Şimdi Ara

Vergi zam oranı belli oldu: MTV ve IMEI kayıt ücreti 2022'de ne kadar olacak? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
18.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diğerlerini bilmiyorum ama MTV müdahale yetkisi ile %10-15 lere düşürülebilir.
    Bkz:Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Daha çok pompa Ke daha çok ve hızlı etkili aynı tempo devamke.

• Sorsan enflasyon %15 yalanizi seviym.Biktim bu ulkeden lanet olsun.Allah tez zamanda sunlari basimizdan def eder İnşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İktidar taraftarı olup cevap verebilecek birileri kaldı mı? Bir zamanlar forumda tartıştığımız adamlar nerelerde? O gün geldiğinde ben hala burada olacağım ama siz olmayacaksınız demiştim. Tek tek hortlatayım belki üyeliklerini bile iptal etmişlerdir. :)))

• Yağdır mübarek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 3 Kasım 2021; 18:56:40 >
  • Böyle bir zam almıyoruz maaşlara. Mtv zammına bak ya. Alırken %110 ötv üzerine kdv ödedim bide böyle saçma bir vergi almak. Allaha havale ediyorum bu kadar vergi helal değil. Cezalara gelem zamlara bişey demiyorum ama IMEI, pasaport, ehliyet ve mtv gibi keyfi olmayan zamlara yapılan tutarlar bizim aldığımız maaş zamlarını erityor. İnşallah bu düzenlemeyi yapanlar hak ettiklerini bulurlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • A a ? Enflasyon %5-10 değil miydi alt tarafı? Nereden çıktı bu %36. Alla alla ya. Çok enteresan. :D Neyse giydirin giydirin, içimin yağları veriyor oy veren fakirler işine gelmedikçe oy vermeyeceğim dedikçe. Aaa niye artık oy vermiyorsunuz. Din iman diyordunuz. Yoksa paraya mı müslümandınız gerçekte? :D Hadi hadi lütfen partinizi parasız kaldınız, aç kaldınız diye satmayın. Sonuçta din iman meselesi. :P

• Az olmuş en azindan bi %50 bekliyordum

• Her şey daha güzel olacak

• Ben zamanında ehliyeti neredeyse yeni harç parasına almıştım. Hay maşallah diyorum sadece, sabahtan beri aklım bulandı artık sürekli ona buna şu kadar zam gelecek diye okuya okuya. Maaşlar minimum 10.000 olacak herhalde 🤔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 3 Kasım 2021; 20:50:24 >
  • gazlayın yavrum gazlayın ülke uçuyor ama enflasyonda uçuyor . 350 400 lira maaşa zam yapıp 2 haftada bir ürünlere fahiş fiyatlarda zam getirenerleri alkışlayan hala destekleyenler kaldıysa akıl sağlığından şüphe duyarım . bugün 1 damacana su 16 dan 18 liraya fırlamış 1 günde . 2 3 haftada bir tüketim ürünlerine zam üstüne zam geliyor . allah memurları 300 400 liraya tava getiren o sendikanın belasını versin .. iki haneli rakamlarda enflasyonu geçirsinler sonra kazandığının 3 4 mislini ödersin zamcıkla .... kışın ortasında doğalgaza elektriğe de 2. zammı getirsinler sen ondan sonra gör tantanayı zamanının anavatan partisinin yönetimine döner .. geçirdikleri kadar geçirsinler millete . bari son dakkalarda rüyanızdan uyanın da görün vatanın milletin halini .. 2023 de cumhuriyetin yüzüncü yılında türkiye yepyeni bir solukla kendine gelecek işallah . eğer bu kadar bok içerisinde muhalefet de koltuk sevdasına düşer aptalca kararlar alırsa artık türkiyede güvenilecek parti kalmamış demektir .

hele mtv ye % 30 zam ne demek yaa. allah belanızı versin sıfır bir araba alan şahıs lükse düştü demektir . ev alsan bir araba kadar masraf etmezsin . çok kötüye gidiyor durum giderayak geçirdikleri kadar geçirecekler bunlara dur diyecek biri yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 3 Kasım 2021; 21:0:7 >

• TechVET kullanıcısına yanıt

onlar abilerinin verdiği emirlere göre hareket ediyorlar, abileri demek ki buraya yollamamış.

• 1700 TL MTV mi olur.

• Son sürat fakirleştiriliyorum !

• star scream S kullanıcısına yanıt

%300 araba vergisi olurda

1700 ne ki

• şu dakikadan sonra kimse kacacıklara laf söylemesin devletine laf söylesin
    2021 2022
    IMEI Kayıt Harcı 2006 TL 2732 TL

orta sınıf telefon parası kadar kayıt ücretimi olur altı üstü kağıda imza atıyorsun ondan sonra neden kacak telefona eski imeil alıyor diyor 500 lira bile cok olan ücrete 2700 tl istemek milletin parasına cebine göz dikmek ben şu dakikadan sonra türkiyeden bir tane bile tel almam kacakcılardan alırım gecici kayıt yada eski tel imeisi attırıp kullanırım olur biter bir tarafta 100 tl bir diger tarafta 2700 tl aradaki farkı siz görüyorsunuz...iki sene sonra bu kayıt ücreti dört bin oldugunda millet nediyecek acaba amac türkiyeden almaksa alınır makul fiyatı olur lakin bazı modelleri gelmiyor aşırı pahalı diye malum siteden alıp belli zaman sonra gecici kayıt yada imeil atılıyor

• 2013'den beri arabaya vergi ödüyorum sözde yıllar geçtikçe düşmesi gereken vergi yıllar geçtikçe artıyor. Dünyanın herhangi bir ülkesinde şu zamlara gırla eylem yapılırdı, Ulan vallahi bu ülkede cildirmamak elde değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.