Bildirim
Venice Athlon64 nereden bulurum.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Venüs çekirdeği ancak kuruyemişçiden alırsın... -
Bizim burada Şen Kardeşler Kuruyemişçisi var oraya bir sorarım yarın. Sağol -
venice olmasın :) -
quote:
Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD
venice olmasın :)
ok, sağol düzelttim. -
Venice cekirdekli islemcileri su an sadece Ankara da ki Gigatek firmasi getirmekte. Henuz AMD TR distributorleri yeni cekirdekli islemcileri yurt disindan getirip dagitmadilar. Kendilerine attigim mailde 1 ay icinde demislerdi ancak ne derece dogrudur bilinmez tabi onlarda kesin bir yanıt veremediler.
Gigatek te maalesef sadece 3000+ Venice var keske en azindan 3200+ olsaydi benim istegim 3500+ venice ama getirmiyorlar
Gigatek in internet sayfasiwww.gigatek.com.tr `dir.
-
www.gigatek.com
Orda olması lazımdı... -
Evet birdewww.veribilisim.com.tr ye bakın orda da var... -
quote:
Orjinalden alıntı: dengesiz_boy
Evet birdewww.veribilisim.com.tr ye bakın orda da var...
Verdiginiz adreste Venice kodlu islemcilerden goremedim onlar winchester ? -
Su an piyasada venice çekirdekli athlon64 leri sadece gigatek de bulabilirsin arkadaşım adresini arkadaşlar vermiş online olarak da alışveriş yapabilirsin Kolay gelsin -
sağolun ama maalesef Ankara. Yeni bir sitem alacağımdan istanbul'dan almayı düşüyorum sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pazzo -- 31 Mayıs 2005, 10:41:56 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X