Şimdi Ara

vee GALAXY S2 (9100G) ICS kies le karşınızda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba her sabah olduğu gibi bu sabahda wifi yi açıp güncelleme kontrolü yapiyim dedim tlfn üzerinden oda ne güncellemen mevcut dedi aynen yandaki smile gibi oldum birden ...yüklemeye başladım 12 mb lik dosya görünce hayallerim suya düştü sanıyordum kiiii onu yükledikten sonra devam ediyormusun tlfnun hiç bi özelliğini kullanamıyıcan die kalktım kiesi açtım pc den ve hakkaten İCS miz gelmiş şuan takılı ve güncelliyo herzaman buradan takip ederdim son durum nedir yazmışmı bizim cankiler ics hakkında yeni bişe yokmuş dedim hep ben bakar umutlanırdım şimdi başkası baksında umutlansın bu yazımı görüp hadi s2 ler ıce cream sandwich e HAYIRLI UĞURLU OLSUN...

• quote:

Orijinalden alıntı: generAlex

arkadaşlar merhaba her sabah olduğu gibi bu sabahda wifi yi açıp güncelleme kontrolü yapiyim dedim tlfn üzerinden oda ne güncellemen mevcut dedi aynen yandaki smile gibi oldum birden ...yüklemeye başladım 12 mb lik dosya görünce hayallerim suya düştü sanıyordum kiiii onu yükledikten sonra devam ediyormusun tlfnun hiç bi özelliğini kullanamıyıcan die kalktım kiesi açtım pc den ve hakkaten İCS miz gelmiş şuan takılı ve güncelliyo herzaman buradan takip ederdim son durum nedir yazmışmı bizim cankiler ics hakkında yeni bişe yokmuş dedim hep ben bakar umutlanırdım şimdi başkası baksında umutlansın bu yazımı görüp hadi s2 ler ıce cream sandwich e HAYIRLI UĞURLU OLSUN...

Güncelleme tamamlandı mı? Herhangi bir sıkıntı çıktı mı? Telefonun performansı üzerinde bir değişiklik oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: DHD

quote:

Orijinalden alıntı: generAlex

arkadaşlar merhaba her sabah olduğu gibi bu sabahda wifi yi açıp güncelleme kontrolü yapiyim dedim tlfn üzerinden oda ne güncellemen mevcut dedi aynen yandaki smile gibi oldum birden ...yüklemeye başladım 12 mb lik dosya görünce hayallerim suya düştü sanıyordum kiiii onu yükledikten sonra devam ediyormusun tlfnun hiç bi özelliğini kullanamıyıcan die kalktım kiesi açtım pc den ve hakkaten İCS miz gelmiş şuan takılı ve güncelliyo herzaman buradan takip ederdim son durum nedir yazmışmı bizim cankiler ics hakkında yeni bişe yokmuş dedim hep ben bakar umutlanırdım şimdi başkası baksında umutlansın bu yazımı görüp hadi s2 ler ıce cream sandwich e HAYIRLI UĞURLU OLSUN...

Güncelleme tamamlandı mı? Herhangi bir sıkıntı çıktı mı? Telefonun performansı üzerinde bir değişiklik oldu mu?
    ben yaptim gayet güzel çaliyor bir sikinti cıkmadi

• quote:

Orijinalden alıntı: ariftanis

ben yaptim gayet güzel çaliyor bir sikinti cıkmadi

Alıntıları Göster
    Bizde bugün arkadaşın sgs2 yi güncelledik fakat menüler aynı hala :) Ufak tefek değişiklikler var. Youtube da videolarda biraz daha değişikti sanki ics.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mylord92

Bizde bugün arkadaşın sgs2 yi güncelledik fakat menüler aynı hala :) Ufak tefek değişiklikler var. Youtube da videolarda biraz daha değişikti sanki ics.

