Bildirim
Venice O/C hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
valla birşey olmaz bnce...bnm amd 2500 ztn default 1.69 ile çalişio.....64bit pek bilmiyorum ama sorunla amd arasında bi ilişki kuramadım -
Benim cpu 1.65v'da şimdilik bi sorunum yok -
Selamlar,
Dijital35; öncelikle sistemin hayırlı olsun güle güle kullan, bir sorum var yalnız.
Gigabyte K8NF-9 Nforce 4 Anakart'da Firewire sürücüleri kurulu olup SlyStar 2 ile çakışma yaptı mı? Özellikle de ProgDVB kullanırken.
Çünkü ben de bu Anakartdan alacağım için tırsıyorum. -
ozkaradag arkadaşım herhangi bir sorun olmadı. Skystar 2 düzgün olarak çalışıyor.
Anakarttan son derece memnunum. -
Arkadaşım haberin olsun şimdilik vcore'u 1.55v'a düşürdüm sıcaklıklarda gözle görülür bi düşüş oldu.
Şuanda cpu 32-33c derece civarı -
quote:
Orjinalden alıntı: digital35
ozkaradag arkadaşım herhangi bir sorun olmadı. Skystar 2 düzgün olarak çalışıyor.
Anakarttan son derece memnunum.
Selamlar,
Dostum; cevabın için çok teşekkürler. -
Bu anakarttan bende kullanıyom bi sorun yok... Dijital 2600'ün üstüne çıktınmı? ben çıktım o voltajla bi şey olacağını sanmıyom... -
Dijital senin ramlar kaça çıkıyor.Ramlara overclock yaptın mı? Ziwro ya senin kaça çıkıyor benimkiler 229 dan fazla basmıyor. -
yunus2321
şu anda 283X9=2540 da kullanıyorum. 295 FSB de 1M superpi aldım ancak sistem stabil değildi. şu anda 1.55 v ile stabil görünüyor.
300 FSB de makina açılmıyor ramlerden olduğunu düşünüyorum. ramlerde 218 falan gördüm sanırım çok iyi değil. -
quote:
Orjinalden alıntı: yunus2321
Dijital senin ramlar kaça çıkıyor.Ramlara overclock yaptın mı? Ziwro ya senin kaça çıkıyor benimkiler 229 dan fazla basmıyor.
Benim ramlerde en fazla 239'u görüyor
İnşallah şu ramleri değiştiricem
-
arkadaşlar voltajlar bana cok baya fazla geldi ben 300*9 2700 mhz de 1,5 voltda kullnıyorum benim veniceyi ve bu voltajda gayet stabil
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X