< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vergi zam oranı belli oldu: MTV ve IMEI kayıt ücreti 2022'de ne kadar olacak? (4. sayfa)
-
-
Dolar milyoneri olsam bu ülkeden anında kaçarım sadece tatile gelirim 1aylığına
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hem para veriyoruz hem tükürüğünü
-
Verdin yetkiyi, hisset etkiyi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bunlar hayyyyysiyet yoksunu, ...... .
Boşluğu doldurunuz. (100p)
-
Pasaportumun 4 yıl daha vizesi var. Ben pasaporta başvursam 14 yıl şeklinde mi güncellenir yoksa 10 yıllık olarak mı olur ? Eğer 14 olursa yıl bitmeden güncellemek isterim.
-
Bence acele etmelerine hic de gerek yok ne o ehliyeti ne de pasaportu artik zor kullanirlar bu doviz kuru ile 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam birinciyi aldıktan sonra bir daha başvurun 24 sene pasaport derdiniz olmaz.
-
Eee halk nasıl yaşarsa öyle yönetilir, bu zamlar az bile, yüzde 500 yapsınlar da 5 sene zam muhabbeti yapmasınlar...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu saaten sonra vazelin işine giriyorum, ülke'de en fazla ihtiyaç duyulan şey vazelin bence
Bugüne kadar bu topraklarda yaşamış herkesin laneti üzerinize olsun. iPhone 13 alıp 2000 verip kayıt yapıcaktım. Ona da zam yapıcaksınız madem OnePlus alır IMEI çakar size kuruş kazandırmam o telefondan. Bi bırakın da insanlar birbiriyle iletişim halinde kalsın bari.
-
Behter olsunlar!!!
-
Ülkede nefes almak lüks!
İnsan utanır biraz!
%36
ÜLkede bukadar ağır vergiler varken nasıl hala 80 90 milyon nüfus olabiliyor? Neden kimse göç etmiyor.
-
-
Adamlar işi biliyor vazeline bile zam yapmışlar
Hepsiburada satıcıları uçuk fiyata satıyor.Aynı markanın 20-25 TL TL'ye satılan ürünleri de var.Farkı ne bilemem?
düşünmeden araştırmadan yaşayıp bilmediği konuyu savunan cahillere az bile
-
1 Dolar 10 ₺ Olmuş millet de Tık yok...!! Bunda da bir şey olmaz. Yarın unutulur.. Böyle Bi milleti yönetmek isterdim varya. Elimde Kur'an, Alnım yalandan secde de yapıştır gitsin.. Nasıl olsa yutan çok..
Yakında Doğalgaz, Elektrik, Yakıt okkalı Bi Zam daha gelir tamam.
10 Milyona yakın SURİYELİ 'ye bakmak kolay değil tabii. Para lazım..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Baktılar millet 1.0, 1.2 motor araba alıyor, vermişler küsküyü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X