Alıntıları Göster
    Ben de bikaç gün önce bir güncelleme yaptım ve şu an kies en son sürümü kullanıyorsunuz diyor. Ama versiyon hala 2.3.6

Siz ICS i nasıl gördünüz ve şu an telefondaki versiyonunuz ne gözüküyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidonet

Ben de bikaç gün önce bir güncelleme yaptım ve şu an kies en son sürümü kullanıyorsunuz diyor. Ama versiyon hala 2.3.6

Siz ICS i nasıl gördünüz ve şu an telefondaki versiyonunuz ne gözüküyor ?

Alıntıları Göster
    Bende GALAXY S2 (9100G) modelinden telefon aldırdım ancak elime geçmedi.

Konuyu görünce meraj ettim.

ICS yükleyen arkadaşlar, herhangi bir sorun yaşadınız mı? (uygulamalarda veya işletim sisteminde)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizimcity

Bende GALAXY S2 (9100G) modelinden telefon aldırdım ancak elime geçmedi.

Konuyu görünce meraj ettim.

ICS yükleyen arkadaşlar, herhangi bir sorun yaşadınız mı? (uygulamalarda veya işletim sisteminde)

Alıntıları Göster
    @hidonet hocam versiyon 4.0.1 gibi gözüküyordu sanırım arkadaşın telefonda.

@bizimcity Hayır herhangi bir sorunla karşılaşmadı. Normal bir şekilde kullanıyor şuanda :)
  • kardeşim hatan varmı emin misin 9100G yede ics geldiğinden herkes gelmiyor diye dert yanıyor çünkü.ayrıca bende almanyadan yanlışlıkla g aldım bu g yi yerin dibine sokuyorlar ekran kartını felan sen memnunmusun birde şu linkte arkadaş ics gelmiyor diye söylemiş bi yardımcı ol istersenhttp://forum.donanimhaber.com/m_59895164/mpage_2/key_/tm.htm#msglink_60646607
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BC682D9F9

kardeşim hatan varmı emin misin 9100G yede ics geldiğinden herkes gelmiyor diye dert yanıyor çünkü.ayrıca bende almanyadan yanlışlıkla g aldım bu g yi yerin dibine sokuyorlar ekran kartını felan sen memnunmusun birde şu linkte arkadaş ics gelmiyor diye söylemiş bi yardımcı ol istersenhttp://forum.donanimhaber.com/m_59895164/mpage_2/key_/tm.htm#msglink_60646607
    Bende i9100g var. Konuyu açan arkadaşın Nisan ayında yüklediği. 2.3.6 sürümünün ICS temasına benzetilmiş hali. Şuanda Sammobile'den indirilebilir. i9100g icin henüz ICS güncellemesi çıkmadı. Samsung'un içinden sızan haberlere göre, SIII'ün satış rakamları kesinleştikten sonra bir ICS sürümü yapılacakmış. Fakat, şuanda başka bir forum sitesindeki yazılımcı arkadaşlar. Galaxy Nexus'a çıkan ICS'yi i9100g'ye port yapmaya çalışıyorlar. Eğer başarabilirlerse, Custom romların önü açılır, samsung'u beklemek zorunda kalmayız.

• quote:

Orijinalden alıntı: just4steel

Bende i9100g var. Konuyu açan arkadaşın Nisan ayında yüklediği. 2.3.6 sürümünün ICS temasına benzetilmiş hali. Şuanda Sammobile'den indirilebilir. i9100g icin henüz ICS güncellemesi çıkmadı. Samsung'un içinden sızan haberlere göre, SIII'ün satış rakamları kesinleştikten sonra bir ICS sürümü yapılacakmış. Fakat, şuanda başka bir forum sitesindeki yazılımcı arkadaşlar. Galaxy Nexus'a çıkan ICS'yi i9100g'ye port yapmaya çalışıyorlar. Eğer başarabilirlerse, Custom romların önü açılır, samsung'u beklemek zorunda kalmayız.

