Şimdi Ara

Ventus Prime 3 lastik tanitilmis(en iyi f/p) A sinifi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
5
Favori
34.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gy ugp lastik yarıldı. 2 tane Cc+ siparis ettim. Bakalım nasıl çıkacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • shifisitert S kullanıcısına yanıt
    Testlerin linkini verebilir misiniz? Boyuta gore de degisiyor test degerleri ama aciklamalari okumak gerek.Bazen 4-5 lastigin ozellikleri benzer oluyor ve fiyata vs. gorede siralayabiliyorlar.

Hankook ventus prime2 ler benim eski lastiklerim.Yukarida da soylenmis evet ilk 3 yil iyiydi lastikler ama 3 yildan sonra sertlesmeye basladi lastikler.60bin km civarinda yol yaptim hankooklar ile ve disleri hala 5mm civarinda.Ama taban kenarlarindan kopmalar vardi.Sert lastik dogru ama bizim memleketin cukurlu yollarinda iyi is cikariyor.Kaldirima da ciktim,cukurada dustum catlak,balon olmadi.Ses etiketine bakarsak 205-55 r16 icin 68db degeri vardi benimkilerin ama gurultu vardi.(Arac i30 ondan kaynakli da olabilir,yol sesi aliyor) Vp3de vp2nin biraz daha gelistirilmisi.

Nisan basinda p7 blue aldim tanesi 200tlden,ilk izlenim olarak gayet iyi.Hankooklardan sonra biraz daha yumusak bir yapisi var.Ses olarak ayni bence,deger olarak 71db.Etiket degerleri B-A.Incik cincik cok arastirirsaniz bir yere cikilmiyor.Etiket degerleri,testler beni p7 blue almaya yonlendirdi.Onu almasam dunlop fm800 alirdim.

F/P olarak 205-55 R16 da 200tl civarina birkac model var.Bence bunlari tercih etmek daha mantikli.Conti 240-250tl ama aradaki fiyat farkina degecek cok fazla bir ozelligi var mi,bence yok.

Bu arada,yaz-kis olayinin yasandigi bir yerdeyseniz crossclimate+ modeli cikmis.Onu da listeye ekleyebilirsiniz.Sok,tak derdi olmaz en azindan.

• quote:

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

Testlerin linkini verebilir misiniz? Boyuta gore de degisiyor test degerleri ama aciklamalari okumak gerek.Bazen 4-5 lastigin ozellikleri benzer oluyor ve fiyata vs. gorede siralayabiliyorlar.

Hankook ventus prime2 ler benim eski lastiklerim.Yukarida da soylenmis evet ilk 3 yil iyiydi lastikler ama 3 yildan sonra sertlesmeye basladi lastikler.60bin km civarinda yol yaptim hankooklar ile ve disleri hala 5mm civarinda.Ama taban kenarlarindan kopmalar vardi.Sert lastik dogru ama bizim memleketin cukurlu yollarinda iyi is cikariyor.Kaldirima da ciktim,cukurada dustum catlak,balon olmadi.Ses etiketine bakarsak 205-55 r16 icin 68db degeri vardi benimkilerin ama gurultu vardi.(Arac i30 ondan kaynakli da olabilir,yol sesi aliyor) Vp3de vp2nin biraz daha gelistirilmisi.

Nisan basinda p7 blue aldim tanesi 200tlden,ilk izlenim olarak gayet iyi.Hankooklardan sonra biraz daha yumusak bir yapisi var.Ses olarak ayni bence,deger olarak 71db.Etiket degerleri B-A.Incik cincik cok arastirirsaniz bir yere cikilmiyor.Etiket degerleri,testler beni p7 blue almaya yonlendirdi.Onu almasam dunlop fm800 alirdim.

F/P olarak 205-55 R16 da 200tl civarina birkac model var.Bence bunlari tercih etmek daha mantikli.Conti 240-250tl ama aradaki fiyat farkina degecek cok fazla bir ozelligi var mi,bence yok.

Bu arada,yaz-kis olayinin yasandigi bir yerdeyseniz crossclimate+ modeli cikmis.Onu da listeye ekleyebilirsiniz.Sok,tak derdi olmaz en azindan.

Tyre review sitesinde ama linkini veremiyorum zamanim oek yok aeastiramiyorum mlsf. Ama en son test su anda bahsettigi sitede nirmal binek 16 janta aittison test

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 205 55 16 kullanan arkadaşlar bu lastikte balans sorunu yaşadınız mı?
  • mehmetyilmaz77 M kullanıcısına yanıt
    Lastikleriniz nasıl yarıldı? Sürüş tarzınız nasıldır?

GY EGP'den uzak mı duralım :)

• istavrit59 İ kullanıcısına yanıt
    nasil ve nezaman yarildigini bilmiyorum. tesadufen yarigi sonradan gordum. lastigi 2hafta daha kullandim. bu sene performansi dusmustu zaten. bayir kalkislarda kaciriyordu. sakin kullanan biriyim. 1.4 motorlu c sinif aracta performansli kullanim imkansiz zaten

tum lastikler zamanla perf kaybediyor. bu yuzden yazlik kislik lastik yerine 4mevsim cc+ aldim erken degistirecegim lastikleri. istanbulda cok uc noktalara gelmiyor sicakliklar.

