Şimdi Ara

verfying dmi pool data

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burada takılıp kalıyor aygıt ya! Açmıyor, sonracığıma buradan geçse bile bu bildiğimiz microsft xp nin mavi ekranı çıkıp; yeni bir aygıt yüklediyseniz, bütün sürücülerini kaldırın,virüs programınız varsa hede höde, bilenler bilir. Ben nasıl halledeceğim bunu şimdi? Açamıyorum bilgisayarımı,p3,qdi anakart,award bios. Lütfen yardım!

• Bilen yok mu nedir benim sorunum? Bir arkadaşın bilgisayarı da böyle yapmaya başlamıştı, biosu güncelledik bilmem ne ettik sonucunda anakart hiç açmaz oldu ve kasaya bir köşeye koyduk.
  • Senin HDD nin başlangıç clusteri bozulmus sanırım

FDISK /mbr dene bakalım..
  • olabilir,deneyeceğim!
  • Orada donuyorsa büyük ihtimal boot virüsü vardır.Başlangıç disketinden boot yapmayı dene.Aynı diske f-prot dos versiyonu koy.Tarattır ve yok et :)

2. yöntem olarakta başka bir harddiskten windowsunu kur.Bu sorunu yaşayan harddiskini 2. disk olarak bağla.Sorun otomatik olarak çözülür.

Bu arada o bahsettiğim virüs hala benim eski harddiskte var.F-prot geçici olarak halletmiş sanırım formatı yiyince yine virüs hortladı.
  • Yaw bende de o yazıyı eskiden success diye geçiyordu şimdi success
    yazısının yerini .... aldı. Bu ne olaki??.
    Bu bir sorun olarak nitelendirilebilir mi?. Eğer bir sorunsa nasıl kurtulacağım.
  • hımmmm! Evet virüs ihtimalini hiç düşünmemiştim. Esasında bir başka sorun daha var, benim hdd temiz ya da ben böyle olduğuna inanıyorum, ama bu xp proyu hiçbir şekilde başka bir sistemde açamadım,yani benim xp yüklü olan hdd mi başka bir sisteme taktığımda o tanıdık mavi ekran geliyor.Baktım, araştırdım microsftun veri tabanından bununla ilgili bir sürü şey yazıyor ama kesin bir çözümü yok! Binbir türlü ayar yap biosdan bilmem ne sonra dene, yok işlemcinin web sitesinden bu writeback özellikleriyle ilgili bilgi edin bilmem ne; tam bunlarla uğraşırken "verfying dmi pool data" sorunu birden hortladı ya! Aynı sorunu bir arkadaşın sistemi yapıyordu,kasa artık hiç açılmıyor.Başka hdd lerle denedik,aynı tas aynı hamam. Yani bu başka hdd ile boot etme çözümü bence bir işe yaramayacak ama, siz yine yorumlarınızı ve önerilerinizi yazın, belki bir çözüm buluruz hep beraber!
    Selamlar,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by lord_of_the_world84</i>
    <br />Yaw bende de o yazıyı eskiden success diye geçiyordu şimdi success
    yazısının yerini .... aldı. Bu ne olaki??.
    Bu bir sorun olarak nitelendirilebilir mi?. Eğer bir sorunsa nasıl kurtulacağım.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

donanımda ya da biosda bi değişiklik yaptınmı onu kontrol eder ve değişiklik kaydedildi gibisinden yazar.
    her açılışta yazmaz
  • Sağol.. Dikkatimi çekmemişti. Şimdi dediğin gibi Bİos'dan minik bir ayar değişikliği yaptım. success'ledi.
    Demek ki o succes işi yalnızca bios'daki ayarların başarılı bir şekilde kaydedildiğini göstermek içinmiş..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.