Şimdi Ara

Vergi zam oranı belli oldu: MTV ve IMEI kayıt ücreti 2022'de ne kadar olacak? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
18.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az bile yapmışlar enflasyon en az %50. Hiperenflasyona az kaldı merak etmeyin. Çiller dönemini özlemiş millet anlaşılan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülke fakirleşiyor resmen. TL ve maaşlar eriyor.. Dolar ve zamlar uçuyor

• Konuyu fetöcüler basmış. Çokmuş falan bu zam.

Sayın sevgili Cumhuru reisimiz halifemiz ve sözde milletin vekili nasıl alacak 100 bin lira mağışını? Biri bana desin

(!)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu zam Ocak ayından sonra gelecek siz kalkıp herşeye bu kadar zam geldi asgari ücrete de %35-40 zam istemeyin diye bu cinlikleri yapan muhafazakar parti ben bu yüzden hiç sevmiyorum AKP'yi

• 2021 AKP'li amca : Çıkar telefonunu

2023 AKP'li amca : Eskiden telefon mu vardı

Bunlar akıllanmaz :)

• Antlion A kullanıcısına yanıt

Neyse ki soyları tükenmeye başladı.

• Gerçek enflasyona göre zam yapmışlar resmen.

Maaşlara zam verirken de bu performansı bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amma velakin -- 4 Kasım 2021; 12:50:51 >
  • ohh ohh duble duble geçiriyorlar.

• Reis sağolsun trafiği azaltmak için çok çalışıyor. Yakıta 2 lira daha zam gelirse otobüsler metrobüsü geçecek.

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

Çok kolay olunuyorsa gidin memur olun o zaman.

Memur dediğin insan KPSS sınavına gidip derece yapıyor ve buna ulaşmak için gece gündüz çalışıyor. İşçinin koşulları ile memurunun durumu kıyaslanamaz.

• Bir tane aqp yandaşı çıksın da savunsun bu durumu. Bloklamadığım varsa belli olsun. Ayrıca hala bunlar 2023 kazanırsa koy g. gitsin. Acından ölsün fakir fukara hak ediyor demektir.

• fendur kullanıcısına yanıt

Türkiyede şuan kimse dillendirmek istemiyor aman uyandırmayalım falan diyor ama

Hiperenflasyon yaşanıyor.

Kesinlikle Türkiyede halkın hissettiği enflasyon en az %100 herşeyin fiyatı 2 ye katladı. Çikolatan bisküviye temel bakliyattan peynirlere zeytinlere yağlara otomobilden elektronige elektrikten dogalgaza herşey..

Hatta 3'e 4'e katlayan bile bi ton ürün oldu. Dolayısıyla enflasyon %100 olması bile keşke diyebilecegim bir nokta cünkü dahada üzerinde.

Bunun adıda hiperenflasyondur.

Hiperenflasyon nedir diye bakarsanız açıklamasına tamda şuanda Türkiyenin içinde bulundugu durumu tarif ediyor.

Ama nedense hiçbir haber kanalı ekonomi kanalı dile getirmek bile istemiyor. Getirirlerse işlerinden olurlar cünkü.

Acın bakın istastistiklere 2002de 2003de tam 106 asgari ücret vererek ortalama bi otomobile binebiliyorken

şuandada yine 104-110 adet bir asgari ücret vererek ortalama bir otomobile biniyorsun. 2003deki ekonomiye geri döndük. Dahada beter bi halde döndük hatta. Enflasyonda cok daha yuksek olarak döndük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 4 Kasım 2021; 13:32:21 >

• Yalan dolan yok ben olsam direkt 2 kat yapardım. Vatandaşıma hiç matematik zulmü yaşatmazdım.

• estimates29 E kullanıcısına yanıt

Elektiriğe yakın zamanda en az %25 daha zam gelecek izleyin bakın. Böyle ............ böyle ................

• Bu zamlari herkes goruyormu yoksa gormemezlikdenmi geliyor? Insanlarin cildirmamasi buyuk basari

• labtek38 kullanıcısına yanıt
    En az %36...

• Çıkar cebindeki telefonu diyen amcanın dönemine dönüyoruz..

• Fakir ekmek bulamadıkça asgari maaş bir aileyi doyurmadıkça orta gelirli 1 yıl emeğiyle hiç bir şey alamayıp yapamayınca insanlar anlayacak boş yaşadığını.. Ama düzen değişmeyecek çünkü bir koyun diğerini takip edecek.. Bu ülkenin sıfırlanması gerekli ve acilen lise mezunu olmayan insanların benim yaşantıma etki etmeleri engellenmeli. Ben onlar içinde düşünürüm onlar beni düşünmesin..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yalan ile iman yan yana olmazmış diyorlar ,

bu cinlikleri yapanlar, müslümanlıkları da şaibeli

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.