Şimdi Ara

Verilen DEĞERİN sonucu(Ssli) Edit:3 Ay sonra + Temmuz editi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
5.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru bi insanı bulamıyoruz çaki4kfullhd sorun orda yalnız yaşamak iyi hoş da insanın ayaklarını yıkayacak onu sıcak havalarda yelleyecek arada elleriyle üzüm yedirecek bi çift göz arıyor bu insanlar, haksız mıyım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlış insanla zaman harcarsan, yorulursun; doğru insan için hevesin kalmaz, gücün kalmaz :) boşveeerr :) su akar yatağını bulur :) uzun zamandır girmiyordum şu foruma, denk geldi konun yazmak istedim :)
  • Tesekkurler hocam cevabınız için :) zaman artık ilacımız

• quote:

Orijinalden alıntı: Chucky4K

Arkadaşlar üzmeyin yıpratmayın kendinizi.Sizin için ara durak olan insanlar için hayatınızı zindan etmeyin.Şu hayatta değeri tek hakkeden ailedir karşılıksız seven sizi tek onlardır.Kimsenin peşinden koşmayın değeriniz yok olur köpek durumuna düşersiniz.Doğru insanı bulmanız dileğiyle sıkmayın canınızı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simons

Aklıma bu geldi

Güldürdünüz gece gece teşekkürler 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: hernos2

Bişeymi yaptın kıza ? Bu nefret nerden geliyor.

Bir şey yapmadım aldattığımı düşünüyordu olmayan bi durumu nefret kustu bildiğin yalancı yaptı

• quote:

Orijinalden alıntı: semavi7

Bunun kız olduğuna eminmisin?

Üzgünüm bunları yazan eski bir sevgili , sevgili olmasını geçtim bir KIZ

• Lan mi, vay arkadas. Kufur etmek maco davranmak bile ozenilir olmus. Vallahi dostum nasil ayrildiniz bilmiyorum ama ayrilmakla en iyisini yapmissiniz. Bu kizla olmaz hocam. Siz buraya yazdiklariniza gore gayet naif efendi birisiniz. Bu kizla mumkun degil. Bence caninizi sikmayin ve hayatiniza devam edin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genccizer

Lan mi, vay arkadas. Kufur etmek maco davranmak bile ozenilir olmus. Vallahi dostum nasil ayrildiniz bilmiyorum ama ayrilmakla en iyisini yapmissiniz. Bu kizla olmaz hocam. Siz buraya yazdiklariniza gore gayet naif efendi birisiniz. Bu kizla mumkun degil. Bence caninizi sikmayin ve hayatiniza devam edin.

Bu yine iyi hocam, benim eski kiz arkadasim bana o.ç diyordu, sinirlendiginde.. Boyle kufurbaz kizlardan uzak durun arkadaslar.

• quote:

Orijinalden alıntı: HyPno55

quote:

Orijinalden alıntı: hernos2

Bişeymi yaptın kıza ? Bu nefret nerden geliyor.

Bir şey yapmadım aldattığımı düşünüyordu olmayan bi durumu nefret kustu bildiğin yalancı yaptı

Belki kızı kendinizden bıktırdınız ?
  • Ceryan Muhendisi kullanıcısına yanıt
    Nerden buluyonuz bunları

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak etme bir kaç haftaya kalmaz köpek gibi geri döner. Bunların bir çoğu böyle.

• Simone Simons kullanıcısına yanıt
    Jahrein'le aynı kafadayız :D

• lan mı canın sağolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Bu konulara yaptığım klasik yorumu yazar mısın ey Şehmistan? Yorma beni artık.

Rabbı araştırmak varken başkalarını araştırmaya gerek mi var?

Rabbı yüceltmek varken bir faniyi yüceltmeye gerek mi var?

Rabbın alına yazdığını sevmek varken başkalarını sevmeye gerek mi var?

Yüreğine sağlık.

• O kız bir kaç kez düşüp kalkacakta, aklı başına gelecek oooo. Baktın olumlu değil, üstüne düşme salla gitsin.
  • Yani bi kiz icin bunlar yapilirmi sakami ya bizde sevdik boyl yapmadik bittiyse bitmistir ya

Twitterda geziyorum profilleri kiz erkek herkes ignelemeli twitler,siirler sacma sapan melankolik sozler rtlemis yazmis

Kardessimm siz ne yasiyosunuz ya bu tur insanlari direk engelliyorum hayatimdan cikariyorum

Mecnunmusunuz siz ya kimsiniz

Ayrica butun kizlara da ayni seyi yapistirmayin cok salak hemcinslerimiz de var sayilarida az degil gordugu memeliye yazan.

Ben kiz olsam gunde bana 10 erkek yazsa ister istemez egom yukselir

İnsanlara empatiyle yaklasin kiz erkek farketmez karsiliksiz sevmeye bakin baktiniz olmuyor eyvallah deyin gecin umursamamayi ogrenmeniz lazim

Kardesim karsina baska bi kiz cikar seversin onla da ayrilirsin onemli olan an lardir.Ani yasa gec

Bu arada bu kiz sana bu sene icinde banko yazicak bankosu var ya %100 eminim sakin donme

• şu konuşma tarzları çok komik oluyor sanki 100 yıllık felsefeciler
  • Aynı şekilde cevap vermediysen bunu hak etmişsindir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.