Şimdi Ara

Verilen sisteme Kasa+PSU tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kardeşim için kasa toplamam gerekti fakat en çok kafamı karıştıran kasa ve psu ikilisi oldu.

Sistem

İşlemci : I7 3770K

Anakart : Asrock Z77

Ram : 8 gb 1600 mhz

Ekran kartı : Evga GTX 480 (amerikadan bi arkadaşa getirteceğim için tercih ettim. 219 dolara yakaladık bir fırsat)

HDD : 1 TB 64mb cache

ekran kartı çok güç tüketen ve ısınan bir model olduğu için kasa olarak Dark Evo II yi düşündüm. Tam ekran kartı üstüne gelen 19 cm fan olduğu için ama pek bilgim olmadığı için daha iyisi ve daha uygun veya aynı fiyata var derseniz onuda tercih edebilirim.

PSU da min 600W düşünüyorum. hafif Overclock denemelim olcak. bundan dolayı 600 yeterli gelmeyebilir diyede şüpheleniyorum.

toplam 300 lira civarı bütçem var.

Kasa için şu linkteki fiyat iyi gibi geldi. 12 ay maximuma taksitle alıcam

PSU için de bu linkdeki fiyat iyi.

fakat bütçeki aşıyorum. biraz tavsiye çok makbule geçer. şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorthar -- 3 Ağustos 2012; 17:42:24 >

• Dark Evo hem kaliteli bir kasa değildir hemde kablo saklama bölümleri bile yok, yani GTX480 soğutması baz alarak seçtiğiniz ürün özellik bakımından yetersiz.

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/cooler-master-enforcer-cift-usb-3-0-portlu-650w-miditower-kasa.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damn2u -- 3 Ağustos 2012; 21:02:53 >
  • HAF X
  • Öneriler için sağolun.
    cooler master enforcer ın 650W lık kasası iyiymiş .
    HAF X pahalı geldi hocam. PSU+kasaya 300 civarı ayırdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sistemime uygun kasa öneri
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.