Şimdi Ara

Venus'de 44 Lvl Full İnt Nuker>TakaS<Wizard-Crossbow veya 25YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Venus'de bulunan 44 lvl full int charımı ilk tercih olarak Wizard bi karakterle takas etmek istiyorum. 2. tercihimde crossbow. Tekliflere açığım.
    Charın skill durumunu gösteren ss'leri koydum. Charın kasasında 10m para 3 sayfa full elixir 1 sayfa full element 1 sayfada full item ve lucky stone var. Kasanın durumu 44 lvl chara göre çok ii. Ayrıca skilleride elimden geldiğince max. lamaya çalıştım. Buz nukesini bile bile ezik tuttum o skilli up lamaya gerek olmadığını düşündüm..
    Yine skill durumu böle yada bu chara yakın olan ve kasasının durumu böle olan en düşük 42 olmak şartıyla bi charla takas ederim. ilgilenenler streetglow34@hotmail.com Teklifleri olan arkadaşlar önce buraya yazarsa sevinirim Charı 25 YTL ' ye de satabilirm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsungd840 -- 16 Nisan 2008; 16:21:34 >

• up !!
  • Kasa durumunda sadece 3m para olan farmlı 40 lvl bir wizard kasabilirim 1 hafta içinde istersen. pm attım cevabını bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeteLin0

Kasa durumunda sadece 3m para olan farmlı 40 lvl bir wizard kasabilirim 1 hafta içinde istersen. pm attım cevabını bekliyorum.

Charı en azından 42'ye kadar kasarsan olur. Ama farmlı olması şart bide wizard/cleric olması gerekli. Charı en baştanmı kasıcaksın ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: samsungd840

quote:

Orjinalden alıntı: FeteLin0

Kasa durumunda sadece 3m para olan farmlı 40 lvl bir wizard kasabilirim 1 hafta içinde istersen. pm attım cevabını bekliyorum.

Charı en azından 42'ye kadar kasarsan olur. Ama farmlı olması şart bide wizard/cleric olması gerekli. Charı en baştanmı kasıcaksın ?

10 lvl bard 13 lvl wizard da skilleri 22 lvl de 6k sp si var.
    25k sp yapıp 0 gapla 42 ye kadar kasarım
    bana venüsde char lazım çünkü.
  • Bard mı :S Wizar'a cleric daha uygun bnm bildiğim. Bide benm charım full bot'du ama elemnt yaptım yinede sende 22 den 42 ye kadar elemnt çöplerini toplarsan en azından ii olur. Bide çıkan elixirleri falan kasada toplarsan anlaşırız. Çok şey istio gibi görünebilirmde charında para az olduğu için şartları olduğunca eşitlemeye çalışıorm.
  • Hala güncel!! isteyene real parayada satarım. Tekliflerinizi bekliorm
  • Bir wizard noise la kolay kasıldıgı için öyle kasılıyor.
    Charı sadece trace atıp diğer charımla kasıyorum.
  • up!!
  • up !!
  • up
    !!
  • up !!
  • up !!
  • up !!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.