Şimdi Ara

VENİCE ColdWaR Guildi Üye Alımı....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar venicede yeni bir guild kurduk ilgilenen arkadasların Rebel_TR, Silent_King, Mezar_Kabul, _Nothing_ ' e pm atmaları yeterlıdır .

Guild Kuralları:

-- lv 45+
    -- kufur ve saygısızlık kesınlıkle yasak guildımız efendı kısılıgıyle on plana cıkmalıdır
    -- guild ıcı ve dısı tartısmalardan uzak durulmalı (sakın bı sekılde konusularak her sorun cozulur)
    -- oyunu oyun gibi oynayan bundan zevk almasını bılen olgun kısler tercıh edılecektır.
    -- aktif oyuncu
    herkese kolay gelsın arkadaslar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent_King -- 5 Eylül 2006; 11:15:32 >

• 45+ fazla değil mi ? {güçlü bir guild için olabilr ama bence yeni açılan bi guildi çi fazla }
    hepiize başarılar diliorum
  • Başarılar45+ baya sağlam olmayı hedefliosunuz galiba
  • HAYIRLI OLSUN ! UMARIM DILEDIGINIZ GIBI OLUR HERSEY !

45+ BENCE FAZLA DEGIL 1.SINIF BIR GUILD ICIN !
  • arkadaslar bızı tanıyanlar bılır oyuncularımızın genelı 60+ zaten ama arada ucurum olmadan bırlık ve beraberlık olması cok saglam olup olması onemlı degıl yanı sadece kopukluk olmaması falıyetlerde bırlık olması.

fazla kısı olup olmaması onemlı degıl bızım ıcın oyundan dostlukla keyıf alınması

herkese tesekkurler :)
  • eeh ne diyim hayırlı neyse o olsun kardeş Allah acil lv ler versin

VENİCE ColdWaR Guildi Üye Alımı....
  • oha ulan lvl 45 neyin nesi kalp krzi geçirecem şurda şimdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wow Türk Guild Aranıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • basarılar bu arada silent_?king oslanlı guıldınden nıe cıktın yanlıs anlama merakımdan soruorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silent_King

selam arkadaslar venicede yeni bir guild kurduk ilgilenen arkadasların Rebel_TR, Silent_King, Mezar_Kabul, _Nothing_ ' e pm atmaları yeterlıdır .

Guild Kuralları:

-- lv 45+
    -- kufur ve saygısızlık kesınlıkle yasak guildımız efendı kısılıgıyle on plana cıkmalıdır
    -- guild ıcı ve dısı tartısmalardan uzak durulmalı (sakın bı sekılde konusularak her sorun cozulur)
    -- oyunu oyun gibi oynayan bundan zevk almasını bılen olgun kısler tercıh edılecektır.
    -- aktif oyuncu
    herkese kolay gelsın arkadaslar...

BASARILAR KARDESIM.UMARIM HERSEY GÖNLÜNÜZCE OLUR.BENDE BIRAKTIM OYUNU ARTIK KUZEN VAR.YENIDEN GELIRSEM OYUNA HABERLESIRIZ[HERKONUDA].REBEL E DE BURADAN SELAM.HERKESE KOLAY GELSİN.HAYIRLI UGURLU OLSUN

• tesekkurler kardeslerım cobbra ılk senı yanıtlayım guildla aramda ozel bı konu soylemem dogru olmaz ama osmanlı herzaman benım guildımdır ordakılerde benım kardeslerımdır bı bozukluk yok aramızda yanlıs anlasılma olmasın dıye soyluyorummm...

onurum duydum oyunu bıraktıgını cok uzuldum ınsallah gerı donersın bılıyosun basımın ustunde yerın var :))))) olmasada burdan konusuruz hatta msn den kendıne ıyı bak gorusuruz
  • EYV KARDESIM DÖNDÜGÜMDE MUTLAKA SANA ULAŞICAM İNŞ. HERKESE KOLAY GELSİN. SOGUK SAVAS İYİ İSİM OLMUS
  • Silent'ım yeni guildinde başarılar.Umarım güzel işler yaparsın orda da.
    Herkese iyi günler...
  • silent guildinizi gördüm zaten oyun içindede konuştuk buradanda tebrik ederim kardeşim.beraber bir çok icraatımız olur umarım.her konuda arkanızdayız yanınızdayız.başarılar tüm playerlarınıza.cave de gürüşürüz.
  • s.a sizin guildde uinon a ihtiyaç war mı ben PuNiSHeR_TR guildinin bi memberı sizlen uinon olmak istoZ ishte guildde 40 + 6 7 tane bi tane 60 eleman war türk bunlar eğer ilgilenirseniz master elsd ona pm atın Saygılar hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.