Şimdi Ara

[VEDA][GÖMÜLDÜK] İSTANBUL EFSANESİNE VEDA ETTİ. YENİ EFSANELER İÇİN BEKLEMEDEYİZ. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.292
Cevap
53
Favori
578.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
163 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nallart

quote:

Orijinalden alıntı: VONMOGER

quote:

Orijinalden alıntı: nallart

YARIN ECMWF NİN 2 TANE GÜNCELLEMESİ VAR ARKADASLAR SABAH 9 VE AKSAM 9. BU SAATLERDEKİ GUMCELLEMELERI SİZE AKTARMAYA ÇALIŞACAĞIM.

GFS NIN İSE 4 GÜNCELLEMESİ VAR. SABAH 6.5 OGLEN 12:30 AKSAM 18:30 VE GECE 00:30

ÖNEMLİ GUNCELLEMELER GORECEĞİZ YARIN. COK ÖNEMLİ. ÇÜNKÜ SİSTEM YAKLAŞMAYA BAŞLADI

Takipteyiz bu sefer lütfen biraz daha gerçekçi olalım godzilla gelmeyecekse bizi ümitlendirme

KARDEŞIM BU GEÇTİĞİMİZ SİSTEM DE COOOOOK BÜYÜK BİR POTANSİYELE SAHİPTİ. ABARTMADIGIMI YAĞAN YAĞMUR VE FITRINDAN GÖRÜNDÜZ. AMA BU SİSTEM BİR AYRI. EĞER GELİRSE BÜYÜK ŞEYLER OLACAK. YENI 2012 BELKİ DAHA İYİSİNI GÖRÜRÜZ

İnşallah inanıyorum bu sisteme ve sana bakalım ne gösterecek bizlere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Modellemelerde kestane resmi çıkıyor.
  • Kar maşukları olarak yanındayız usta

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soğuk ve yağış muazzam DEHŞET gözüküyor. bide Dek leri düşünün. İnşallah metrelik kar göreceğiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Go home yankee
  • Hocam abartma.Ben modelleri artık sisteme 3-4 gün kala takip ediyorum.Bizzat bu sene modellerin değişken olduğunu gördük o yüzden umutlanmayın fazla yağış yağmur olursa fazla üzülürsünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BahtsızSüvari

Hocam abartma.Ben modelleri artık sisteme 3-4 gün kala takip ediyorum.Bizzat bu sene modellerin değişken olduğunu gördük o yüzden umutlanmayın fazla yağış yağmur olursa fazla üzülürsünüz.

KARDEŞIM ÖNÜMÜZDEKİ SİSTEMİN KUVVETİ COOOK BÜYÜK. KIYISI BİLE BİZI GÖMER O DERECE. AMA GÖRDÜĞÜM GİBİ BENDE TEMKINLIYIM. ŞU 2 3 GÜN TAKİP EDİCEZ

• Hah
  • Bünyamin 10 Ocak'a kadar yağış yok demiş doğru mu?

Bu arada güncelleme takip etmek alışkanlık oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tanetr

Bünyamin 10 Ocak'a kadar yağış yok demiş doğru mu?

Bu arada güncelleme takip etmek alışkanlık oldu

Kardeşim 1 2 güne tekrar dinle bakalım

KARDEŞLERIM ECMWF DIYIAHRMAINI SİZE ATSAM KALP KRIZI GECIRERSINIZMO YÜZDEN ATMIYORUM. FENA ŞEYLER OLUYOR. YARIN BOL BOL BİLGİ KOYMAYA ÇALIŞACAĞIM

• nallart N kullanıcısına yanıt
    takipteyiz reis, ordu tarafından da bahset biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakom52

takipteyiz reis, ordu tarafından da bahset biraz

Ana olayımız marmara orduyu televizyondan izleyebilirsiniz

• Diğer konuya da yazmıştım. The Weather Channel geçen sistemde ısrarla kar ikonu koymadı. Karla karışık yağmur ve yağmur olarak değişip durdu. Bir ara programdan ciddi şüphe duydum çünkü diğer siteler, programlar ve yorumcular hep kar diyordu ama haklı çıktı.

Bu sefer sanırım nallart muradına erecek. The Weather Channel cuma akşamından başlamış kara. Daha zaman var, neler değişir bilinmez ama gidişat önümüzdeki hafta sonu için beyaz örtüyü gösteriyor.

• Nallart bu defa haklı çıkacak gibi. Sistemin efsane olma potansiyeli çok ama çok yüksek.
  • BUGÜN DE HER ŞEY MUHTEŞEM İLERLİYOR. YARIN İÇİN HAZIROLA GEÇİN. BEN İSTİRAHATE ÇEKİLİYORUM. TARİHİ ZAMANLARA GİRİYORUZ ARTIK

• gerçekleşse bile 2 gün yağıp gidecek gibi görünüyor doğru mu?
  • Nallart biraz bu yağış batı Karadeniz'i ne yapar?(Bartın)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaceDriver

Nallart bu defa haklı çıkabilir. Ocak ayında çok güzel sistemler var.

Yav elbet hakli çikacak. Adam 3 ay boyunca kar yağacak diye bağiriyor 3 ayın birinde elbet yağacak,yağinca da tutturdu oluyo. Fotomaç mantigi,100 futbolcu yaziyolar biri tutunca biz demiştik oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 0ENOMAUS

gerçekleşse bile 2 gün yağıp gidecek gibi görünüyor doğru mu?

Aslında 3 gün sürecek gibi görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.