Şimdi Ara

VERİ KAYBI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar . 2008 Enterprise kurlu 6 diskli raid 5 oluşturulmuş bir serverımız mevcut. 2 disk aynı anda bozulduğu için işletim sistemim çöktü.
    diskin biri okunamaz durumda iken diğerinden dos üstünden sql verilerini kurtardım. yalnız 1 dosya bak uzantılı değil de mdf uzantılı olarak kaydolmuş.
    veritabanında bu dosyayı açamadım. yeniden raid 5 kurduğum içinde disk üzerinden kurtarma işlemi yapamıyorum. diskleri kurtaran şirketler var ama serverın işletmede kalması gerekiyr. sizden ricam bu mdf uzantılı dosyayı herhangi bir programla açmam mümkün mü? ya da ücret karşılığında bu dosyayı açabilen olur mu ?

• Dosya Kurtarma Hizmetleri bunu yapabilir. Web adreslerihttp://dosyakurtarma.com/
  • SysTools SQL Recovery adında bir program satın aldım sorunum halloldu. 130 $ fiyatı. Yalnız bütün verilerim geri geldi. Aynı sorunla karşılaşanlar için öneririm
  • Sabit disk üzerinde kalmış bilgi kırıntılarını mı birleştiriyor yoksa sadece 1ler ve 0lar yerine 0.1ler ve 0.9lar da dahil edilip önceki bilgi tahmin mi ediliyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.