde bir arkadaşından aldı. 3 yıl oldu sanırım araç şu an 60 bin küsür kmde. Fluence privilege model araç manuel dizel.
    Babam inanılmaz memnun, hatta bunu biraz daha kullandıktan sonra gene fluence almayı düşünüyor baba diyorum niye, ben napcam bu bana yetiyor diyor. Onun bakış açısıyla bakıyorum aslında haklı. Babam hızlı kullanır genelde, fluenceninde tek numarası şaha kalkması, araba gidiyor maşallah, ve yakmıyor da arkadaş istediğin kadar bas yakmıyor bu araba yukarıda bir arkadaş demiş zaten fluence araba değil motor satıyor diye, kesinlikle katılıyorum. Tek sıkıntı şu ki ben ilerde hayatta almam bu durumdan dolayı bu aracı. Yol tutmuyor araba, arada uzun yola giderken babam viraja girdiğinde acaba diyorum yani ben, hani virajı bu hızla çıkartırmıyız diye yani korkutuyor baya. Yandan biri üfleyince gidecekmiş gibi araba hiç güven vermiyor, ama bizide hiç yarı yolda bırakmadı. Gerçi babamın temiz kullanmasına bağlıyorum, araç daha yumuşacık, ama ben sevemeyeceğim galiba
    Genel olarak yani gerçekçi olmak lazım, tam Türkiye ye özgü bir araba. Bastın mı gidecek yakmayacak, çukura gir çık umrunda olmasın

• flyence'e para veren var mı?var. ben verir miyim? vermem.

• 36 ya 2011 aldık çokta memnunum o paraya ondan daha iyi araba yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: U.C.Y

quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

quote:

Orijinalden alıntı: U.C.Y

Fluenci bilmiyorum ama clio 4 harbiden leş bi araba. Bunlara verilen paraya yazik harbiden.

en azından tasarımı güzel her türlü aksesuar yakışıyor asıl leş olan linea dır ne tip var ne konfor var yandan bakıyorsun c gibi uzun duruyor önden bakıyorsun araç bildiğin b sınıfı punto yu yılan gibi uzatmışlar iğrenç bir araç linea yı gördükçe clio 4 bence maserati gibi duruyor.

Birader sen neyden bahsediyosun ? lineayi ovdum mu yada goklere mi cikardim ? lineanin konusu dahi gecmedi.

Ayrica senin mantikla gidersek sahinler doganlar da mukemmel arac oluyo. sonucta keskin cizgilere sahip spor gorunumlu bi araba sahin.

linea yı şundan dolayı örnek verdim piyasadaki clio 4 en leş araç demişsin ya linea gibi bir araç varken clio 4 asla leş olmaz rnav ekranı bile yeter clio4 ün fiat ın bravo dan sonra bir tane adam akıllı bir tasarımı olmadı hepsi leş hele egea lar , 500L ler falan iğrenç ötesi

• guzel arac goruntu haric. kamu da seviyo

• o değil de altındakini ferrari sanan egea cıları ne yapacagız. çok seri türediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayzam

Buraya yazanların çoğu gerçekten fanboyluk yapıyor,Şuan touch Plus dci edc 2013 fluence var,İkinci el 46 bine aldım,Bu fiyata 2007 civic,jetta,corolla vermektense çok daha iyi tercih olur,arkadaş 57 bin verip 2011 civic aldı,kullandım ama kesinlikle bir aileye göre değil,fluence mükemmel bir araba olmayabilir fakat ihtiyaclariniza fazlasıyla cevap verebilecek araç,Geçen hafta 700 km sehirdisi yaptım 28 litre yaktı daha ne olsun

28 cokmus 700 km icin max25 yakmasi lazim, agresif mi kullandiniz biraz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Karaçay

quote:

Orijinalden alıntı: ayzam

Buraya yazanların çoğu gerçekten fanboyluk yapıyor,Şuan touch Plus dci edc 2013 fluence var,İkinci el 46 bine aldım,Bu fiyata 2007 civic,jetta,corolla vermektense çok daha iyi tercih olur,arkadaş 57 bin verip 2011 civic aldı,kullandım ama kesinlikle bir aileye göre değil,fluence mükemmel bir araba olmayabilir fakat ihtiyaclariniza fazlasıyla cevap verebilecek araç,Geçen hafta 700 km sehirdisi yaptım 28 litre yaktı daha ne olsun

28 cokmus 700 km icin max25 yakmasi lazim, agresif mi kullandiniz biraz?

Başkasıyla dalga geç kardeş

Agresif kullanımda 30 litre 550 km gidiyor

Tabi bu değerler sehirdisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

Fiyatına göre mükemmel araba, hele ki 2012-2013 ikinci el EDC şanzımanlı fluence'ler o fiyatlara alınabilecek en iyi araba

2012 EDC'li Fluence kullandım.

Böyle berbat şanzıman olamaz.

Yokuşta çıkarken kaydırmama özelliği yok. Anti patinaj özelliği var ama. Yokuştan kalkarken gaza dokununca patinaja düşüyor, anti patinaj devreye giriyor gazı kesiyor ve araç geri kayıyor.

Zig zag çizerek zor çıktım yokuşu.

Ayrıca vites geçişleri de rezalet. İnanılmaz hissiz bir şanzıman.

Sizin kullandığınız Fluence değildir

Arabaları seçecek kadar bilgim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakFasulye -- 2 Haziran 2016; 21:13:12 >

• Fluence 2 defa makyaj gördü sanırım, bu makyajla eminim belli başlı düzenlemeler yapmıştır renault...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.