Bilgilendirme için teşekkürler

• quote:

Alıntıları Göster
    teşekkürler arkadaşım.Telefondan memnunmusun peki ekran kartı vs?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BC682D9F9

Alıntıları Göster
    bende var . ics 4 çıkmadı.
    bazen donmalar oluyor. flash player videoları açmıyor. sayfadan atıyor..

rom güncelledim yine aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: xeriBi

Alıntıları Göster
    düşündümde cevap kısa olmuş:

sürüm 2.3.6 XEF fransa romu
    pinti.com.tr den almıştım. pintiliğin sonu kötü oldu :)

temple run falan oynuyor yeğenlerim. bi sıkıntı olmuor. ama 4s le aynı anda açtım oyunu 4as hemen açtı :) 3-4 sn lik fark var.
    angrybird space oynadım bir kaç gün. sorunsuz oynadım.

iphone 4 satıp bunu aldım. iphonun ekran kalitesi dokunmatiği tartışılmaz.ipone uygulamarı daha kaliteliydi. tek avantajı itunes gibi zorunluluğu yok.

bazen arka planda uygulamarı güncellerken kilitleniyor.

ilk aldığım zamanlar konuşurken donuyordu. birdahaki aramada ses gidip gelmiyordu.restart etmek zorunda kalıyordum. romu tekrar yükledim. düzeldi.

ağırlıklı olarak haber uygulamarı ve twitter kullandığım için çok oyun tecrübem olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xeriBi -- 11 Mayıs 2012; 10:58:25 >

• quote:

temple run falan oynuyor yeğenlerim. bi sıkıntı olmuor. ama 4s le aynı anda açtım oyunu 4as hemen açtı :) 3-4 sn lik fark var.

iphone 4 satıp bunu aldım. iphonun ekran kalitesi dokunmatiği tartışılmaz.ipone uygulamarı daha kaliteliydi. tek avantajı itunes gibi zorunluluğu yok.

ilk aldığım zamanlar konuşurken donuyordu. birdahaki aramada ses gidip gelmiyordu.restart etmek zorunda kalıyordum. romu tekrar yükledim. düzeldi.

ağırlıklı olarak haber uygulamarı ve twitter kullandığım için çok oyun tecrübem olmadı.

Alıntıları Göster
    teşekkürler :)

• quote:

Kardeş i9100G modeli bendekide flash playeri güncellediysen atıyor siteden güncellemeyi kaldır eski haline döner videolarıda çatır çatır izlersin.misal ben lig tv de golleri özetleri haberleri sürekli takip ediyorum sorunsuz.güncelleme yapıyorum atıyor siteden denemek için güncelledim yine oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sfenks -- 11 Mayıs 2012; 14:51:12 >
  • quote:

Sammobile'den XEF ya da diğerleri gibi romları kullanıyorsanız, i9100g çok tutuk çalışacaktır. Ekran kartı ve işlemcinin ısınmaması yapılan güç kısma eşlemleri, romla beraber içinde gelen karnel'de yazıyor. Yani aslında cihaz 600mhz - 1000mhz arası çalışıyor. O yüzden, verim alamıyorsunuz büyük ihtimalle.

Bu sorunu çözmek için: Uygun gördüğünüz ROM'u yükledikten sonra. "Lucifr_1.6uv-300Mhz" isimli karnel'i cihazınıza ODIN yardımıyla yükleyin. Bu şekilde cihaz hem root olacaktır, hem de biraz daha hızlı çalışacaktır. Custom romları kurmak isterseniz: bence en hızlı ve stabili Galaxy ROM V5.1'dir. Şahsen kendim onu kullanıyorum, çok memnunum.

