Oncelıkle herkeze mrb. ben venus serwerınde max. 40 ytl'ye car arıyorum lwl 60+ olabılr ve nuker veya wizard olsun...
quote:Orjinalden alıntı: The Stranger 100YTL gözden çıkarabilirsen 73 level glavier verebiliri.Kapı komşumun charı =) Ya kardes okuyorum bılıomusun o yusden max 40 ytl
quote:Orjinalden alıntı: uqurrrrr 61lwl Blader var .5lwl guild .4tane sos +2 seti vardır. Elindekiler +3 tur. 300silke verebilirm pm atarsan bana ulasırsın max 40 dıom demı
quote:Orjinalden alıntı: aXi1o quote:Orjinalden alıntı: uqurrrrr 61lwl Blader var .5lwl guild .4tane sos +2 seti vardır. Elindekiler +3 tur. 300silke verebilirm pm atarsan bana ulasırsın max 40 dıom demı 300 silk zaten 43 yada 45ytl eder
quote:Orjinalden alıntı: uqurrrrr 300silk 45 YTL 40ytl verebilcegine gore 5ytl de ekleyebilrdin nese bb kolay gelsin dogru da ben blade deıl ama wizard veya nuke olsun demıstım ama resım eklede bakım
quote:Orjinalden alıntı: uqurrrrr Konuma bak istersen !!http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=28889386 baktım car guzel gercektende ben kendımı kasıcagım bı car arıyorum o yuzden wizard veya nuke olsun dıom kardesm...