Şimdi Ara

Veri yolu hızları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu veri yolu hızları ne şekilde yani nekadar hızlı oluyo bilen varsa yazabilirmi.

İDE
    SATA
    SATA2
    USB 1.0
    USB 2.0
    Bide yeni bi veri kanalı vardı yeni çıktı usb ye benziyo çok daha hızlı adını bilmiyorum.
    firewire galiba.

bilen yokmu kaç mbs ile aktarım yapar bunlar??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geçici üye -- 26 Temmuz 2007; 0:07:35 >

• ne kadar caaal bi forumsunuz bee kaç kişi bakmış cvp yok
  • Dostum elimde sadece bu veriler var, kusura bakma....

3.USB 2.0 ve USB 1.1
    Fare veya yazıcı için USB 1.1 bağlantısı yeterliyken, USB diskler için bu transfer oranı yetersiz kalır. PrATIkte, veri transfer oranı 0.8 MB/saniye ile 1 MB/saniye arasında kalacaktır. USB 2.0 bağlantı noktalarının özelliklerinde verilen 60 MB/saniyelik orana ise, hemen hemen kimse ulaşamamıştır. Ancak 7-10 MB/saniyelik oranlara rastlayabilirsiniz. USB 1.1 bağlantısına sahip bir anakartınız varsa ve harici USB bir disk aldığınız zaman 20 Avro daha fazla vererek USB 2.0 PCI kartı almanız da gerekecektir. Daha çok USB 2.0 bağlantısına sahip bir anakart almanıza da pratikte gerek kalmaz. USB 1.1 yazıcı, fare veya kalvye için yeterli olacaktır.

Bunların içinde firewire(400 var bi de 600 var) bağlantı şekli, şu anda en hzılı bağlantı şekli olrak geçiyor..
  • sağ ol dejaay

evet arkadaşlar yoqmu bilen.

abi bite teknikyardım olacaksınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: geçici üye

Arkadaşlar bu veri yolu hızları ne şekilde yani nekadar hızlı oluyo bilen varsa yazabilirmi.

İDE ----- 33/66/100/133 mhz
    SATA ----- 150mbits
    SATA2 ----- 300mbits
    USB 1.0 ----- 16 mbits
    USB 2.0 ----- 480mbits
    Bide yeni bi veri kanalı vardı yeni çıktı usb ye benziyo çok daha hızlı adını bilmiyorum.
    firewire galiba.

bilen yokmu kaç mbs ile aktarım yapar bunlar??

ok mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRED BAKER -- 26 Temmuz 2007; 0:48:17 >
  • ok değil biraz

şimdi dejay usb 1.0 için 1 mbs diyo bende teyid ediyorum doğrudur.

sen 16 mbs diyosun

+ usb 2.0 nasıl 480 mbs oluyo ??

bide ideler için bu soru var mhz olarak vermişin kaç mbs yapar bu ide ler
  • kac ıdelerı tam olarak bılmıyorum ama sole dıyım

100 mhz lık ıde hızı 80 gb seagate hdd dem 80 mb cıvarı verı akatarabılıyodu

usb 2.0 480 mbıt dır ama gercek hızlı 2.0 (hi speed usb) olaan cunku usb 2.0 ın ıkı wersıyonu oncekı wersıyonları (rev 1.0)daha yavas

usb 1.0 ıse benım bıldığım 16 mbıt idi 12 mbıt'mıs

A Low Speed (1.0) rate of 1.5 Mbit/s (192 KB/s) that is mostly used for Human Interface Devices (HID) such as keyboards, mice, and joysticks.
    A Full Speed (1.1) rate of 12 Mbit/s (1.5 MB/s). Full Speed was the fastest rate before the USB 2.0 specification and many devices fall back to Full Speed. Full Speed devices divide the USB bandwidth between them in a first-come first-served basis and it is not uncommon to run out of bandwidth with several isochronous devices. All USB Hubs support Full Speed.
    A Hi-Speed (2.0) rate of 480 Mbit/s (60 MB/s).
  • ok sağol aydınlatın gece gece bizi
  • quote:

Orjinalden alıntı: geçici üye

ok sağol aydınlatın gece gece bizi

eywallah
  • Buyrun...

Veri yolu hızları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 26 Temmuz 2007; 2:09:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.