Bildirim
Venom Voodoo Seviyesinde Soğutucu Önerisi??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
merhaba kardeş bende gittim aldım siparişte yok diyolar bana da öle dendi ama eksene gittim aldım tavsiye ederim 30 derece düşüş oldu şu anda sistemim boşta 29 30 derece yükte 37 y igeçmiyor tavsiye ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: TheOrdeR
merhaba kardeş bende gittim aldım siparişte yok diyolar bana da öle dendi ama eksene gittim aldım tavsiye ederim 30 derece düşüş oldu şu anda sistemim boşta 29 30 derece yükte 37 y igeçmiyor tavsiye ederim
ben istanbulda değilim maalesef gidip alamam yani -
valla hocam noctua öneriyolar birde onlara baktınmı -
quote:
valla hocam noctua öneriyolar birde onlara baktınmı
onun fiyatı yaklaşık 50tl daha yüksek maalesef onu alacak kadar bütçem yok -
şehir ve bütçe sölersen sana yardımcı olurum araştırayım yardımcı olmak için maksat işini gör -
quote:
şehir ve bütçe sölersen sana yardımcı olurum araştırayım yardımcı olmak için maksat işini gör
şehir konya hocam bende araştırıyorum ama noctua ve voodoo'dan başkası pek etkilemiyor beni maalesef -
quote:
Orijinalden alıntı: Gölge Haramisi
quote:
şehir ve bütçe sölersen sana yardımcı olurum araştırayım yardımcı olmak için maksat işini gör
şehir konya hocam bende araştırıyorum ama noctua ve voodoo'dan başkası pek etkilemiyor beni maalesef
kardeş akasa venom pico diye bi model var kullanan arkadaşımda varmış sordumda kullanışlı olduğunu söyledi stoktada varhttp://www.akortek.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/akasa-venom-pico-intel-lga775-1155-1156-ve-amd-754-939-940-am2-am3-fm1-uyumlu-pwm-fanli-universal-islemci-sogutucusu.html
-
-
Gorunusu pek iddali degil ama 4.5ghz de max 60 derece oldu islemci.
Cooler master hyper 212+
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
şehir konya hocam bende araştırıyorum ama noctua ve voodoo'dan başkası pek etkilemiyor beni maalesef
kardeş akasa venom pico diye bi model var kullanan arkadaşımda varmış sordumda kullanışlı olduğunu söyledi stoktada varhttp://www.akortek.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/akasa-venom-pico-intel-lga775-1155-1156-ve-amd-754-939-940-am2-am3-fm1-uyumlu-pwm-fanli-universal-islemci-sogutucusu.html
hocam pico pek iyi değil benchmarklarda gördüğüme göre.
macho da iyidir yalnız 1kg.kasaya dik şekilde konulursa zarar vereceğini düşünüyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: berkeger
Cooler master hyper 212+
dostum frosty'e göre 212+ highda noctua lowdayken 212+nin 1 sıra altında.
http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2525&page=5 -
quote:
quote:
Cooler master hyper 212+
http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2525&page=5
Noctua da 2 fan varken cm de tek fan var. Bir fan daha eklense cm ye birazdaha iyi sonuc verir gibime geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
Cooler master hyper 212+
http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2525&page=5
Noctua da 2 fan varken cm de tek fan var. Bir fan daha eklense cm ye birazdaha iyi sonuc verir gibime geliyor
thermalright silver arrow var onu düşünüyorum ama 1124gr. kasa mATX.kasa haf x.acaba sorun yaratır mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qRowNie -- 16 Haziran 2012; 15:59:52 >
-
haf 932 mi ? -
quote:
haf 932 mi ?
haf X.yani 942 -
hertürlü sığar kardeşim -
quote:
hertürlü sığar kardeşim
yalnız benim anakarttan şüphem var.mATX olunca küçücük bişey.1 tane ram slotum boş zaten ama pci slotuna gelir mi orası muallak -
kimse yok mu yardım edecek,fikir söyleyecek? -
quote:
kimse yok mu yardım edecek,fikir söyleyecek?
Linkteki pdf listeden kontrol edin anakartınıza uyumunu;
Thermalright Silver Arrow Motherboard Compatible List (MCL)
Benzer içerikler
- termal macun yerine ne kullanılır
- laptop soğutucu öneri
- sıvı metal macun
- overclock nasıl yapılır
- termal macun önerisi
- undervolt nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X