Şimdi Ara

Venice +50 Level Char alınacaktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İtem- İgn - Gold vs önem teşkil etmemekte çıplakta alabilirim karakteri
    Oyun goldu veya YTL ile almayı düşünüyorum
    Teşekkürler.

• 57 nuker mevcut daha önceden silk alınmıştı ayrıca domuzda var itemsiz gold a anlaşabiliriz kanımca
  • İtemsiz hali için istediginiz fiyat nedir ?
    MSN adresim : nih@hotmail.com
    İyi günler.
  • leth hayırdır 50 lvl charı napcan

sen gene bişiler planlıon ya hadi bakalım

venice den bıkmadın mı daha? ccf ustası dolu

sende ogrensene
  • Tek bir soru : Neden bana CCF gözüyle bakıyorsunuz ki ..
    Atılan pm'lere bakıyorumda abi cc-paypal vs versene diyorlar
    Farketmeden forumda cc vs mi dağıttık nedir abi olay ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leth -- 5 Eylül 2007; 14:20:19 >
  • tbibet sererinde 54 lwl str glavie car var istersen

cimi1989@hotmail.com
  • Venice +50 Level Char alınacaktır

Seviyorum bu forumu ya .. Yok teşekkürler venice'de arıyorum ;}
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leth

Tek bir soru : Neden bana CCF gözüyle bakıyorsunuz ki ..
    Atılan pm'lere bakıyorumda abi cc-paypal vs versene diyorlar
    Farketmeden forumda cc vs mi dağıttık nedir abi olay ..

venice gibi bi serverda uzun sure oynayıp ccf den nasip almamak mumkun deil zamanında MrNeo nun ve empire guildinin yardımlarıyla bol bol silkim olmustu tabi bana ogretmediler ama her ay sabit silkim geliordu sende yok mu boyle bi ayak azıcık cevre edin

gavur deyip gecme zaten mrneo hem hak hemde evlilik yuzunden oyunu bıraktı herhalde boom da hacklenmiş die duydum o da bırakır yakında marsa gecer hepsi ayrica hercules i gordum biraz butun ccf ekibi orda herculesde cok +9 item gorcez oranın videolarını sabırsızlıkla beklıorm zaten

yani demek istediiiim uzum uzume baka baka kararır yada korle yatan sası mı kalkar desem.... hangisi uygun

• Kardeş venicede 55 lvl str glavierim var istersen görüşebilirsiz yanlız satış elden olcak
    ilgilenirsen msn erdem_erbitik@hotmail.com

Edüt : Kocaeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaNcY__DrEw -- 5 Eylül 2007; 15:08:32 >
  • 80lwl var 400ytl olur mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0nly4y0u

venice gibi bi serverda uzun sure oynayıp ccf den nasip almamak mumkun deil zamanında MrNeo nun ve empire guildinin yardımlarıyla bol bol silkim olmustu tabi bana ogretmediler ama her ay sabit silkim geliordu sende yok mu boyle bi ayak azıcık cevre edin

gavur deyip gecme zaten mrneo hem hak hemde evlilik yuzunden oyunu bıraktı herhalde boom da hacklenmiş die duydum o da bırakır yakında marsa gecer hepsi ayrica hercules i gordum biraz butun ccf ekibi orda herculesde cok +9 item gorcez oranın videolarını sabırsızlıkla beklıorm zaten

yani demek istediiiim uzum uzume baka baka kararır yada korle yatan sası mı kalkar desem.... hangisi uygun

Sadece bir kere ccf yaptım 24 level char ile global aldım .. Umarım bir daha öyle bir hataya düşmem :}

MrNeo'yu görürsen selam söyle kendisininden 4 level düsük birisi vardı durmadan seni keserdi tanıdın mı de :}
    (Kulaklarını çınlatayım azıcık yih yih .. )

Onların yaptığı ccf'yi ben 2001-2002 senesinde yapıyordum .. Şimdi bana uzak olsun hepsi :}
    50 $ a paypal satın almaya devam etsin onlar , hepsi birilerine bağlı tek başlarına 1 silk bile alamazlar .. :)
    Venice'de gerçek kimliğimi açıklasam zaten oyunu bırakırlar ..

Venice'de ccf kim var dersen singl sunepe vs fenerium var .. Ama düşüne vurmak yakışmaz bize onlar tanımadıkları adamların paraları ile birşeyler yapmak süretiyle alçalmışken itekleyemem onları :} Sokaktaki köpekten farksızdır .. Ha bir gün aç kalırlarsa evimin önüne gelmeleri yeter , doyururuz ;}

Efenim zaten yakında venice'de ki tüm ccf yapanların listesini id ve pw'sine kadar bulacağım ;)
    Hos fenerium guildinden herkesin bilgileri var ..

B00M hacklenmedi sun+5 spear'ı 300 € sun+5 prot setini 250 € ve sun acc serisini 20 € ya sattı ..
    Para lazımdı bana anlatıyordu msn logları halen de durur :} ama sonra charına ne oldu bilmiyorum belki hacklenmiştir

• İyi satışlar....Leth hocam bir arakdaş senden Spartacus serverında silk yapmanı söylediydi ...O yüzden böyle popüler oldun
  • quote:

Orjinalden alıntı: __Angel__

80lwl var 400ytl olur mu

Merhaba ilginiz icin tesekkürler - Venice'ye dönmeyi planlamıyorum ( ve düşük level arıyorum arkadaşım için .. )
    Umarım en kısa zamanda hayırlısıyla satarsınız.
    İyi oyunlar

quote:

Orjinalden alıntı: erdem_159

Kardeş venicede 55 lvl str glavierim var istersen görüşebilirsiz yanlız satış elden olcak
    ilgilenirsen msn erdem_erbitik@hotmail.com

Edüt : Kocaeli

Tesekkürler - Bende izmitte ikamet ediyorum
    Msn adresinizi ekledim.

• Venicei bırakmışmış arkadaşa alacam ayağına yatma alacan yine 80 Lv veniceden demi başımın belası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Venicei bırakmışmış arkadaşa alacam ayağına yatma alacan yine 80 Lv veniceden demi başımın belası.

Venice'ye geri dönme durumum olsa char almam ! tr_hanzoyum_tr gibi nickli vs kombinasyonları isterse full sosun olsun almam ..
    7/24 bot yapar kendime has bir isimle oynarım :}

Neyse dönmüyorum geri unut gold'unu ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leth -- 5 Eylül 2007; 15:32:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.