Şimdi Ara

KİA PRİDE ALDIM.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
11.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dogan tarzı araçlara nazaran güzel bir araca benziyor kazasız belasiz kullanmanız dileğiyle

• Hayırlı olsun.
  • 165-70-13 yerine 175-60-14 bir lastik-jant değişimi ile yol tutuş ve frenler biraz daha iyi olacaktır. ancak araç biraz rahatsızlık verebilir.
  • Bende 90 model toros vardı sattım. Uygun fiyatlı olarak ne alacağımı düşünürken istanbuldaki abim bana kia pride'yi önerdi. Araştırıp 9 bin liraya pazarlıkla beyaz pride aldım. İnanılmaz memnunum iyi ki almışım diyorum. 8-9 bin lira civarında bir araç için harika. Parçaları için japonistan.com dan şaşma derim. Aracın en çok sevdiğim yanı hararet sorunu olmaması. Gerçekten çok ucuza almışsın güle güle kullan Allah kaza bela vermesin cümlemize.
    Not: Şahin ve doğana binen arkadaşlara gerçekten inanamıyorum yazın nerede yolda kalmış bir araç görsem ya şahin oluyor ya doğan. Sürekli hararet sorunu ile uğraşıyorlar. Ayrıca bu araç onların yarısı kadar yakıyor....
    Not 2: Piyasası yok denilen prideye 3 müşteri çıktı şimdiden. Parçası bol ve ucuz bir araba. Tam orta gelirli aile arabası... Kia Sephia'da aynı şekilde hoşuma gitti dikkatimi çekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ludwik -- 2 Şubat 2015; 18:13:13 >
  • hayırlı olsun
  • Hayrlı olsun. İlk işiniz ses yalıtımı olsun. Özellikle bagaj ve koltuk altlarını yaparsınız faydasını görürsünüz. Ben şu an leona yapoyorum inşaallah paylaşacam tüö ayrıntısıyla

• Hayırlı olsun,bizim sitede kullanan birisi var.Aracı eşeğe biner gibi kullanıyor,tamponların boyaları döküldü,sağı solu vuruk-çizik içinde...bir kere kaputu açıp uğraştığını görmedim.Tam nokta enjeksiyonlu,donanımı bol ve fiyatı makul ender araçlardan birisi.Bunun yerine rover,tata,chery gibi alternatifler var fakat sorunsuzluk,yedek parça bolluğu ve yakıt ekonomisi yönünden kia pride nın yerini tutamaz.
  • hocam hayırlı olsun parcası ucuz demişin umarım öyledir.
  • Güzel bir seçim yapmışsınız.Hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler.
  • Klimalı ve hidrolik direksiyonlu olması çok iyi. Güzel araç almışsınız hayırlı olsun
  • wehby W kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun iyi fiyata almışsınız şu an abartı bir şekilde uçmuş fiyatları, lakin tamponlardan dökülüyo boyası vs prideların gördüğüm bi çoğu

• Herkes kia'ya önyargılı davranıyor ama hem parça fiyatları uygun hemde diğer araçlardan daha donanımlı
  • Hayırlı olsun Gül'e Gül'e kullanın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat olarak emsalleriyle kıyaslanınca çok iyi bir araba. Hayırlı olsun

• hayırlı olsun. ford festiva ile aynı arabadır. sorunsuzdur. 2003-2004 arası 2000 model'i bizde vardı. bordo ve station wagon idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 29 Şubat 2020; 20:29:42 >
  • Aynı dönemde kia capital i taksi yapan gördüm, 50-60 km de müşteri olarak bindim, taksici çok memnundu
    Kia ta o dönemlerde bile kaliteye önem verdiği için bugünkü noktaya ulaştı.hayırlı olsun bilinçli tercihinizden dolayı da tebrik ederim

• Simdi baktimda gerçekten güzel araç kazasız belasiz SÜRÜŞLER olsun hepimiz icin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.