Yeni aldığım s2'yi (9100g) pc den kies e bağladığım zaman son sürüm mevcut diyor.. o da 2.3.6
yurt dışından geldi cihaz ve india rom var sanırım üstünde..
ne yapmalı ustalar?
Benim cihazda kiesde yeni bir surum yok diyor. Sen nasil kiesle kurdun ics
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
selamlar bende 9100g modeli var faturasız 2.3.6 mevcut yüklü wifi ile güncelleme yaptım 4.0.3 yüklendi ama telefon gelen giden aramalara kapandı.yani imeı no gitti.eski sürüme getirdim düzeldi.ne yapılabılır teşekkürlar
S2 nin TR çıkış tarihine bakınca bende tebbessüm ettim ,
Samsung işini biliyor , sanırım 1 yıl sonra 1 aydır JB 4.1 aktif iken duruma bak !
quote:
Orijinalden alıntı: giyas013
selamlar bende 9100g modeli var faturasız 2.3.6 mevcut yüklü wifi ile güncelleme yaptım 4.0.3 yüklendi ama telefon gelen giden aramalara kapandı.yani imeı no gitti.eski sürüme getirdim düzeldi.ne yapılabılır teşekkürlar
Sn giyas bendede 9100g var yurtışı ve sizinki 2,3,6 versiyon yüklü şuan sizin yazınızı gördükten sonra bende güncelleme sorguladım ics 4,0 ı buldum ama açıkçası sizin yazınızdan dolayı tedirginim
sizin telefonunuzun imei i klonlandı mı yoksa kendi orjinal imei mi ? klonlama imei ise bu tarz güncelleme lerde bu anlaşılıyo telefonun üzerindeki imei ile telefonun modeli uyuşmadığı için telefon kapanabiliyor bunun sebebini bende merak ettim
Samsung galxy s2 9100g olan cihazıma android 4.0.4 güncellemsini yükledim sorunsuz bi şekilde çalışıyor cihaz yurt dışından almanya dan gelmişti
Benim de aynı şekilde G modeli bende 4.0.4 ü sorunsuz kullanıyorum.
arkadaşlar selam.Ben de Galaxy s2 9100 almayı düşünüyorum da vatanda şuan 1250tl. android v2.3 (Gingerbread) bu telefonu aldığımda ICS güncellemesi yapabilirmiyim bir problem olur mu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme