Şimdi Ara

Veri hatası döngüsel artıklık bildirimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar şimdi ben bi oyun yükledim birden bire bu hatayı aldım.Sonradan hangi oyunu yüklersem yükleyeyim sorun kalkmadı.Setuplarda oyunlarda Unity 3D gibi programlarda kısacası herşeyde bu hatayı verdi.Kafayı yicem.Her yerde CD üzerine macun sür falan diyolar , ortada macun yok :D.Çok acil desteğinizi bekliyorum.Sorunu çözene istediği kadar rep verecem valla.

• macunu falan bırak yeni bir hdd arayışına gir çek çünkü hdd en gidici.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadert1221

Ya arkadaşlar şimdi ben bi oyun yükledim birden bire bu hatayı aldım.Sonradan hangi oyunu yüklersem yükleyeyim sorun kalkmadı.Setuplarda oyunlarda Unity 3D gibi programlarda kısacası herşeyde bu hatayı verdi.Kafayı yicem.Her yerde CD üzerine macun sür falan diyolar , ortada macun yok :D.Çok acil desteğinizi bekliyorum.Sorunu çözene istediği kadar rep verecem valla.

Dostum benim bi oyunda yüklemede hata verdi sanırım cd yi okumuyor diyerek dosyaları atmaya kalktım dosyaları atarken bende bu hatayı verdi bi araştırma yaptım macunu denedim hiç bi işe yaramadı sonra bad cd repair diye bi program var onu indir diyordu bi forumda indirdim oda bi işe yaramadı sonra cd yi tekrar yazdırdım cd cime, yine aynı hata param boşa gitti, çalışmadı mı çalışmıyor pek içini açamıyorum ama sorun tamamen cd lerden kaynaklanıyor olabilir daha önce yüklediğin oyunlardan bir tane yükle oda olmazsa arkadaşın dediğini yap

Not: Donanım Haber de rep yoktur

• hard diskinde bad sector var muhtemelen
  • CD sürücünü değiştir, eğer hiç bir cd yi okumuyorsa.
    Zamanında benimde başıma gelmişti bu olay.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 dosya verileri bozuk hatası
    3 yıl önce açıldı
    disk başlatma hatası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.