Şimdi Ara

Veri kurtarma konusunda lutfen yardim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi gunler. Sorunum su. Arkadasimin laptopa format atarken hddyi takili unuttum ve hddye de format attim. Butun fotolar, aile videolari vs hersey silindi. Gercekten cok uzuldum. Hemen active file recovery ile tarattim. 24 saatte %80 i bitti hatta 20-25 foto kurtardim. Bitmeden pc donunca prg kapatmak zorunda kaldim. Sonra farkli 3-4 kurtarma programi ile de denedim, nerdeyse 1 hafta pc acik kaldi, tarama yapti. Easy recoverynin bulduklarinin hicbirini acmadi. En son active file recovery ile tekrar tarattim ama bu taramadaki buldugu fotolarin boyutu oyle kucuk ki hicbir foto acilmiyor. Hddyi tekrar bicimlendirmemi istiyo. Foto ve videolar hasar mi gormus, ne olabilir. Active file recovery donduktan sonra tekrar aynisiyla denemedigim icin de pisman oldum. Bi yol gosterebilir misiniz? Tesekkur ederim...
    hk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anlayan yok mu?.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakankarakus -- 25 Temmuz 2012; 10:50:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakankarakus

Herkese iyi gunler. Sorunum su. Arkadasimin laptopa format atarken hddyi takili unuttum ve hddye de format attim. Butun fotolar, aile videolari vs hersey silindi. Gercekten cok uzuldum. Hemen active file recovery ile tarattim. 24 saatte %80 i bitti hatta 20-25 foto kurtardim. Bitmeden pc donunca prg kapatmak zorunda kaldim. Sonra farkli 3-4 kurtarma programi ile de denedim, nerdeyse 1 hafta pc acik kaldi, tarama yapti. Easy recoverynin bulduklarinin hicbirini acmadi. En son active file recovery ile tekrar tarattim ama bu taramadaki buldugu fotolarin boyutu oyle kucuk ki hicbir foto acilmiyor. Hddyi tekrar bicimlendirmemi istiyo. Foto ve videolar hasar mi gormus, ne olabilir. Active file recovery donduktan sonra tekrar aynisiyla denemedigim icin de pisman oldum. Bi yol gosterebilir misiniz? Tesekkur ederim...
    hk

Diski biçimlendirin tekrar tarama yapın.

Edit : Dosyalarınızı unutun..

• Acil yardim..,

• Acil yardim..,

• quote:

Acil yardim..,

Yukarda yazdım dosyalarınızı unutun diye..

Ne yapsanızda dosyalar gelmeyecktir 1 hafta kurtarmaya denemişsiniz üstelik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 25 Temmuz 2012; 10:54:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

Acil yardim..,

Kardesim cevabin icin tesekkurler. Ama ilk tarattigimda dosyalar cok saglamdi. Prg donmasa kurtarmistim nerdeyse. Sonra noldu ki dosyalar zarar gordu. Active file oldukca iyiydi. Bunun bi yolu mutlaka olmali bence. Acaba bicimlendirme yapsam hdd sectorleri ilk tarama yaptigim sekle donmez mi.
    hk

• quote:

quote:

quote:

Acil yardim..,

Kardesim cevabin icin tesekkurler. Ama ilk tarattigimda dosyalar cok saglamdi. Prg donmasa kurtarmistim nerdeyse. Sonra noldu ki dosyalar zarar gordu. Active file oldukca iyiydi. Bunun bi yolu mutlaka olmali bence. Acaba bicimlendirme yapsam hdd sectorleri ilk tarama yaptigim sekle donmez mi.
    hk

Yukarda dedim biçimlendirdikten sonra tarama yapın..

• Yukarda yazdım dosyalarınızı unutun diye..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Acil yardim..,

hk

Yukarda dedim biçimlendirdikten sonra tarama yapın..

Bicimlendirme yapmanin verilere zarari varmidir sizce. Kurtarma sansimi hepten %0 a dusurmeyeyim.

• Bu şekilde de kurtarılmıyor ki zaten. İyice kaybolacak..

Bir çok program nedeseniz yine olmayacak çünkü en iyisini denemişsiniz.
  • quote:

Bu şekilde de kurtarılmıyor ki zaten. İyice kaybolacak..

Bicimlendirip, disk birlestirme yapip tekrar tarama yatiricam. İnşallah olur. Sonucu burda yazicam. Ama bi daha da pc islerine bulasmam herhalde...

• Winmend file recovery dene
    http://www.winmend.com/data-recovery/
    ben format atmamıştım ama
    Başka dosyaları ararken cok eskiden sildiğim video ve resimleri de buldu ve % 98 ini sağlam olarak kurtardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Winmend file recovery dene
    http://www.winmend.com/data-recovery/
    ben format atmamıştım ama
    Başka dosyaları ararken cok eskiden sildiğim video ve resimleri de buldu ve % 98 ini sağlam olarak kurtardı

1 hafta icinde 4-5 prg denedim. Aslinda en iyisi active file recovery idi. Cunku durdurma devam ettirme ve detayli arama gibi digerlerinde olmayan ozellikler vardi. Eger %100 olmasini bekleseydim simdi butun dosyalar elimdeydi. Herkese de bu prg tavsiye ederim.

• quote:

quote:

Bu şekilde de kurtarılmıyor ki zaten. İyice kaybolacak..

Bicimlendirip, disk birlestirme yapip tekrar tarama yatiricam. İnşallah olur. Sonucu burda yazicam. Ama bi daha da pc islerine bulasmam herhalde...

Birleştirme yaparsanız hiç bir dosya bulmaz.
  • Arkadas cia mit herturlu kurtariyo. Paramparca olmus cdden verileri buluyo. Bunun yolunu nasil ogreniriz. Ya da hic ugrasmasam da onlara mi yollasam harddiski.

• Diski gonderirseniz yardımcı olabilirim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.