Şimdi Ara

Verilen DEĞERİN sonucu(Ssli) Edit:3 Ay sonra + Temmuz editi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
5.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir delikanlılık yapmissin devamini getir delikanli adama gitmez böyle kız bi öyle bi böyleyle iliski yürütmen icin berkecan kafasinda olman lazim kalbini dinleme sonra aklinin iskencesine maruz kalırsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen yokken ustunden neler gecmistir acep

niye gurur, vs yapiyorsunuz anlamiyorum, sizde dalganiza bakin arada bam bam yapin gecin cok mu zor ??

sana olanlari soylim, senleyken muhetemlen 2-3 arkadas daha vardi ve birini secti tabi sende buldugunu onda bulamadi veya obur akradas sizin gibi ask meske merakli deigl bambamdan sonra birakti , buda size dondu tavsiyem obur arkadasi ornek alin,

caniniz cektikce bulusun, obur zamanlar baska citirlar bulun ,veya ciddi bisy istiyorsaniz onu arayin, aradada bu haanimi ziyaret edin
  • RichardB kullanıcısına yanıt

vay be nerdeyse 2.5 yıl olmuş konuyu açalı :) Daha dün gibi hatırlıyorum..

Kesinlikle katılıyorum hocam bam bam bam :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana nerdesin lan sen vs li yazı falan yazdığında sinir ederdim onu açıkçası derdim başka sevgilime vakit ayırıyorum şuan vs falan yazardım iyi kudururdu kadinlar rol yapmayı iyi beceriyor ama ozguvenleri gerçekten çok zayıf hatta yok o yüzden sürekli aynı anda 5-6 duyguyu birden yaşıyorlar daha doğrusu rol yapıyorlar duygu olduğunu da düşünmüyorum onlarda

• Buna benzer bir olay başıma gelmişti beni aldatıp pişman olup geri dönmeye çalıştı falan ben de kabul etmedim tabi ve 2 seneye yakın sürekli beni yoklama çalıştı çünkü kafa yapısı olarak bana daha yakın birisini hiçbir zaman bulamadı

Şunu söyleyeyim kadınların genelleme yapılacak kadar büyük çoğunluğu aşk nedir bilmiyor ve hak etmiyor öyle şeyler yapıyorlar ki tüm verdiğiniz değere pişman ettiriyorlar şimdi burada daha açık konuşurdum ama hoş olmaz özet olarak asla ama asla duygusal bir ilişki yaşamayın doğru kişi kendini kanıtlayana kadar
    Tr şartlarında öyle birisi yok gerçi ama..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nükerbüker kullanıcısına yanıt

Kesinlikle hocam.

• kanser bir tr kadını daha, tamamı kendisini duygusal zanneder, davranışları aşkından değildir, kendilerine ait bile değildir, filmleri dizileri taklit etmekten ibarettir. Her aşk kendisine özeldir, başkasını taklit etmekle aşık olunmaz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.