< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyPno55 -- 20 Temmuz 2018; 1:44:52 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyPno55 -- 20 Temmuz 2018; 1:44:52 > |
hocam siz kadına neden yürüdünüz kadın cinsi çok değişik bir yaratık adet gününde olur hormonları yerinde değildir biraz kibar davranır dizi izler duygusallaşır hafif kibar konuşur bu kız bana aşık gibi mesaj algılanmasına sebep olabilir. sana tavsiyem kadınların duygularına pek inanma onlar duygusal falan değil hepsi rol .. erkekler çoğundan daha kibar efendi ve duygusal. bizim kadınımız güzel kibar görünümlü olsa bile içinde bir ayı var. erkeklerin içinde ki ayı biraz evcilleşebilir kızların içinde ki ayı hiç evcilleşmez. köyde ki mezardan ceset söküp kaçıran ayı bile bunlardan daha duygusaldır .boş ver bence kurtulmuşsun daha efendi kibar birine bak
|
Rabbı araştırmak varken başkalarını araştırmaya gerek mi var? Rabbı yüceltmek varken bir faniyi yüceltmeye gerek mi var? Rabbın alına yazdığını sevmek varken başkalarını sevmeye gerek mi var? |
Aklı başına gelince bakalım biz kapıyı açıcak mıyız |
Yarın hanzonun birinden tokadı yiyince aklı başına gelir boşver
|
Boşverin hocam. İnsanlar fazla nankörler, kendilerini gerçekten seven, kendilerinin iyiliği için her türlü fedakarlığı yapacak olanı değil kendilerini hor görenleri,aşşağılayanları üzenleri ciddiye alıp onlar için üzülüyorlar. Ben de 1 ay önce 4 senedir sevdiğim kızdan red yedim ve bu işleri bıraktım. Artık beni seven olursa ona gideceğim çünkü bu hayatta sevmek kazandırmıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|