Ek olarak, Unutmayın ki, hiç bir android tabanda çalışan cihaz, performans ve kullanım kolaylığı açısından Iphone ile yarışamaz, bu tamamen benim şahsi fikrimdir, çünkü android'i adını dahi bilmediğimiz bir çok telefon markası android'i kullanıyor. Haliyle bu da ciddi bir optimizasyon sorununu doğurur fakat, iphone tek bir cihazdır kullanılan bütün parçalar aynıdır, donanımdan tam performans alınır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sfenks

Kardeş i9100G modeli bendekide flash playeri güncellediysen atıyor siteden güncellemeyi kaldır eski haline döner videolarıda çatır çatır izlersin.misal ben lig tv de golleri özetleri haberleri sürekli takip ediyorum sorunsuz.güncelleme yapıyorum atıyor siteden denemek için güncelledim yine oldu.

Üstat, güncellemeli/güncellemesiz, overclocklu/overclocksuz bende hep yavaş çalışıyor. Frame akışını görüyorum resmen. Siz hangi karnel ve hangi sürümü kullanıyorsunuz? Belki onunla ilgili bir durumdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkmm

Bir çok telefon kullanmış biri olarak söylüyorum. Şu zamana kadar kullandığım cihazları ilgili bir top 5 yapsam: 1 - iPhone 4, 2 - i9100, 3- Google Nexus, 4- i9100G, 5- Htc Sensation.

Kişisel önerim, i9100G'den kesinlikle uzak durun derim. Neden?
    1- ICS güncellemesi ne zaman çıkar, nasıl olur Samsung dahil bilmiyor. Ayrıca yazılım desteği çok düşük.
    2- Yurtdışından alınan i9100G'yi Samsung garanti kapsamına almıyor. (Global Siteye attığım mailde garanti kapsamında olduğunu söylüyor olsalar bile)
    3- Performans açısından i9100'e göre çok yetersiz. Aynı gibi gözükseler de öyle olmadıklarını bilmek, inanın insanı sinirden kudurtuyor.
    4- Samsung'un "Isınmayan SII" diye övündüğü cihazı, 1200 mhz'de kullanmaya başladığınız zaman, i9100 ile aynı hatta bazen daha fazla ısınıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gorkmm

Bir çok telefon kullanmış biri olarak söylüyorum. Şu zamana kadar kullandığım cihazları ilgili bir top 5 yapsam: 1 - iPhone 4, 2 - i9100, 3- Google Nexus, 4- i9100G, 5- Htc Sensation.

Kişisel önerim, i9100G'den kesinlikle uzak durun derim. Neden?
    1- ICS güncellemesi ne zaman çıkar, nasıl olur Samsung dahil bilmiyor. Ayrıca yazılım desteği çok düşük.
    2- Yurtdışından alınan i9100G'yi Samsung garanti kapsamına almıyor. (Global Siteye attığım mailde garanti kapsamında olduğunu söylüyor olsalar bile)
    3- Performans açısından i9100'e göre çok yetersiz. Aynı gibi gözükseler de öyle olmadıklarını bilmek, inanın insanı sinirden kudurtuyor.
    4- Samsung'un "Isınmayan SII" diye övündüğü cihazı, 1200 mhz'de kullanmaya başladığınız zaman, i9100 ile aynı hatta bazen daha fazla ısınıyor.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, i9100G için ICS custom rom çıktı. PM'den link gönderebilirim.

Düzeltme: ROM test aşamasındaymış. Deneyecek gönüllüler aranıyormuş. Bende yeni öğrendim, kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just4steel -- 18 Mayıs 2012; 16:09:00 >

• quote:

Arkadaşlar, i9100G için ICS custom rom çıktı. PM'den link gönderebilirim.

Düzeltme: ROM test aşamasındaymış. Deneyecek gönüllüler aranıyormuş. Bende yeni öğrendim, kusura bakmayın.

Alıntıları Göster
    rom çıktı arkadaşlar. bilginize. kurdum denedim. gayet güzel. eskisinden iyi :)

samsung-updates.com dan direk indirebilirsiniz. sammobile sitesi hotfile link veriyor.

just4steel yukardaki cevabını yeni gördüm :) teşekkürler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.