Şimdi Ara

Vega 56 undervolt ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu karttan birden fazla undervolt rehberi bakarak tek tek kısarak ve deniyerek furmark üzerinden test ederek bazı undervolt sonuçları cıkarttım kartta güzel performans farkları gördüm mesela furmark 1080p 0x msaa de 119-120 fps den 150-154 fps cıktı 8x msaa da ise 21 fpsden 25 fps cıktı sorun suki mesela ayarlıyorum hiç sıkıntı yok bi zaman sonra monitör kapanıyor 3-5 snye sonra kendine geliyor ve yaptım ayarlar stok haline sıfırlanmış oluyor yani oyunda falanda deil anaekran birden olabiliyor ama o kadar test yapmama yormama rağmen herhangi bir olumsuz sonuç test ekranında gelmiyor mesela ornek bir ayar fotoğrafım Vega 56 undervolt ile ilgiliVega 56 undervolt ile ilgili

• güncel ++
  • +++
  • Genelde o şekilde hata vram stabil değilse olur.
    Gpu voltajınıda adım adım yükselecek şekilde yapmanızı öneririm alttaki gibi.
    Vega 56 undervolt ile ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 27 Mayıs 2020; 9:37:41 >
  • DURUM 6 VE DURUM 7 AYNI VOLTAJ OLMASIN VE durum 7 voltajını en az 950 yap 925 de o hızda stabil olması zor o yüzden oyunda hata vermese bile masaüstünde verebiliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.