Bildirim
Verilmeyen Penaltı ???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Net penaltı -
Allah başka dert vermesin -
Yalan söylemeyin İp'e çarpmış top!quote:
Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü
Net penaltı -
Bunu konusan yok arkadas tersı olsaydın el degmemıs temız lıg ıstıyoz oankartıyla dolasırlardı herhalde -
eller kollar açık hava topuna çıkıyor penaltıyı çağırıyor necip ama hoca es geçmişquote:
Orijinalden alıntı: devitos
Bunu konusan yok arkadas tersı olsaydın el degmemıs temız lıg ıstıyoz oankartıyla dolasırlardı herhalde -
Dk 10 henuz bir de. -
Şaşırmadık. Pektemek de açeydim kollarımı hareketi yapmıştı ama vermediler. Eze eze aldığımız maçı 3 - 3 bitirdi hakem.quote:
Orijinalden alıntı: wolf_555
Dk 10 henuz bir de. -
iŞTE NET ŞEKİLDE İKİ YÜZLÜ OLDUKLARININ KANITI. Bunu her zaman yapıyorlar. Şimdi bir goygoydur gidiyor neymiş efendim Emenike cıkmısta girmişte neden sarı kart görmemişmiş 3 tane sarı kartı görmesi lazımmışmış bu yuzden Fener kollanmışmış. Neymiş efendim Emre küfür etmiş 4. HAKEM AT DEMİŞ ATAMAMIŞ Fırat. Trabzon maçında 4. hakem oyuncuyu at at at derken neden hiç biriniz konuşmadı ? Serdara verilmeyen net sarıyı neden kimse konuşmuyor ? Oyuncuları tahrik eden Bilici neden kimse konuşmuyor ?quote:
Orijinalden alıntı: wolf_555
Dk 10 henuz bir de.
Hep söylerim Aziz Yıldırım pis karanlık işler yapmıs veya yapmamıs bunun yorumuna girmem ama yapması lazım. Bu futbol camiası iki yüzlü çıkarcı bu camiada normal düzgün idalist kaç kişi var ki Aziz Yıldırım düzgün olacak. Az bile yapıyor. Daha fazlasını yapsın hakemleri etkilesin. Oda bassın şike yapsın hak ettikleri bu.
-
anlamadım, algı operasyonunu beşiktaş mı yapıyor?quote:
Orijinalden alıntı: baris01
iŞTE NET ŞEKİLDE İKİ YÜZLÜ OLDUKLARININ KANITI. Bunu her zaman yapıyorlar. Şimdi bir goygoydur gidiyor neymiş efendim Emenike cıkmısta girmişte neden sarı kart görmemişmiş 3 tane sarı kartı görmesi lazımmışmış bu yuzden Fener kollanmışmış. Neymiş efendim Emre küfür etmiş 4. HAKEM AT DEMİŞ ATAMAMIŞ Fırat. Trabzon maçında 4. hakem oyuncuyu at at at derken neden hiç biriniz konuşmadı ? Serdara verilmeyen net sarıyı neden kimse konuşmuyor ? Oyuncuları tahrik eden Bilici neden kimse konuşmuyor ?
Hep söylerim Aziz Yıldırım pis karanlık işler yapmıs veya yapmamıs bunun yorumuna girmem ama yapması lazım. Bu futbol camiası iki yüzlü çıkarcı bu camiada normal düzgün idalist kaç kişi var ki Aziz Yıldırım düzgün olacak. Az bile yapıyor. Daha fazlasını yapsın hakemleri etkilesin. Oda bassın şike yapsın hak ettikleri bu.
Alıntıları Göster
-
ya bırakın adamlar anlamaz ideolojileri sarmış beyinlerini gözlerini kapatmış herkes istediğini görür bu ülkede kimse objektif olamazquote:
Orijinalden alıntı: thanatos13
anlamadım, algı operasyonunu beşiktaş mı yapıyor?
Alıntıları Göster -
bu pozisyon penaltıda sizin gökhan gönülün adamı itip itilen adamın düşerken eline top çarpması sonucu olan penaltıyı net penaltı olarak görmenize ne demeli?quote:
Orijinalden alıntı: Andres Escobar
ya bırakın adamlar anlamaz ideolojileri sarmış beyinlerini gözlerini kapatmış herkes istediğini görür bu ülkede kimse objektif olamaz
Alıntıları Göster -
dünyada böyle 1 tane penaltı veren hakem görmedim.quote:
Orijinalden alıntı: MetalWave
bu pozisyon penaltıda sizin gökhan gönülün adamı itip itilen adamın düşerken eline top çarpması sonucu olan penaltıyı net penaltı olarak görmenize ne demeli?
Alıntıları Göster -
Yeminle şaka gibisiniz. -
İki kişinin kafa uzattığı yerde o elin ne işi var? Eğer bunun penaltı olmadığını düşünen varsa, bir zahmet kendi yol alsın...quote:
Orijinalden alıntı: _PoSEİDoN_
Yeminle şaka gibisiniz. -
Bence de net penaltı, Necip önceden planlamış ve iki oyuncunun arasına elini sokmuş, topun da oraya geleceğini önceden hesaplamış .quote:
Orijinalden alıntı: melkor23
İki kişinin kafa uzattığı yerde o elin ne işi var? Eğer bunun penaltı olmadığını düşünen varsa, bir zahmet kendi yol alsın...
Alıntıları Göster -
quote:
Yeminle şaka gibisiniz.
Şaka gibi olan mevzu nedir ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Bab-ı Esrar
quote:
Yeminle şaka gibisiniz.
Şaka gibi olan mevzu nedir ?
Yere göğe sığdıramadığınız Emre ye laf söyletmeyim durumu başka yere çekmeniz . -
quote:
quote:
quote:
Yeminle şaka gibisiniz.
Yere göğe sığdıramadığınız Emre ye laf söyletmeyim durumu başka yere çekmeniz .
Penaltıysa penaltı diyoruz,bunun Emre ile ne alakası var. -
Penaltı değil diyemiyor adam korkusundan bir yerlere sarıyor konuyu ayıptır ayıpquote:
Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsüquote:
quote:
quote:
Yeminle şaka gibisiniz.
Yere göğe sığdıramadığınız Emre ye laf söyletmeyim durumu başka yere çekmeniz .
Penaltıysa penaltı diyoruz,bunun Emre ile ne alakası var.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- gfb üyelik
- aziz yıldırım mafya mı
- sefa kalya beşiktaş
- futbolda 6 numara pozisyonu
- flashscore oranı düşen maçlar
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X