Şimdi Ara

Ventus Prime 3 lastik tanitilmis(en iyi f/p) A sinifi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
5
Favori
34.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cumartesi günü taktırdım, oldukça memnunum. Sessiz ve yumuşak bir lastik.
  • asx'e 1 ay kadar önce aldım bu lastikten. memnunum açıkçası. ama yol tutuş hakimiyeti biraz zayıf sanki. frenleme iyi, özellikle ıslak zeminde.
  • hankook yaptığı ar-ge yatırımının karşılığını bence almaktadır.

3-4 senedir çok güzel ürünler çıkardılar. birçok alman aracının fabrika çıkış lastiği oldular.

pirelli 10 yıldır P7 ile tutunmaya çalışıyor. iyi lastik ancak yeni model gerekli.

bridgestone saymıyorum zaten taş gibi lastik, dayanıklı ama ger kalan özellikleri fiyatını haketmiyor.
  • kuru zemin yol tutuşu ve frenleme performansı ve yanak kalınlığı için bilgi verebilir misiniz*
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

kuru zemin yol tutuşu ve frenleme performansı ve yanak kalınlığı için bilgi verebilir misiniz*
    kuru zemin yol tutuşu ve frenlemesi mükemmel. yanak dayanıklığı ile ilgili ventus prime 2 modeline göre sağlamlaştırılmış. sessiz bir lastik tek sıkıntısı ıslak zeminde virajda yanal olarak aquaplaninge girildiğinde önden kayma erken geliyor başka lastik 75 kmh te önden açılıyorsa bu 70 kmh te kayıyor.
  • 60 bin km kullananlar yorum yapabilirlerse daha iyi olur. Mesela cpc 5 i 100 bin kullanfim cok basariliydi sadece disleri azaldiginda su tahliyesi sikinti yaratiyordu ama hamuru kuru zeminde yine cok iyiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tucson'un fabrika çıkış lastiği Continental SC5 in yeirne ilerde Hankook modeli düşünebilirim ben de.
  • az önce ümraniye karaman otomotivden fiyat aldım 275 tl
  • okirgil O kullanıcısına yanıt
    Cpc5 le aynı fiyat bu durumda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetyilmaz77 M kullanıcısına yanıt
    2 lastiğe 530 lira
    2 sibop 30 lira
    balans 70 lira
    toplam 630 tl bayıldım. ümraniyede caminin arkasındaydı
  • 13 bin km dir kullanıyorum, bu lastiğin bana göre öne çıkan özelliği konfor ve kuru frenleme performansı.
    Zayıf yönü, su tahliyesi belirli bir hızdan sonra tehlikeli boyutlara varabiliyor, daha önceki lastiklerde belirti verirdi, bunda aniden kontrolü kaybedebilirsiniz, derin su geçişlerinde dikkat gerektiriyor.
    Kuru yol tutuşu yüksek sıcaklıklarda yaz sıcağında mükemmel, çok iyi tutuyor gerçekten.Ancak 0-20 derece hava sıcaklığı arasında Falken bundan daha iyiydi.
  • Bilgidir

205 55r16 310 tl

• bu lastikle ilgili tek yazabileceklerim;

kuru zeminde yol tutuşu mükemmel. bir ps4 kadar olamasa da fiyatına göre mükemmel.
    ıslak zeminde ise tam tersi. özellikle 195 50 r15 ebatında çok çok kötü. araç sürekli abs'ye giriyor. ama 215 60 17'de o kadar kötü diyemem. daha iyi geldi bana...
  • Okuduğum yorumlara göre kuru zeminde fren mesafesi çok iyi, ıslak zeminde biraz sıkıntılı. Peki ya virajlarda nasıl bir lastiktir acaba ? Virajlara biraz sert girdiğimizde arkayı hemen bırakıyor mu yada esp hemen devreye giriyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

Okuduğum yorumlara göre kuru zeminde fren mesafesi çok iyi, ıslak zeminde biraz sıkıntılı. Peki ya virajlarda nasıl bir lastiktir acaba ? Virajlara biraz sert girdiğimizde arkayı hemen bırakıyor mu yada esp hemen devreye giriyor mu ?
    kuru zeminde tutunması en iyi olan lastik. eski lastiklerim goodyear efficientgrip ile her kavşakta virajlarda arkasını bırakıp esp devreye girerken şuan bu lastikler ile stepway yüksek bir araba olmasına rağmen esp devreye girmiyor. esp ışığını unuttum diyebilirim. ama ıslakta viraj denemedim. ıslakta biraz tedirgin ediyor.
  • predator93 kullanıcısına yanıt
    Pilot sport 4, eagle f1 asym 3, eagle f1 asym 5, continental sport contact 5, continental premium contact 6, p zero varken kuru zeminde en iyi demek cok iddiali olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibiza123 -- 24 Nisan 2019; 19:30:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ventus Prime 2 kullanıyorum 2.5 yıl oldu. Yaklaşık 20 bin km yol yapıldı. Yumuşaklığı nerdeyde ilk zamanlardaki gibi. Alınası bir lastiktir. Islak yol tutuşu iyidir.
    (Not: Kışın kış latiği kullanılmıştır)

• MICHELIN Primacy 4 & Hankook Ventus Prime 3

Hangisi sizce?
  • Murat_5320 kullanıcısına yanıt
    215/60/17 olanını kullanıyorum, virajlarda hemen bırakma yok kesinlikle. hemen esp'de açmıyor. kuru zeminde tutunması başarılı. ama bir michelin ps4 kadar değil.

ıslak zeminde de kuru'dan biraz daha kötü ama çok kötü de değil, ortalama diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snoppy

MICHELIN Primacy 4 & Hankook Ventus Prime 3

Hangisi sizce?
    aynı ikilimi 1 ay kadar yaşadığım.
    Ventus 3 aldım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.