• Arkadaslar cokta takılmayın bu lastık konusuna artık a sınıfı etıket gordugunuz lastigi alın, en kotu b degerın altına dusmeyın. Uzun dayanıklı lastık ıstersenız taksıcılere bakın 10 taksıden atıyorum 5 ınde bı lastik gordunuz onu alın. O lastık dandık ama uzun omurludur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

nasil ve nezaman yarildigini bilmiyorum. tesadufen yarigi sonradan gordum. lastigi 2hafta daha kullandim. bu sene performansi dusmustu zaten. bayir kalkislarda kaciriyordu. sakin kullanan biriyim. 1.4 motorlu c sinif aracta performansli kullanim imkansiz zaten

tum lastikler zamanla perf kaybediyor. bu yuzden yazlik kislik lastik yerine 4mevsim cc+ aldim erken degistirecegim lastikleri. istanbulda cok uc noktalara gelmiyor sicakliklar.

bı kenara surtmussunuzdur kaldırıma bıraz hızlı ın cık bıle yaparsanız o yarılabılır. Michelin ve GY gibi yumusak lastıkler yarılır kolayca. Bazende park ederken tam saga kırıp yanakları kaldırıma cok yaslıyorlar araba oyle 2-3 gun duruyor lastık ayvayı yıyor. Sonra duz yorda giderken bıle yarılabılır yanı
    yarılma tabanda oldu işin ilginc tarafı. fakat şahsen dayanıklı lastik yerine iyi yol tutan ve kısa ömürlü lastiği tercih ederim. trafik kazalarında en fazla kayıp veren ülkeyiz zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

yarılma tabanda oldu işin ilginc tarafı. fakat şahsen dayanıklı lastik yerine iyi yol tutan ve kısa ömürlü lastiği tercih ederim. trafik kazalarında en fazla kayıp veren ülkeyiz zaten.

Uretim hatasi olabilir bencw tujetici mahkemesine basvurun

uretim hatalarina karsi garanti 2yil. lastik 3yillik oldu

• arkadaşlar n11 den 205 55 16 91v vp3 aldım made in korea üretim. sizin lastiklerinizin üretim yeri nedir? 15 inç modeli (hungary) macaristan yazıyordu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: predator93

arkadaşlar n11 den 205 55 16 91v vp3 aldım made in korea üretim. sizin lastiklerinizin üretim yeri nedir? 15 inç modeli (hungary) macaristan yazıyordu?

Oda sikinti ab ulkelirinde uretilen lastikler ab standsrtlsrinda 2 yil kullan at olabiliyor

• Astra h ve corolla icin lastik alacagiz. Corolla samsunda yaz kis, astra sivasta yazlik kislik olarak kullanilacak. Dunlop sp sport fm800 205/55/16 dusunuyoruz. Yada ventus prime 3 mu almaliyiz.Ne dersiniz arkadaslar. Fiyat olarak adet basi max 200 tl olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: y.alper

Astra h ve corolla icin lastik alacagiz. Corolla samsunda yaz kis, astra sivasta yazlik kislik olarak kullanilacak. Dunlop sp sport fm800 205/55/16 dusunuyoruz. Yada ventus prime 3 mu almaliyiz.Ne dersiniz arkadaslar. Fiyat olarak adet basi max 200 tl olacak.

ucuz olanı alın ıkısıde a sınıfı
  • quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

quote:

Orijinalden alıntı: predator93

arkadaşlar n11 den 205 55 16 91v vp3 aldım made in korea üretim. sizin lastiklerinizin üretim yeri nedir? 15 inç modeli (hungary) macaristan yazıyordu?

Oda sikinti ab ulkelirinde uretilen lastikler ab standsrtlsrinda 2 yil kullan at olabiliyor

sadece ab uretimleri mi 2 yil kullan at olabiliyor? ab disinda garanti daha mi fazla?

• arkadaşlar VP3 205 55 16 91V KORE üretimiyken 205 55 16 91H macaristan üretimi sizce ikisi arasında fark var mıdır?bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • 195 50 r15 aldım az önce. inşallah memnun kalırım..
  • 1500 kmdir 205 55 19 91V kullanıyorum fren performansı harika abs nerdeyse hiç devreye girmiyor.Ayrıca lastiklerin sessizliği çok iyi.
  • 195/65R15 K125 Ventus Prime3 bugün aldım ilk deneyim gayet sesiz , yumuşak lastik fren mesafesi kısa, ayrıca kasıs cukurda ses falan hısettirmiyor continrntal önceki lastiğim cukurlarda sesi hissettiriyordu bu lastik iyi gibi dört kanal var ayrıca su tahliye kanalları mevcut uzun yol performansınıda test edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gacvokem -- 27 Temmuz 2017; 21:59:17 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.