Bilgisayarıma format atacaktım. o yüzden hayati önem taşıyan dosyalarımı taşınabilir hard diskime taşımaya karar verdim. bir kaç klasörü taşıdım sonra KARŞIDAN YÜKLEMELER klasörünü de taşıdım . sonra geridönüşümü boşallttım baktım karşıdan yüklemeler klasörü yok. oda silinmiş. elim ayağım boşaldı çünkü çok önemli şeyler vardı. kurtarma programlarını kullanıyorum en ufak birşey bulamıyorum. bilgisayarda sık kullanılanlar bölümünde KARŞIDAN YÜKLEMELERe tıkladığımda bu dosya eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirilmiş bir programa sahip değil vs gibi bir hata alıyorum forumda yazılanları uyguladım ama sonuç yok yardım edin lütfen
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Hangi programları kullandın?
recover my files v5 ve recuva..
Get data back kullanmayı dene
klasörleri kes diyerek taşıdım... programları hem bilgisayara hem hdd ye uyguluyorum bir sonuç çıkmıyor. herşey bugün oldu yanii kurtarmak için çok vakit geçmedi
klasör kurtarır mı
Kesinlikle öyle geri dönüşüm kutusunu tekrar boşaltma (yani sürekli veri üzerine veri yazma) dediğim programın ntfs sürümünü netten bulup indir ve tekrar dene...
teşekkürler hemen deneyeceğim.
yok. o klasör hiçbiryerde yok
bu klasörleri virüs yoketmiş saklamış olabilirmi
Geri dönuşumden dosyalarını kurtarma diye program vardı adını hatırlamıyorum ben denemiştim olmuştu
quote:
Orijinalden alıntı: pckthckr
bu klasörleri virüs yoketmiş saklamış olabilirmi
Evet :) Cunku aldiginiz hata o yonde.. Gizli Dosyalari Goster ve Korunan Sistem Dosyalarini Goster seceneklerini acarak bakin..
sistem geri yükleme yap denedin mi ?
hayır yapmadım nasıl yapılıyor. işe yarar mı..
gizli klasörleri se açtım. nereye gitti bu klasör......
sistem geri yükleme yapma. bir ikincisi verileri kurtaracam diye bu internette dolaşan veri kurtarma yazılımlarını aynı diske kurmuyorsun umarım?.
aynı diste kuruyorum?
hiçbir şekilde klasör yok. bir kaç öyce sildiklerim var ama bu yok. acaba kesip gizli başka bir yere mi taşındı?
quote:
Orijinalden alıntı: AYNIADAM
sistem geri yükleme yapma. bir ikincisi verileri kurtaracam diye bu internette dolaşan veri kurtarma yazılımlarını aynı diske kurmuyorsun umarım?.
aynı diske kyrdum???
Hata yapmışsınız. Yaptığınız bu hatanın datalarınıza zarar verip vermediğini bilemem. İndirdiğiniz o programlarında zaten kurarken (ingilizce) veri kaybı yasadığınız diske veya partitiona kurmayın diye sözleşmesinde uyarır. Bir sonuç alamıyorsanız çokta kurcalamayın profosyonel destek alın.