Şimdi Ara

Veri aktarımında sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    13 yıldır pc kullanıyorum böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. USB belleğe, harici HHD'ye büyük boyutlu dosya atamıyorum. Hepsi NFTS formatlı. Örneğin 8 GB kapasiteli boş bir USB belleğe 1,4 GB boyurundaki filmi aktaramıyorum. Belirli yere kadar kayıt işlemi devam ediyor, çubuk yaklaşık % 60-70 lere geldiğinde tamamen duruyor. Üstelik bilgisayar da kilitleniyor. Belleği çekip alıyorum, windows çalışmasına devam ediyor. Belleğe 700 MB'lık bir film yüklenebiliyor bu arada. Bir de harici HDD'den filmleri izleyebiliyordum, şimdi kesik kesik geliyor görüntü. Sorunun donanımsal olduğunu düşünmeye başladım. Yardımlarınızı bekliyorum.

• Format attım. Sorunlar devam ediyor. Şİmdiye kadar sorunsuz kullandığım pc'de usb belleklere, e-sata harici diske veri aktarımında sorun yaşıyorum. Harici hdd'yi bu sefer görmekte çok nazlandı. Bir sitede okudum, sorun power supply'dan olabileceği ima ediliyordu. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • Bu sorun veri yollarından kaynaklı geliyor bana, harddiskin veya raminde sorun olabilir, bilgisayarın ilk açıldığında bir deneme yap direk yüklemeyi kopyalamayı dene eğer hızlı ve tam kopyalıyorsa kesinlikle donanımsal
  • İlgin için teşekkür ederim değişen bir şey yok. Eskiden harici diski açtığımda ve aygıt yöneticisinden sağ tıklayıp donanım değişikliklerini tara dediğimde hızla açılan disk şimdi binbir nazla açılıyor. Harici hard diskten bir filmi yerel hdd'ye aktarırken 1mb'ın altında verilerle çalışıyor ve sonra donuyor. Dizüstünde denedim her şey eskisi gibi. Masa üstü pc, başka bir depolama aygıtına veri aktarımı sorunundan başka normal çalışıyor. Anlamış değilim.
  • dosya atmadan önce windows güç ayarında bi değişiklik yapıp deneseniz
  • Güç ayarları ile ilgili olarak ekranın ne zaman kapanacağı ve uyku moduna ne zaman geçileceği ile ilgili seçenekler var. (hiç bir işlem yapılmadığında) Ben yine de yüksek performansı seçerek uyku moduna hiç bir zaman geçilmemesi ile ilgili değişikliği yapmama rağmen değişen bir şey olmadı. İlginiz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarci -- 4 Şubat 2011; 0:34:52 >
  • Belki belirtmekte fayda vardır. Harici harddisk bilgisayarıma e-sata'dan bağlı. Sorunum, her türlü harici depolama aygıtından ya da aygıtına (usb bellek harici hdd gibi) veri aktarımında (okuma ve yazma) yüklemenin çok aşırı yavaşlaması hatta durması.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kullandığın bilgisayarın veri yolları sorunlu olabilir, sata girişlerini değiştir, jumper ayarlarına dikkat et ,bir bakım yap makinenin içine, işlemci üstünde bulunan pastayı kontrol edebilirsin birde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.