Şimdi Ara

depolama alanı bitiyor hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonum LG Nexus 4. Telefonum normal çalışırken bi anda depolama alanı bitiyor diye uyarı verdi. Baktığım zaman ise 6GB boş alan vardı(Telefon 12.92 GB). SD kart felan takılmıyo zaten. Forumda ve dışarıda yazan neredeyse tüm yolları denedim. Belki de aynı çözüm yollarını sunacaksınız (Uygulamalar bölümünden veri silme gibi). En son telefona format attım (Hem Fabrika ayarlarına dönderdim, hem de recovery bölümünden yaptım ama düzelmedi). Şuan telefonu kullanamıyorum arama ve mesajdan başka. Hiç bi uygulama yüklü değil telefonumda. Kişiler, whatsapp veya herhangi bi uygulama indiriyor ama yüklemiyor. Aynı problemi yaşayan varsa tecrübesini paylaşırsa mutlu olurum teşekkürler. Bu konu 80 defa açıldı demek yerine en azından link verin gözden kaçırdığım konu varsa tekrar bakarım veya direk çözüm paylaşabilirsiniz.
     depolama alanı bitiyor hatası depolama alanı bitiyor hatası depolama alanı bitiyor hatası depolama alanı bitiyor hatası depolama alanı bitiyor hatası depolama alanı bitiyor hatası depolama alanı bitiyor hatası depolama alanı bitiyor hatası depolama alanı bitiyor hatası depolama alanı bitiyor hatası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  depolama alanı bitiyor hatası

Bi de böyle hata veriyor tüm uygulamalarda. İlk açışta bile.
    Herhangi bi yonlendirecek arkadas yok mu? Bi de konuyu bilenler için *#9900#'yi tuşladigimda gelmiyor. Acaba sistemsel sorun mu var?

• Mmec hatası
    Pc de hardisk bozulması gibi düşün hocam

• Root yapsam düzelme ihtimali var mı peki hocam? Sizin dediğinize göre donanımsal bi hata oluyo ama gene de sormak istedim.
  • Arkadaşlar telefonumun sorununu hallettim. Sanırım yazılımsal bi sıkıntı olmuş. Telefona root atmadan romladım düzeldi.Site paylaşmak doğru mu bilmiyorum ancak google'a root yapmadan rom atma yazıldığında çıkıyor. Telefonun ısınma vb. küçük sıkıntıları da düzeldi. Her şey için teşekkürler
  • Arkadaşlar telefonumun sorununu hallettim. Sanırım yazılımsal bi sıkıntı olmuş. Telefona root atmadan romladım düzeldi.Site paylaşmak doğru mu bilmiyorum ancak google'a root yapmadan rom atma yazıldığında çıkıyor. Telefonun ısınma vb. küçük sıkıntıları da düzeldi. Her şey için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.