Şimdi Ara

Ventus Prime 3 lastik tanitilmis(en iyi f/p) A sinifi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
5
Favori
34.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: themacir

Ben beklerim diyenlere nokian eline 2 lastiği de araştırmalarını tavsiye ederim, lansman Mayıs ayında, etiket değerleri AA, 69 dB

Dogruys a tüketim %10 düşmesi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

205-55-R16 91V 175TL civarinda

Sagolun ama 150 den bekliyordum ben şahsen belki nete düşerse daha da düşer fiyati

• Vestel venus 3 diye okudum goz doktoruna gitme zamanim gelmis

• @HyperXCrossfire

Nette satan bir yer var mı? 205-50-17 için fiyat ne kadardır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

quote:

Ben beklerim diyenlere nokian eline 2 lastiği de araştırmalarını tavsiye ederim, lansman Mayıs ayında, etiket değerleri AA, 69 dB

Yüzde 10 mu? Nasıl oluyor bu oran? Benim bildiğim 1000 km de 1 litre gibi rakamlara başarılı diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

quote:

quote:

Yüzde 10 mu? Nasıl oluyor bu oran? Benim bildiğim 1000 km de 1 litre gibi rakamlara başarılı diyorlar.

Bende CPC 5 e sınıfıttüketim etiketi var a sınıfı etiketli lastikle %10 fark olması gerekli

• quote:

Orijinalden alıntı: The Schuey

@HyperXCrossfire

Nette satan bir yer var mı? 205-50-17 için fiyat ne kadardır?

93W
    www.artvinticaret.com
    Jant Lastik Satış - Kış Lastiği Fiyatları - Pirelli Bayii İstanbul
    http://www.artvinticaret.com/Hankook-20550R17-93-W-Ventus-Prime3-K125-Oto-Yaz-Lastik,PR-66192.html

93V
    www.artvinticaret.com
    Hankook 205/50R17 93V Ventus Prime3 K125 XL | artvinticaret.com
    http://www.artvinticaret.com/Hankook-20550R17-93-V-Ventus-Prime3-K125-Oto-Yaz-Lastik,PR-66191.html

Suan bu lastigi almak icin erken bence.Diger sitelerede gelince daha da ucuzlar.

• shifisitert S kullanıcısına yanıt
    Suan tek bir yerde var internette.Dediginiz gibi yayginlastikca ve testler arttikca fiyatta ucuzlar.Eger testlerde boyle ust siralarda olursa acikcasi 175tl olsa bile 205-55-r16 icin oldukca iyi fiyat.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ktlimited01

Ben hankook Tr ye mail attım Ventus Prime 3 bayilerimizde satışa sunulmuştur yanıtı gelmiş dün

İnternette bulamadım kacaymis

Az önce arkadaslar 1 yerde bulduk yazmıslar ama bende bayısıne ugramadım henuz. Mayısı- hazıran beklersek fıyatlar duser kesın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

quote:

quote:

Bende CPC 5 e sınıfıttüketim etiketi var a sınıfı etiketli lastikle %10 fark olması gerekli

Bir diğer lastiğe göre yüzde 10 farkeder diyorsanız tamam. Ama ilk yorumda sanki Araç yüzde 10 az yakacak gibi anlaşılıyor. Herhangi bir kaynakta yüzde 10 az yakan bir lastik bulamadım çünkü.

• quote:

Suan tek bir yerde var internette.Dediginiz gibi yayginlastikca ve testler arttikca fiyatta ucuzlar.Eger testlerde boyle ust siralarda olursa acikcasi 175tl olsa bile 205-55-r16 icin oldukca iyi fiyat.

linki neydi nettekı vp3 un
  • ktlimited01 K kullanıcısına yanıt
    http://www.artvinticaret.com/
  • quote:

http://www.artvinticaret.com/

Bu sıte ıyıymıs Hankook 4 mevsim kinergy 4S bile satılıyor
  • Bu arada VP3 internete dusmeye basladı 1 haftaya kadar n11 de falanda görürüz sanırım.. Hayırlı olsun
  • Fiyatlar ne durumda
  • Dun sordum 175 TL civarı fiyatlar bekledıgımızden biraz yuksek ama Conti CPC5 205 TL ike daha iyi bir lastik olan Ventus 3'u daha uygun fiyatla almak mantıklı gözüküyor
  • shifisitert S kullanıcısına yanıt
    Continental de 185 civarina bulunabiliyor nette ama hankook daha yeni ve ozellikleri ayni buyuk ihtimalle.Kisitli testlerde de hankook daha iyi.

Daha ucuz ve degerleri daha iyi goodyear egp var birde isin icine o da girince isler karisiyor.Gerci degerleri daha iyi olsada biri ekonomi lastigi biri daha cok performans odakli.Ayrica seneye nokian eline2 gelecek A-A 69db.Iyi fiyattan satilirsa isler iyice karisir

Hankook rekabet icin biraz fiyat kirmasi gerekir bence Ventus Prime2lerden ses disinda oldukca memnundum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperXCrossfire -- 12 Haziran 2016; 13:24:17 >
  • quote:

Continental de 185 civarina bulunabiliyor nette ama hankook daha yeni ve ozellikleri ayni buyuk ihtimalle.Kisitli testlerde de hankook daha iyi.

Daha ucuz ve degerleri daha iyi goodyear egp var birde isin icine o da girince isler karisiyor.Gerci degerleri daha iyi olsada biri ekonomi lastigi biri daha cok performans odakli.Ayrica seneye nokian eline2 gelecek A-A 69db.Iyi fiyattan satilirsa isler iyice karisir

Hankook rekabet icin biraz fiyat kirmasi gerekir bence Ventus Prime2lerden ses disinda oldukca memnundum ben.

ben testlere baktım vp 3 cpc 5 ve ultragrip i geride bırakmıştı frenleme vb testlerde su an en iyisi. Bir de vredestein Sportrac 5 var ama o ulkemize gelmiyor

• SİTEDE NEDEN FİYATLARI YAZMIYOR
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.