Arkadaşlar geçen hafta hiç aklımda yokken Venga'yı görüp de incelemem sonucunda Venga almaya karar vermiştim. Hafta içi kredi başvurum yapılmıştı.Az önce onaylanmış...
Hocam cok cok hayirli olsun allah kazasiz belasiz surusler nasip etsin. Resim filanda sakin koyma nazar degmesi icin bu forum birebir :) Trafikte bir cok insanin kafasini iki kere cevirip bakacagi bir arac.
arkadaşım hayırlı olsun allah tabanını düz bastırsın
ilk izlenimlerini burda paylaşırsan seviniriz
Aracınız hayırlı olsun, mutlu güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...
muhteşem bir araç binince hak vereceksin tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrr
Arkadaşlar bende bu arabadan almayı düşünüyorum.Bazı arkadaşlar fiyat olarak yüksek olduğunu yazıyor.Bana 41500 tl fiyat verdiler 1.6 dizel için fikirlerinizi bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: ertugrul29
Arkadaşlar bende bu arabadan almayı düşünüyorum.Bazı arkadaşlar fiyat olarak yüksek olduğunu yazıyor.Bana 41500 tl fiyat verdiler 1.6 dizel için fikirlerinizi bekliyorum.
bu fiyata çocuk arabaları satıyorlar 1.4 dizele bak o halde
Orijinalden alıntı: banabunno
Orijinalden alıntı: ertugrul29
bu fiyata çocuk arabaları satıyorlar 1.4 dizele bak o halde [/quote Benim sorduğum venga alan arkadaşların fiyatları ile bana teklif edilen fiyatlar yakınmı uzakmı diye bu araba bana pahalı demedimki, böyle bir cevap yazımanıza bir en anlam veremedim. Herneyse zaten siparişini verdim.Herkese iyi geceler.
Benim sorduğum venga alan arkadaşların fiyatları ile bana teklif edilen fiyatlar yakınmı uzakmı diye bu araba bana pahalı demedimki, böyle bir cevap yazımanıza bir anlam veremedim. Herneyse zaten siparişini verdim.Herkese iyi geceler.
hayırlı olsun..
Teşekkürler.
Hayırlı Uğurlu Olsun Allah Kazasız Belasız Kullanmayı Nasip Etsin...
Abi arabandan memnunmusun??
Bende bakıyordum da, ix20den daha ucuz. Bir yorumda okuduğuma göre ix20 sonradan çıktığı için venga'daki bazı pürüzler ix20de giderilmiş diyorlar.
ben de düşünebilirim venga almayı.
Venga ve ix-20 birbirlerine göre artı ve eksileri var bunlar daha önce konuşuldu iki link var bi göz at istersen...
Daha önce 307 kullanıyordum şimdilik venga dan çok memnunum sadece beğenmediğim esp ,digital klima ,bluetoth , usb giriş yok yağmur ve ışık sensörü yok bunlar çok maliyet getiren özellikler değil eğer bunlarda olsaydı 10 numara araba olaçakmış.Yaklaşık ortalama 23krş yakıyor motor performansı gayet güzel 14 martta aldım şu ana kadar 1000 km yaptım.Herkese selamlar...
Kia nın fiyat listesinde cee'd Hatchback COOL Düz Vites 1.6 Dizel 90 ps 36.800 TL VENGA Düz Vites 1.4 Dizel 90 ps 38.850 TL Bu kadar fiyat farkı neden anlamadım. Donanım olarak pek de fark yok sadece Venga daki bagaj biraz daha büyük , kaydırılabilir arka koltuklar gözüküyor ve 16" alaşım jantlar var. Ceed de Usb girişi ve en önemlisi yan ve perde hava yastıkları var. Ayrıca Ceed in tüketim değerleri de daha iyi. Bana sanki Venga nın fiyatı biraz daha uygun olmalıydı gibi geliyor. @ertugrul29 aracınız hayırlı olsun. Hocam siz karşılaştırma yapmışmıydınız alırken?
quote:
Orijinalden alıntı: ertugrul29 Daha önce 307 kullanıyordum şimdilik venga dan çok memnunum sadece beğenmediğim esp ,digital klima ,bluetoth , usb giriş yok yağmur ve ışık sensörü yok bunlar çok maliyet getiren özellikler değil eğer bunlarda olsaydı 10 numara araba olaçakmış.Yaklaşık ortalama 23krş yakıyor motor performansı gayet güzel 14 martta aldım şu ana kadar 1000 km yaptım.Herkese selamlar...
Üstadım 1 yıldır arabamı değiştirmeyi düşünüyordum scenic e karar vermiştim 7 kişilik olduğu için fakat venga yı gördüm heralde basiretim bağlandı tip olarak çok hoşuma gitti benim gibi ıçığını çıçığını çıkaran adam hiç kıyas yapmadan aynı gün bu arabayı aldım demekki nasipten öte yok.selamlar..
aracın yakıtı ne durumda ? 1.6 ve ya 1.4 olanların ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme