Şimdi Ara

KİA PRİDE ALDIM....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
11.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ev aldıktan sonra cebimde 6.250 lira para kalmıştı.... bu bütçe ile araba aradım...uno 60s , skoda favorit , lada samara gibi araçlar bakarken , emekli bir hacı amcanın sattığı kia pride ı gördüm... ilk sahibi sayılırdı kendisi... 2001 model , klima , hidrolik direksiyon , ön camlar otomatik , 122 binde aracı pazarlıkla ve sağdan soldan 1250 lira ekleyerek 7500 e aldım...ufak tefek eksiklerini yaptırdım.. 1 aydır kullanıyorum çok memmunum , iyiki almışım diyorum...

aracın artıları

-inanılmaz az yakıyor..şehir içi 6,5-7 litre yakıyor ,
    -parçası ucuz ve bol
    -kullanması çok kolay , manevra kabiliyeti harika
    -bagaj çok geniş
    -alt devirlerde canlı bir motoru var
    -içi çok geniş , tavan yüksek ferah
    -

aracın eksileri
    -araç hafif olduğu için(850 kg) yol tutuş zayıf
    -plastik aksamlar çok takırtı yapıyor , sağdan soldan çok ses geliyor...
    -motor 1323 cm3 geçtiği için 1600 üzerinden vergilendiriliyor
    -tekerlekler ufak 165-70-13 , daha büyük teker takılamıyor
    -kaloriferi eh işte

araç 7-8 bin bütçe ile şahin , doğan , lada gibi araçlara alternatif olabilir diye düşünüyorum...

KİA PRİDE ALDIM....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wehby -- 15 Aralık 2014; 10:02:41 >

• TuVNeRa diye geldim, gidiyorum. (Hayırlı olsun)
  • Arac baya temiz ve guzel duruyor o fiyata alinabilecek duzgun araclardan birini almissiniz.

Hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Arac baya temiz ve guzel duruyor o fiyata alinabilecek duzgun araclardan birini almissiniz.

Hayirli olsun
    hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    hepinize teşekkür ederim arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehby

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar...

Alıntıları Göster
    bu araçtan bir komşum almış ve sürekli yük taşımıştı.
    yük taşımak deyince hatalı bir seçim yaptığını düşünmüştüm ama 10 yıl kadar kullandı, tık demedi araç. en sonunda sattı transporter aldı. amacına uygun araç

Kazasız belasız sürüşler dilerim. Hayırlı olsun

• En mantıklı seçimi yapmışsınız güle güle kullanın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PEUGEOT RİFTER ALDIM
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Meow

En mantıklı seçimi yapmışsınız güle güle kullanın
    hayırlı olsun
  • wehby W kullanıcısına yanıt
    dayımda 2 adet sıralı sistem lpg li pride var. biri otomatik eşi kullanıyor, diğeri kendinde manuel. bence o fiyatlara alınabilecek, bagaj ihtiyacını giderecek, mantıklı bir aile aracı pride. hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

dayımda 2 adet sıralı sistem lpg li pride var. biri otomatik eşi kullanıyor, diğeri kendinde manuel. bence o fiyatlara alınabilecek, bagaj ihtiyacını giderecek, mantıklı bir aile aracı pride. hayırlı olsun.
    iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar...benimde 3 tane çocuğum olduğu için bagaj konusunda sıkıntılıydım biraz... ama aracın bagajı fazlası ile büyük... sıradan bir bebek arabasını katlamadan direk atabiliyorunuz bagaja...bu çok iyi oluyor...
  • quote:

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar...benimde 3 tane çocuğum olduğu için bagaj konusunda sıkıntılıydım biraz... ama aracın bagajı fazlası ile büyük... sıradan bir bebek arabasını katlamadan direk atabiliyorunuz bagaja...bu çok iyi oluyor...

Alıntıları Göster
    epey uyguna almışsınız hayırlı olsun. zannediyorum ford fiesta nın station wagon modeliydi bu kia pride. her ne kadar parçaları ucuz olsa da, yedek parçalarla ilgili bir alışveriş yapacaksanız ford olanlara da bir bakın.

KİA PRİDE ALDIM....

• quote:

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki19

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun.
    çok güzel görünüyor.
    biz de bu aralar 10,000 e kadar birşeyler bakıyoruz.
    uno felan düşünüyoruz.
    ama kesin karar vermedik.
  • Çok doğru karar vermişsiniz hayırlı olsun.

• Hayırlı olsun kazasız belasız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

Hayırlı olsun kazasız belasız
    hayırlı olsun.
  • Gule gule kullanin,bu.paraya bedava gercekten,bi ara bende arastirmistm zannedersem piyasanin en az yakan benzinli araci..

• quote:

Orijinalden alıntı: zeki19

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun en azından ucuz ve rahat bir şekilde ayağınızı yerden kesersiniz

Yalnız yol tutuş için aracın hafif olması gerekiyor. Ben de sizin gibi düşünüyordum ama öyle değilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Hayırlı olsun en azından ucuz ve rahat bir şekilde ayağınızı yerden kesersiniz

Yalnız yol tutuş için aracın hafif olması gerekiyor. Ben de sizin gibi düşünüyordum ama öyle değilmiş.

Alıntıları Göster
    burda bitane abinin ondan var pek muhabbetimiz yok kızı vasıtasıyla tanıştık zaten

hayırlı olsun. bu araçlar genç arkadaşların eline düşmedigi için yıpranma oranları diger araçlara göre az oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MB-CLS

burda bitane abinin ondan var pek muhabbetimiz yok kızı vasıtasıyla tanıştık zaten

hayırlı olsun. bu araçlar genç arkadaşların eline düşmedigi için yıpranma oranları diger araçlara göre az oluyor

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim arkadaşlar...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.